خواص انگور؛ خوردن فراوان انگور آیا جراحت دارد؟

[ad_1]

انگور یک بین وعده خوشمزه و سریع هم در خانه و هم خارج اون است. در این نوشته تصمیم داریم خواص انگور و مضرات اون را مورد بررسی قرار دهیم. انگور را می توانید در انواع و رنگ های مختلف پیدا کنید، از انگور عسگری، یاقوتی، سفید، سبز گرفته تا قرمز، سیاه، زرد و صورتی. اون ها در اشکال مختلفی نیز وجود دارند از کشمش گرفته تا ژله، کمپوت انگور، شربت انگور و آبمیوه. همچنین ممکن است انگور بی دانه یا دانه دار باشد.

انگور فواید و خواص زیادی برای سلامتی دارد که به سبب مقادیر فراوان مواد مغذی و آنتی اکسیدان موجود در اون است.

در ادامه، خاصیت و مضرات انگور برای شما آورده شده است. با دانستن فواید و مضرات میوه انگور با آگاهی بیشتری اون را مصرف خواهید کرد.

فهرست مطالب خواص انگور و مضرات اون

خواص انگور برای سلامتی

مهمترین خواص انواع انگور در ادامه آورده شده است:

1. جدول ارزش غذایی انگور

انگور لبریز از چندین ماده مغذی مهم است. تنها 1 فنجان (151 گرم) از انگور قرمز یا سبز حاوی مواد زیر است:

کالری 140
کربوهیدرات 27 گرم
پروتئین 1 گرم
چربی 0/2 گرم
فیبر 1/4 گرم
مس 21 درصد از ارزش روزانه (DV)
ویتامین k 18 درصد از DV
تیامین (ویتامین B1) 9% از DV
ریبوفلاوین (ویتامین B2) 8% درصد DV
ویتامین B6 8 درصد از DV
پتاسیم 6٪ از DV
ویتامین C 5% از DV
منگنز 5 درصد از DV
ویتامین E 2% از DV

همانطور که می بینید، انگور یکی از منابع غنی ویتامین K و مس است. مس یک ماده معدنی ضروری برای تولید انرژی است، در حالی که ویتامین K برای لخته شدن خون و سلامت استخوان ها حیاتی است.

انگور همچنین مقدار خوبی از ویتامین های گروه B همانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 را دارد. هم تیامین و هم ریبوفلاوین برای رشد و توسعه سودمند هستند، در حالی که B6 عمدتا برای متابولیسم پروتئین مورد نیاز است.

کوتاه: انگور حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مهمی ازجمله مس و ویتامین B و K است.

فواید و مضرات انگور

زیادتر بخوانید: خواص هسته انگور

2. خواص انگور برای قلب

انگور ممکن است به راه های مختلف به سلامت قلب کمک کند.

خواص انگور برای کاهش فشار خون

یک فنجان انگور (151 گرم) حاوی 6% از مقدار مورد نیاز روزانه برای پتاسیم است. این ماده معدنی برای نگه داری سطح فشار خون تندرست ضروری است.

شواهد علامت می دهند که پتاسیم از راه عظیم کردن رگ ها و شریان ها به کاهش فشار خون کمک می کند. همچنین ممکن است به دفع سدیم و پیشگیری از باریک شدن رگ ها و شریان ها کمک کند، که در غیر اینصوت ممکن بود به افزایش فشار خون منجر شود.

با این وجود، بررسی 32 مطالعه مشخص کرد که مصرف پتاسیم فراوان کم و بیش از حد ممکن است منجر به بالا رفتن فشار خون شود. محققان توصیه می کنند که به توصیه مصرف روزانه 7/4 گرمی پایبند باشند.

خواص انگور برای کاهش کلسترول

ترکیبات موجود در انگور ممکن است با کاهش جاذبه کلسترول به محافظت از بدن در برابر سطح بالای کلسترول کمک کند. در یک مطالعه 8 هفته ای بر روی 69 نفر با سطح کلسترول بالا، خوردن 3 فنجان (500 گرم) از انگور قرمز در روز به کاهش سطح کلسترول LDL (بد) و کلی کمک کرد. با این وجود، انگور سفید دلیل‌ یکسانی را ندارد.

علاوه بر این، پابرجا شده است که رژیم های غذایی لبریز از رسوراترول – یک آنتی اکسیدان موجود در انگور- همانند رژیم غذایی مدیترانه ای موجب کاهش سطح کلسترول می شوند.

کوتاه. ترکیبات موجود در انگور با کاهش فشار خون و سطح کلسترول به محافظت در برابر بیماری های قلبی کمک می کند.

3. انگور لبریز از آنتی اکسیدان است مخصوصا پوست و دانه های انگور

آنتی اکسیدان ها، ترکیباتی هستند که به ترمیم صدمه سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند؛ رادیکال های آزاد مولکول های مضری هستند که دلیل استرس اکسیداتیو می شوند. استرس اکسیداتیو با بیماری های مزمن زیادی همانند دیابت، سرطان و بیماری قلبی در ارتباط است.

