[ad_1]
انتقاد ستاد بازی و سرگرمی حوزه علمیه از فیلترینگ بازیهای کامپیوتری با انتشار یک بیانیه رسمی توسط این نهاد انجام شد.
انتقاد ستاد بازی و سرگرمی حوزه علمیه از فیلترینگ امروز نشر پیدا کرد. این ستاد معتقد است که رویدادها اخیر هیچگونه ربطی به فیلترینگ بازیهای کامپیوتری ندارد و باید تا تاریخ بررسی تمامی ابعاد اتفاقات اخیر از اتهامزنیهای بیجا دوری شود.
زیادتر بخوانید: فیلترینگ بازیهای آنلاین پرطرفدار شروع شد [+لیست بازیهای فیلتر شده]
انتقاد ستاد بازی و سرگرمی حوزه علمیه از فیلترینگ
وضعیت با عجله این چند روز و هفتههای اخیر بر همه مشخص است. برخی از فرماندهان نظامی و جمعی از روحانیون از نشان منفی بازیهای کامپیوتری در خضونت نوجوانان صحبت کردند و میگویند چه فراوانی بسیاری از افراد بارداشت شده، از افرادحدود 15 سال سن هستند.
این ادعا توسط حجتالاسلام احمدی دبیر ستاد احیای امر به سرشناس و نهی از منکر مطرح شده است. احمدی ادعا میکند که دشمن برای رسیدن به هدف خود از افراد کم سن و سال و نوجوان مخصوصا متولدین دهه هشتاد و نود استفاده میکند و تصمیم دارند آنها را در مقابل دین اسلام قرار دهند.
این رتبه مذهبی اظهار داشت که: «برخی بازیهای هیجانی کامپیوترای برای به میدان آوردن نوجوانان در چنین روزی برنامهریزی شده بودند.»
در وقوع رویدادها اخیر برخی بازیهای پرطرفدار همانند: پابجی، کال آف دیوتی موبایل و کلش آف کلنز هم فیلتر شدند، یعنی بازیهایی که در سال 1398 نیز به طور موقت فیلتر شده بودند. این بازیها یک منبع حقوق برای نوجوانان به حساب میآمد که در بلواهای اخیر و اعمال فیلترینگ، منبع حقوق این نوجوانان را از بین برده است.
انتقاد ستاد بازی و سرگرمی حوزه علمیه از فیلترینگ با صدور یک بیانیه اعلام شد. در ادامه میتوانید متن کامل این بیانیه را بخوانید:
ظرفیت بازیها همانند ابزاری است که سازندگان اون متناسب با اهداف خود میتوانند از اون استفاده برداری کنند؛ بنابراین بازیها میتوانند تاثیرات مثبت و منفی قابل توجهی داشته باشند و اینکه تولیدکنندگان این ابزار چه کسانی هستند، نقش تعیین کننده در نوع آثار این رسانه دارد؛ بنابراین بی توجهی از تولید بازیهای تندرست و سودمند، میتواند آثار منفی جبران ناپذیری داشته باشد.
با توجه به اینکه اغتشاشات یک چیز تازه اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است و معلول عوامل متفاوتی از جمله تحریکات بیگانه، شبکههای تلوزیونی ضد ایرانی، شبکههای اجتماعی، طلاق، اعتیاد، تک فرزندی، شکاف نسلی و عدم برنامه ریزی تربیتی مناسب از سو مسئولین است، گره زدن اغتشاشات به بازی بدون لحاظ میزان تاثیر اون، امری غیر علمی است؛ بنابراین انجام کارهای تخصصی و فکر ورزی آگاهانه نسبت به میزان تاثیر بازی در کنار عوامل دیگر ضروری میباشد و تصمیمات و رویکردهای صحیح را به دنبال خواهد داشت.
با توجه به اینکه بازی یکی از نیازهای مشخص و غیر قابل اجتناب امروز کودکان، نوجوانان و جوانان جامعه ایران است، توجه مخصوص مسئولین برای کوشش ایجابی و راهکارهای عملیاتی مناسب اون و بسنده نکردن به کارها سلبی در مورد بازیها امری اجتناب ناپذیر مینماید.
درنهایت متوجه اون هستیم که ادعاهای گوناگونی در زمینههای مختلف مطرح میشود و برخی از اونها نیز به راحتی یاد بردن میشوند، اما مورد آشکار، این است که بازیهای ویدیویی ربطی به شرایط فعلی ایران ندارند.
زیادتر بخوانید:
نظر شما درباره انتقاد ستاد بازی و سرگرمی حوزه علمیه از فیلترینگ بازیها چیست؟ لطفا نظرات خود را در قسمت کامنتها با ما در بین بگذارید و اخبار علمی را از جونی دنبال کنید.
[ad_2]