انگور لبریز از چندین نوع آنتی اکسیدان و یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدان است. بیشترین مقدار آنتی اکسیدان در پوست و دانه های انگور موجود است. با این وجود، فاکتورهای متعددی به مقدار اون تاثیرگذارند، ازجمله نوع، میزان رسیدن میوه، نحوه ذخیره سازی سپس از برداشت و فاکتورهای محیطی.

جذاب اینجاست که این ترکیبات سودمند حتی سپس از تخمیر نیز باقی می همانند، به همین سبب است که شراب یک منبع آنتی اکسیدان به حساب می آید.

برخی از انواع انگور حاوی مقادیر بیشتری از آنتوسیانین ها هستند، دسته ای از فلاونوئیدها که به این میوه ها رنگ نارنجی، قرمز، آبی، صورتی و بنفش می دهند. مطالعات انسانی و حیوانی علامت می دهند که آنتوسیانین ها ممکن است به پیشگیری و معالجه بیماری های قلبی و مغزی کمک کنند.

دیگر آنتی اکسیدان های مهم موجود در میوه عبارتند از رسوراترول و کوئرستین که از بدن در برابر بیماری های قلبی، سطح بالای قند خون و سرطان کمک می کند. انگور همچنین یکی از میوه های حاوی ویتامین C، بتاکارتن، لوتئین و اسید الاژیک هستند که همه جز آنتی اکسیدان های توانا محسوب می شوند.

کوتاه. انگورها لبریز از آنتی اکسیدان هستند که ترکیبات گیاهی سودمند می باشند و از بدن در برابر بیماری های مزمن محافظت می کنند.

4. انگور دارای خواص ضد سرطانی است

آنتی اکسیدان های موجود در انگور می توانند در حفاظت از بدن در برابر برخی از انواع سرطان موثر باشند. رسوراترول یکی از آنتی اکسیدان های موجود در انگور است که به کاهش التهاب، پیشگیری از رشد و گسترش سلول های سرطانی در بدن کمک می کند.

در واقع، تاثیر اون در برابر سرطان های مختلف مورد بررسی قرار گرفته است. انگور همچنین حاوی آنتی اکسیدان های کوئرستین، آنتوسیانین و کاتچین است که ممکن است دارای اثرات مبارزه با سرطان باشند.

مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی علامت می دهند که عصاره انگور ممکن است رشد و گسترش سلول های سرطان سینه و روده عظیم را بسته کند. علاوه بر این، یک مطالعه 2 هفته ای بر روی 30 نفر علامت داد که افراد بالای 50 سالی که در روز 3/0-1 پوند (150-450 گرم) انگور می خورند، کاهش نشانگرهای خطر ابتلا به سرطان روده عظیم را تجربه کردند.

در حالی که مطالعات انسانی بیشتری مورد نیاز است، یک رژیم غذایی لبریز از آنتی اکسیدان همانند خوردن انگور با کاهش خطر ابتلا به سرطان در ارتباط است.

کوتاه. آنتی اکسیدان های موجود در انگور به رشد و گسترش چندین نوع سرطان کمک می کنند، اگرچه به مطالعات انسانی بیشتری برای اثبات نیاز است.

5. به حفاظت از بدن در برابر دیابت و کاهش سطح قند خون کمک می کند

انگورها حاوی 23 گرم قند در هر فنجان (151 گرم) هستند که ممکن است این سوال نزد آید که آیا گزینه مناسبی برای افراد دیابتی هستند یا نه. اگر به رتبه بندی شاخص گلیسمی (GI) آنها نگاهی بیندازید – معیاری که علامت می دهد یک ماده غذایی با چه سرعتی قند خون شما را افزایش می دهد – متوجه می شوید که بسته به نوع انگور در محدوده 49 الی 59 است.

به طور مشابه، تعریف GI پایین بسته به منبع متغیر است – برخی از افراد کمتر از 55 را کم می دانند، در حالی که دیگران کمتر از 50 را پایین در نظر می گیرند.

این بدان معنی است که رتبه GI انگور از پایین به متوسط تغییر می کند که ممکن است سطح قند خون شما را با سرعتی آرام یا متوسط افزایش دهند، اما لزوماً اون را افزایش نمی‌دهند.

با وجود اینکه انگور یک ماده غذایی سودمند برای دیابتی ها است، به یاد داشته باشید که خوردن بیش از حد غذاهایی با GI کم همان تاثیری را بر روی قند خون دارد که غذاهایی با GI بالا دارند. بنابراین، خوب تر است انگور را در حد تعادل مصرف کنید. علاوه بر این، ترکیبات موجود در انگور به بهبود نشانگرهای پاسخ انسولین کمک می کند.

در مروری بر روی 29 مطالعه بر روی 1297 فرد بزرگسال، مصرف انگور و مکمل های انگور به طرز قابل توجهی آنچه را که ارزیابی مدل هموستاتیک مقاومت به انسولین (HOMA-IR) نامیده می شود و معیاری از مقاومت به انسولین است را کاهش می دهد.

به طور ویژه، ترکیب رسوراترول ممکن است توانایی بدن شما در استفاده از انسولین را بهبود بخشد:

  • کاهش مقاومت به انسولین
  • افزایش حساسیت به انسولین
  • محافظت از سلول های بتا پانکراس که انسولین تولید می کنند
  • بهبود تولید انسولین
  • افزایش تعداد گیرنده های گلوکز در غشای سلولی

مدیریت سطح قند خون با گذشت تاریخ برای کاهش خطر ابتلا به دیابت و پیشگیری از عوارض مرتبط با دیابت از با ارزش و مهم بودن بسیاری برخوردار است.

کوتاه. اگرچه انگور قند بالایی دارد، اما GI پایین تا متوسط اون دلیل می شود تا مصرف اون در حد میانه‌روی برای افراد دیابتی مناسب باشد. علاوه بر این، ترکیبات موجود در انگور از بدن در برابر قند خون بالا محافظت می کند.

6. برای سلامت چشم سودمند است

ترکیبات گیاهی موجود در انگور به محافظت در برابر بیماری های رایج چشم کمک می کنند. به نام مثال، در مطالعه ای بر روی موش ها، در اون دسته از موش هایی که با انگور تغذیه شدند علامت های کمتری از صدمه به شبکیه چشم دیده می شد و عملکرد شبکیه اون ها نسبت به موش هایی که انگور نخورده بودند، خوب تر بود.

علاوه بر این، در یک مطالعه آزمایشگاهی درباره خواص انگور برای چشم مشخص شد که رسوراترول از سلول های شبکیه در چشم انسان در برابر اشعه ماوراء بنفش A (UVA) محافظت می کند. این ممکن است خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD)، یک بیماری شایع چشمی را کاهش دهد.

طبق یک بررسی مروری، رسوراترول همچنین از چشم انسان در برابر گلوکوم، آب مروارید و بیماری چشمی دیابتی محافظت می کند.

 علاوه بر این، انگور حاوی آنتی اکسیدان های لوتئین و زآگزانتین است که در کمک به نگه داری سلامت چشم، بهبود عملکرد بینایی و پیشگیری از ابتلا به بیماری های رایج چشمی مرتبط با سن موثر هستند.

کوتاه. انگور حاوی ترکیبات مختلفی ازجمله همانند رسوراترول، لوتئین و زآگزانتین است که ممکن است به پیشگیری از بیماری های شایع چشم کمک کند.

7. خواص انگور برای نیرومند حافظه، توجه و روحیه

خوردن انگور به نیرومند حافظه و سلامت مغز کمک می کند.

در یک مطالعه 12 هفته ای بر 111 فرد مسن تندرست که روزانه 250 میلی گرم مکمل انگور مصرف می کردند، به طور قابل توجهی امتیازها در تست اندازه گیری توجه، حافظه و زبان در سنجیدن با افراد دیگر بهبود یافت.

مطالعه ای دیگر بر روی بزرگسالان کم سن تندرست علامت داد که نوشیدن 8/7 اونس (230 میلی لیتر) آب انگور دلیل بهبود روحیه و سرعت توانایی های مرتبط با حافظه تنها 20 دقیقه سپس از مصرف می شود.

علاوه بر این در مطالعه ای بر روی موش ها، مصرف 4 هفته رسوراترول موجب بهبود یادگیری، حافظه و خلق و خو شد. بعلاوه، مغز موش علامت هایی از افزایش رشد و جریان خون را علامت داد. در نهایت، رسوراترول ممکن است با کاهش التهاب مغز و حذف پپتید آمیلوئید بتا که تجمع اون با بیمایر آلزایمر در ارتباط است، به پیشگیری از ابتلا به این بیماری کمک کند.

کوتاه. انگور حاوی ترکیباتی است که موجب بهبود حافظه، توجه و روحیه می شود و نیز از مغز در برابر بیماری آلزایمر محافظت می کند.

خواص انگور و مضرات آن

8. فواید انگور برای سلامت استخوان

انگور حاوی مواد معدنی مورد نیاز برای سلامت استخوان هاست، از جمله اون ها می توان به پتاسیم، منگنز، ویتامین C و B و ویتامین K نام برد که به پیشگیری از پوکی استخوان کمک می کنند. پوکی استخوان شرایطی است که در اون استخوان ها ظریف می شوند.

علاوه بر این، مطالعات انسانی و حیوانی علامت می دهند که رسوراترول تراکم استخوان را بهبود می بخشد. به نام مثال، در یک مطالعه 8 هفته ای، موش هایی که با پودر انگور منجمد تغذیه کردند نسبت به سایر موش ها، جاذبه استخوان و نگه داری کلسیم بهتری را از خود علامت دادند.

علاوه بر این، یک مطالعه 2 ساله بر روی زنان یائسه علامت داد که مصرف 75 میلی گرم رسوراترول دو بار در روز دلیل بهبود تراکم مواد معدنی در استخوان شد و تحلیل استخوان ها را کاهش داد که هر دو این موارد خطر شکستگی هیپ و سایر شکستگی ها را کاهش می دهند.

با این وجود، مطالعات در فاز انسانی در این زمینه کم انجام شده اند.

کوتاه. انگور حاوی ویتامین ها و مواد معدنی است که برای سلامت استخوان ها سودمند هستند، هرچند به مطالعات انسانی بیشتری نیاز است.

9. در برابر باکتری ها و قارچ ها محافظت کننده است

ترکیبات موجود در انگور از بدن در برابر میکروارگانیسم ها محافظت می کنند. به نام مثال، رسوراترول دارای خواص ضدمیکروبی است که از رشد باکتری ها و قارچ هایی همانند کمپیلوباکتر ژژونی و کاندیدا آلبیکنس پیشگیری می کند.

همچنین ممکن است از بیماری های ناشی از غذا پیشگیری کند. هنگامی انگور به مواد غذایی مختلف اضافه شود، به پیشگیری از رشد باکتری های مضر همانند E. coli کمک می کند. سایر ترکیبات موجود در انگور با کوشش ضدمیکروبی شامل آنتوسیانین هایی است که دیواره های سلولی باکتریایی را از بین می برد.

در نهایت، انگور منبع خوبی از ویتامین C است که به سبب فواید برای نیرومند سیستم ایمنی شهرت دارد.

کوتاه. انگور حاوی ترکیبات متعددی است که ممکن است تاثیرات مثبتی در مبارزه با باکتری و قارچ داشته باشد.

10. علائم پیری را کاهش داده و موجب افزایش طول عمر می شود

ترکیبات گیاهی انگور در کاهش علائم پیری و افزایش طول عمر موثر هستند. تحقیقات علامت می دهند که رسوراترول ممکن است علائم پیری را با تقلید از اثرات سودمند محدودیت کالری، همانند کاهش استرس اکسیداتیو، افزایش مقاومت در برابر استرس و بهبود پاسخ التهابی به دیر کرد بیندازد.

به یاد داشته باشید که این خواص انگور تنها در مطالعات حیوانی مشاهده شده اند. علاوه بر این، رسوراترول ژن SirT1 را فعال می کند که با رژیم های غذایی کم کالری فعال می شود و با طول عمر طولانی تر مرتبط است. رسوراترول همچنین سیرتوئین را فعال می کند، پروتئینی که فرآیندهای سلولی همانند پیری و مرگ سلولی را تنظیم می کند.

کوتاه. رسوراترول که در انگور یافت می شود، ژن های مرتبط با کاهش علائم پیری و افزایش طول عمر را فعال می کند.

11. به کاهش التهاب کمک می کند

در حالی که التهاب کم واکنش طبیعی بدن است، اما التهاب مزمن نقش کلیدی را در ساختن بیماری های درازمدت همانند سرطان، بیماری قلبی، دیابت، آرتروز و اختلالات خودایمنی ایفا می کند. واجب به ذکر است که ترکیبات آنتوسیانین و رسوراترول در انگور با خواص ضدالتهابی توانا در ارتباط است.

تحقیقات علامت می دهند که هر دو این ترکیبات می توانند بیان نشانگرهای التهابی همانند فاکتور نکروز تومور آلفا (TNF-alpha) و اینترلوکین-6 (IL-6) را سرکوب کنند. با این وجود، کمبود مطالعات با تمرکز بر انگور وجود دارد.

کوتاه. انگور حاوی ترکیباتی است که دارای خواص ضدالتهابی می باشند که به نوبه خود از بدن در برابر بیماری های مزمن محافظت می کند.

12. خواص انگور برای سلامت پوست و مو

رسوراترول ممکن است خواص محافظتی متعددی برای پوست و مو داشته باشد. در واقع، این ترکیب در محصولات آرایشی محبوبیت زیادی پیدا کرده است زیرا به سد پوستی نفوذ می کند و میزان کلاژن را افزایش می دهد و نیز از صدمه اشعه ماوراء بنفش ناشی از قرار گرفتن در معرض روشنایی خورشید محافظت می کند.

مطالعات حیوانی علامت داده اند که دلیل‌ رسوراترول بر تولید کلاژن به بهبود سریع تر پوست کمک می کند، بنابراین یکی از خواص انگور برای پوست این است که جزو مواد غذایی کلاژن ساز است. از آنجایی که استرس اکسیداتیو و التهاب نقش مهمی را در فرو ریختگی مو ایفا می کند، تحقیقات بیان می کنند که این ترکیب می تواند رشد مو را بهبود بخشد.

برای شروع، رسوراترول از فولیکول های مو در برابر صدمه های محیطی محافظت می کند. همچنین دلیل افزایش سریع سلول های فولیکولی مهمی می شود که رشد مو را نیرومند می کنند. با این وجود، مطالعاتی در مورد اثرات مصرف انگور بر روی پوست و مو وجود ندارد.

کوتاه. آنتی اکسیدان رسوراترول موجود در انگور از پوست در برابر صدمه محافظت می کند و دلیل رشد مو می شود، اما به تحقیقات بیشتری نیاز است.

13. خواص انگور برای لاغری

چاقی خطر ابتلا به چندین بیماری ازجمله دیابت، بیماری قلبی و سرطان را افزایش می دهد. واجب به ذکر است که آنتوسیانین های موجود در انگور ممکن است دارای خواص ضدچاقی باشد. مطالعات بر روی موش هایی که از رژیم غذایی پرچرب تغذیه شده اند علامت می دهد که آنتوسیانین ها ممکن است افزایش وزن بدن را سرکوب کرده و محتوای چربی کبد را کاهش دهند.

علاوه بر این، مطالعه در فاز حیوانی علامت داد که عصاره پروانتوسیانیدین از دانه انگور موجب افزایش سطح هورمون سیری GLP-1 می شود که به نوبه خود اشتها و میزان غذای مصرفی را کاهش می دهد. با این وجود، کمبود مطالعات انسانی به چشم می خورد.

کوتاه. آنتی اکسیدان های موجود در انگور با سرکوب اشتها و پیشگیری از افزایش وزن، با چاقی مبارزه می کنند. با این وجود، به مطالعات بیشتری در فاز انسانی نیاز است.

14. خواص انگور برای معالجه یبوست

یبوست شامل دفع مدفوع کمتر از حد معمول و حس ناقص بودن دفع اون است. تغییرات در رژیم غذایی همانند افزایش مصرف فیبر و مایعات برای معالجه شروری است، زیرا کم آبی یک سبب ثانویه شایع از یبوست است.

فیبر موجود در میوه هایی همانند انگور به طرز قابل توجهی با کاهش تاریخ حرکت مدفوع در روده ها و نیز افزایش وزن مدفوع و حرکت روزانه روده در سنجیدن با آب میوه ها، علائم یبوست را کاهش می دهد. علاوه بر این، انگور حاوی 81% آب است، بنابراین به شما در رسیدن به اهداف هیدراتاسیون کمک می کند.

کوتاه. انگور به نام منبع خوبی از آب و فیبر، می تواند به معالجه یبوست کمک کند.

15. در بهبود خواب موثر است مخصوصا پوست انگور

شواهد علامت می دهند که ارتباط مستقیمی بین خواب و رژیم غذایی وجود دارد. در واقع، مطالعات یبان کرده اند که انگور منبع طبیعی ملاتونین است، هورمونی که دلیل بهبود خواب می شود و چرخه خواب و بیداری را تنظیم می کند.

واجب به ذکر است که ملاتونین زیادتر در پوست انگور وجود دارد، به همین سبب است که در محصولاتی همانند آب انگور و شراب نیز وجود دارد. از انجایی که ملاتونین ارتباط نزدیکی با ساعت داخلی بدن دارد، تاریخ مصرف فاکتور مهمی است که باید در نظر گرفته شود. اگر برای بهبود خواب انگور می خورید، اون را در ساعات پایانی روز مصرف کنید.

کوتاه. انگور منبع طبیعی ملاتونین است که هورمونی است که بهبود کیفیت خواب کمک می کند.

16. گنجاندن انگور در رژیم غذایی ساده است

انگور میوه ای خوشمزه و متنوع است که به راحتی می توان در رژیم غذایی گنجاند. چند روش برای خوشی بردن از خواص این میوه عالی به شرح زیر است:

  • انگور را به تنهایی به نام بین وعده سحر یا سپس از ظهر بخورید.
  • برای یک اسموتی غنی از مواد مغذی، اون را با اسفناج، خیار، موز، کلم پیچ و نعنا قاتی کنید.
  • روی ماست مورد علاقه خود را با آجیل عقل شده و کمی عسل سرو کنید.
  • از انگور یخ زده به نام یک غذای با تازگی تابستانی خوشی ببرید.
  • انگورهای عقل شده را روی سالاد دلخواه خود بریزید.
  • برای یک دسر شیرین اما تندرست، اون را با سیب، توت فرنگی و شکلات تلخ دنبال کنید.
  • آب انگور 100% بنوشید.

کوتاه. مصرف انگور به نام بین وعده یا اضافه کردن اون به وعده غذایی کار ساده ای است. آب میوه و شراب قرمز در حد میانه‌روی همان خواص را برای بدن دارند.

با توجه به آنچه گفته شد، باید مواظب عواقب سپس از مصرف انگور نیز باشید زیرا زیاده روی در هر چیزی مضر است.

انگور چگونه می تواند دلیل عوارض جانبی شود؟

انگور میوه کوچکی است و همین دلیل می شود که تعداد زیادی از اون را در هر وعده مصرف کنیم. یک فنجان کامل (92 گرم) انگور حاوی بیش از 60 کالری است. اندازه کوچک انگورها دلیل پرخوری می شود و در نتیجه کالری مصرف زیادتر می شود. برای اینکه بفهمید کالری انگور فراوان است یا نه می توانید مقاله کالری انواع میوه ها را بخوانید.

خوردن مقدار زیادی انگور می تواند منجر به افزایش وزن شود. این خصوصا هنگامی راستگو است که فرد آگاهانه مواظب میزان مصرف خود نباشد. صحیح همانند زیادتر میوه ها، انگور حاوی فیبر است. مصرف بیش از حد فیبر خود می تواند منجر به یبوست شود.

زیادتر اثرات منفی مصرف انگور به خوردن بیش از حد اون ها مرتبط می شود. اگرچه عوارض جانبی مصرف انگور رایج نیستند، اما مهم است که اون ها را بفهمید.

مضرات انگور

اسید سالیسیلیک موجود در انگور می تواند موجب مشکلات گوارشی شود. این در شکل زیاده روی در مصرف انگور چهره می دهد. خوردن مقدار فراوان انگور در روز ممکن است منجر به اسهال شود. افزایش وزن با گذشت تاریخ یکی دیگر از عوارض جانبی مصرف بیش از حد انگور است. افرادی که تب دارند باید در خوردن انگور قرمز احتیاط کنند.

1. مضرات انگور برای معده: ممکن است موجب ناراحتی معده شود

انگور حاوی اسید سالیسیلیک است. برخی از تحقیقات عدم صبر این اسید را که با التهاب موضعی دستگاه گوارش، درد شکم، اسهال و نفخ دنبال می شود، مرتبط می دانند.

در برخی مطالعات، در افرادی که دانه انگور مصرف کرده بودند علامت هایی از آپاندیسیت دیده شد. دانه های انگور هضم نشده یا باقیمانده میوه در معده نیز می تواند دلیل درد شکمی حاد شود. با این وجود، تحقیقات بیشتری باید در این زمینه انجام شود.

در صورتی که فرد به سندرم روده تحریک پذیر یا اسپاسم روده مبتلا باشید نیز ممکن است با مشکلاتی روبرو شود. انگور حاوی فیبر نامحلول است که می تواند دستگاه گوارشی را تحریک کند. اگر به سندرم روده تحریک پذیر مبتلا هستید، هیچ وقت انگور را با معده خالی نخورید.

اگر سوءهاضمه یا ناراحتی معده دارید، مصرف اب زنجبیل می تواند به شما کمک کند. زنجبیل همچنین حالت تهوع را تسکین می دهد، مخصوصا تهوع دوران بارداری یا عوارض جانبی ناشی از شیمی درمانی.

2. ممکن است منجر به اسهال شود

غذاهای لبریز از قند ممکن است منجر به اسهال شوند. برخی از تحقیقات درباره مضرات انگور علامت می دهند که الکل سپاس، ترکیبات طبیعی موجود در سپاس ممکن است موجب اسهال شود. با این وجود، شواهد کافی برای اثبات این ادعا وجود ندارد. آب انگور ممکن است موجب اسهال در افراد مستعد شود زیرا مقدار قند بالایی دارد.

برخی بر این باورند که انگور می تواند موجب اسهال مسافرتی شود. این نوع اسهالی است که وقت مسافرت به یک مکان جدید که در اون آب و غذا یا کارها بهداشتی متفاوت از محل زندگی شماست، چهره می دهد. میوه های بدون پوست معمولا موجب این نوع اسهال می شوند.

اسهال مسافرتی می تواند مشکل ساز باشد زیرا شما دور از خانه هستید. شما می توانید با مصرف داروهایی همانند لوپرامید که علائم اسهال را معالجه می کنند، از این عارضه پیشگیری کنید. برای دوز ایده آل با داروساز یا پزشک خود مشاوره کنید.

شواهد حکایتی علامت می دهند که مصرف این دارو ممکن است برای زنان باردار و کودکان زیر 3 سال بی خطر نباشد. برای اطلاعات زیادتر با پزشک مشاوره کنید.

3. ممکن است موجب افزایش وزن شود

خوردن بیش از حد انگور در یک وعده می تواند میزان کالری دریافتی را افزایش دهد. انگور کالری زیادی دارد. اگرچه هیچ تحقیقی تایید نمی کند که مصرف انگور می تواند دلیل اضافه وزن شود، اما خوردن اون ها این خطر را افزایش می دهد.

همچنین، ممکن است بخواهید مصرف انگور را به نام یک بین وعده کاهش دهید. کالری انگور در سنجیدن با بیسکوییت و سایر بین وعده های شیرین کمتر است، اما مصرف بیش از حد اون ها می تواند در درازمدت منجر به اضافه وزن شود.

خوب تر است میوه را به شکل جدید مصرف کنید. کنسرو انگور حاوی دو برابر زیادتر قند است و می تواند به افزایش سریع وزن کمک کند.

این ایده که انگور می تواند دلیل اضافه وزن شود هنوز توسط تحقیقات تایید نشده است. با این وجود، منطقی است که فرض کنیم به سبب کوچک بودن مصرف بیش از حد اون ها دور از صبر نیست. انگور را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید، اما مواظب میزان مصرف خود باشید (8 تا 10 انگور در روز باید مصرف کنید).

4. مضرات انگور در دوران بارداری

این دلیل‌ نامطلوب ممکن است به سبب وجود رسوراترول در انگور باشد، که یک پلی فنول توانا است که در شراب قرمز نیز وجود دارد. در یک مطالعه بر روی خواص و مضرات انگور، مکمل های رسوراترول موجب بروز مشکلات پانکراس در جنین در حال رشد می شوند. اگرچه این مطالعه هیچ ادعایی را ضد انگور بیان نمی کند، اما خوب تر است با احتیاط مصرف شود.

برخی از مطالعات اولیه درباره فواید و مضرات انگور در دوران بارداری علامت داده اند که مکمل های رسوراترول ممکن است در دوران بارداری سودمند باشند. اما به طور کلی مطالعات نتیجه یکسانی ارائه نمی دهند. لطفا قبل از مصرف انگور در دوران بارداری با پزشک خود مشاوره کنید.

5. مضرات انگور برای نوزادان

خفگی در کودکان یک مسئله رایج است. میوه و سبزیجات کوچک می توانند دلیل خفگی در بچه ها شوند، مخصوصا در کودکان بین 6 تا 12 ماه. همین اتفاق برای انگور نیز ممکن است چهره دهد. این دوره زمانی است که کودک یاد می گیرد غذا را بجود و قورت دهد.

در نتیجه انگور می تواند مشکل ساز شود. به همنی منظور به کودکان خود انگور برش داده شده بدهید تا از خفگی اون ها پیشگیری کنید. شکل و اندازه انگور دلیل می شود که این میوه خطر خفگی بالایی داشته باشد. اندازه انگور برای بسته کردن راه هوایی کودک کاملا ایده آل است. اگر کودک شما در حال خفگی است، نکات زیر می توانند به شما کمک کند:

  • اگر می توانید انگور را ببینید، تلاش کنید اون را با انگشتان خود درآورید. کورکورانه انگشتان خود را فشار ندهید زیرا ممکن است انگور را زیادتر به درون فشار دهید. این ممکن است شرایط را بدتر کند.
  • اگر نمی توانید میوه را ببینید و کودک شما ساکت است یا فراوان سرفه نمی کند، لطفاً برای کمک تماس بگیرید.
  • اگر کودک شما آگاه است، اما هنوز در حال تقلا است، تلاش کنید به پشت او ضربه بزنید. می توانید این کار را با قرار دادن کودک به شکل رو به پایین در امتداد ران های خود انجام دهید. سر آنها را با دست خود نگه دارید. حدود پنج ضربه شدید به پشت (بین تیغه های شانه) درون کنید.

6. ممکن است دلیل آلرژی شود

اگرچه حساسیت به انگور نادر است، اما می تواند مشکل ساز باشد. یک پروتئین ویژه در انگور به نام پروتئین انتقال لیپید انگور می تواند موجب واکنش های آلرژیک در افراد شود. انگور همچنین می تواند دلیل آنافیلاکسی شود که می تواند زندگی فرد را به خطر بیاندازد.

مطالعه دیگری موردی را شرح می دهد که یک دختر 18 ساله پس از خوردن انگور وابسته خارش، بثورات و تورم شکل شده است. سالیسیلات ها ترکیباتی هستند که در زیادتر میوه ها و سبزیجات از جمله انگور یافت می شوند. اکثر آلرژی های انگور، به جز آنافیلاکسی، خطر جدی برای زندگی فرد محسوب نمی شوند.

آنافیلاکسی با آزاد شدن هیستامین و سایر مواد شیمیایی در بدن چهره می دهد. این منجر به نشت رگ های خونی شده که در نهایت منجر به تورم بافت های دهان و راه های تنفسی می شود.

معروف ترین معالجه برای آنافیلاکسی تجویز اپی نفرین است. اپی نفرین یک ماده شیمیایی در بدن است که ضربان قلب را افزایش می دهد و ممکن است فشار خون را افزایش دهد.

شما می توانید اپی نفرین را از نزدیکترین داروخانه خود به نام یک سرنگ از نزد پر شده خریداری کنید. پس از شناسایی علائم آنافیلاکسی، می توان اون را بلافاصله به عضله ران تزریق کرد. اگر مستعد ابتلا به چنین واکنش های آلرژیک هستید، نگه داشتن تزریق اپی نفرین می تواند کمک کننده باشد.

7. مضرات انگور برای کلیه و دیابت: ممکن است مشکلات کلیوی را تشدید کند

مطالعات نارسایی حاد کلیه را در سگ ها پس از مصرف انگور علامت داده اند. پس از مصرف انگور، سگ ها استفراغ کرده اند. آنها همچنین بی اشتهایی (از دست دادن اشتها)، بی حالی و اسهال را تجربه کرده بودند. یک شرح توسط موسسه مردمی دیابت و بیماری های گوارشی و کلیوی علامت می دهد که افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی پیشرفته و دیابت، مصرف برخی غذاها از جمله انگور را محدود می کنند.

اگرچه هیچ مطالعه ای مستقیماً انگور را با اثرات نامطلوب کلیه در انسان مرتبط نکرده است، اما باید احتیاط کنید. اگر هر نوع بیماری کلیوی دارید، لطفا از انگور دوری کنید و با پزشک خود صحبت کنید.

همانطور که گفته شد، این به طور کلی بی خطر است. آنها همچنین عالی مغذی هستند. اما دانستن اثرات نامطلوب آنها فراوان مهم است. این میوه ها همچنین می توانند با داروهای خاصی تداخل داشته باشند. اگر از هر نوع دارویی استفاده می کنید، باید مواظب باشید.

همچنین بخوانید: طرز محافظت برگ مو

آیا خوردن انگور با مصرف دارو تداخل دارد؟

انگور می تواند با داروهای زیر تداخل داشته باشد:

  • هالدول
  • فناستین
  • کومادین

این فهرست شامل داروهایی است که توسط کبد تجزیه می شوند. افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند باید از مصرف بیش از حد انگور دوری کنند. اگر چنین داروهایی مرصف می کنید، باید قبل از مصرف با پزشک خود مشاوره کنید.

انگور جدید در سنجیدن با آب انگور

هم انگور و هم آب انگور دارای خواص زیادی برای سلامتی هستند، اما به طور کلی خود میوه تندرست تر از آب میوه است. سبب اون فرآیند تولی اب میوه است که شامل حرارت دادن به میوه برای پیشگیری از تخمیر است و این فرآیند ممکن است میزان آنتی اکسیدان موجود را تا 44% کاهش دهد.

علاوه بر این، آب میوه در سنجیدن با خود میوه فیبر فراوان کمتری دارد و در مقابل سطح قند اون بالاست. شواهد علامت می دهند که رژیم های غذایی که شامل میوه های کامل به جای آب میوه می شوند، به دلایل زیر برای مدیریت وزن مؤثرتر هستند:

  • افزایش آرام تر در سطح قند خون، که از افزایش و سقوط سطح قند خون و انسولین پیشگیری می کند.
  • دیر کرد در تخلیه معده که دلیل افزایش حس سیری و کاهش مصرف غذا می شود

علاوه بر این، شواهد علامت می دهد که تنها حدود 5 درصد از آمریکایی ها فیبر مصرفی توصیه شده را مصرف می کنند که به ردیف 38 و 25 گرم در روز برای مردان و زنان است. بنابراین، شما باید در شکل امکان به جای نوشیدن آب انگور، انگور جدید بخورید.

کوتاه. اگرچه هم خود انگور و هم آب انگور دارای خواص زیادی برای سلامت است، اما مصرف خود میوه انگور به سبب مقادیر زیادتر فیبر و آنتی اکسیدان و نیز قند کمتر توصیه می شود.

سخن آخر درباره خواص و مضرات اگور

انگور حاوی مواد مغذی و ترکیبات گیاهی توانا است که برای سلامت بدن سودمند هستند. اگرچه، انگور حاوی قند است، اما به نظر می رسد اگر در حد میانه‌روی مصرف شود موجب افزایش سطح قند خون نخواهد شد.

آنتی اکسیدان هایی همانند رسوراترول زیادتر خواص انگور را تامین می کند، ازجمله خواص ضدالتهابی، ضد دیابت و ضد سرطان. اون ها همچنین فراوان خوشمزه هستند و می تواند به راحتی در رژیم غذایی بکار برد. برای استفاده بردن از خواص زیادتر، انگور جدید را به جای آب میوه یا شراب مصرف کنید.

انگور میوه ای خوشمزه با پروفایل آنتی اکسیدانی بالا است. ترکیبات گیاهی توانا در این میوه خواص زیادی برای سلامت انسان دارد. با این وجود، مصرف بیش از حد اون می تواند عوارض جانبی را به دنبال داشته باشد. این عوارض می تواند شامل ناراحتی معده، اسهال، اضافه وزن، عوارض جانبی در دوران بارداری، خفگی در کودکی و آلرژی باشد.

همچنین ممکن است مشکلات کلیوی را تشدید کرده و تداخل دارویی ساختن کند. اگرچه برای رژیم غذایی سودمند است، اما در حد تعادل مصرف کنید تا از مضرات اون در امان بمانید.

سوالات متداول درباره خوردن انگور

چند عدد انگور در روز می توانید مصرف کنید؟

حدود 32 عدد می تواند به نام یک وعده در نظر گرفته شود. اگر رژیم غذایی سالمی دارید و سبک زندگی پرتحرکی را دنبال می کنید، خوردن یک وعده بی خطر است. در غیراینصورت، 8 تا 10 عدد کافی است.

آیا خوردن انگور در شب خوب است؟

بله، می توانید. در واقع، خوردن انگور در شب ممکن است در بهبود خواب موثر باشد. انگور حاوی ملاتونین است که هورمون خواب نامیده می شود.

آیا می توان با معده خالی انگور خورد؟

بله، می توانید. این میوه لبریز از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است و در عین حال شاخص گلیسمی پایین دارد.

بهترین تاریخ مصرف انگور برای لاغری

خوردن انگور ناشتا در وعده صبحانه برای لاغری سودمند است.بهترین تاریخ مصرف انگور برای چاقی

بهترین تاریخ مصرف انگور برای چاقی

خوردن انگور با غذا دلیل چاقی و اضافه وزن می شود.خوردن انگور در شب

طبع انگور سرد است یا گرم

طبع انگور‌ با توجه به رنگ و نوع انگور متفاوت است به نام مثال انگورهای کشمشی و فخری طبع گرم، و انگور‌های عسگری و صاحبی طبع سرد دارند.
افراد گرم مزاج خوب تر است انگور‌های زرد و سبز و افراد سرد مزاج باید انگور قرمز و سیاه مصرف کنند.

[ad_2]