[ad_1]
مصرف روزانه نارنگی در روزهای سرد پاییزی میتواند علاوه بر نیرومند سیستم ایمنی بدن، به تنظیم فشار خون، نگه داری سلامت سیستم قلبیعروقی و اکسیژنرسانی خوب تر به عضلات بدن کمک کند.
به شرح وقت سحر به تعریف از مهر: دوره پاییز با انواع مرکبات از راه میرسد که هر کدام از آنها، خواص زیادی برای سلامت بدن دارند. اما، یکی از این میوههای پاییزی، فراوان ویژه است.
دوره پاییز که از راه میرسد، با خودش انواع میوههای آبدار و خوشمزه را هم میآورد. نارنگی، پرتقال، انار، سیب و…، از جمله میوههای دوره سرد سال هستند که هر کدام از آنها، هزاران خاصیت دارند.
از بین مرکبات دوره پاییز و زمستان، میتوان به نارنگی نشانه کرد. میوهای که خوردن اون فراوان آسان و آسان است. این میوه پاییز از آغاز مهر درون بازار میشود و تا آغاز زمستان نیز در میوه فروشیها یافت میشود.
اما، نارنگی چه خواصی دارد؟
یک عدد نارنگی کوچک که حدود ۷۶ گرم وزن دارد، ۴۰ کیلوکالری انرژی دارد. همچنین، یک نارنگی کوچک ۰.۶ گرم پروتئین، ۱۰.۱ گرم کربوهیدرات، ۰.۲ گرم چربی، ۱.۳ گرم فیبر، ۸ گرم قند و ۲۶.۷ میلیگرم ویتامین C به بدن میرساند.
نارنگی به نام یکی از بهترین منابع غذایی برای دریافت همزمان ویتامین C، تیامین و فولات شناخته میشود.
هر عدد نارنگی کوچک میتواند حدود ۲۷ میلیگرم ویتامین C به بدن برساند. این مقدار از ویتامین C نزدیک به ۳۴ درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین را فراهم میکند.
ویتامین C میتواند از راه افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب در بدن، سطح استرس اکسیداتیو را کمتر کند و دلیل پیشگیری از صدمههای سلولی ناشی از وجود رادیکالهای آزاد در بدن شود.
از سو دیگر، یک نارنگی کوچک میتواند ۱۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین A را هم فراهم کند و مقدار قابل قبولی از ویتامین B ۶ را هم به بدن برساند.
ویتامین A موجود در نارنگی جزو ویتامینهای محلول در چربی است که میتواند به نگه داری سلامت بینایی و پیشگیری از بیماریهای چشمی ناشی از افزایش سن کمک کند.
مصرف روزانه نارنگی در روزهای سرد پاییزی میتواند علاوه بر نیرومند سیستم ایمنی بدن، به تنظیم فشار خون، نگه داری سلامت سیستم قلبیعروقی و اکسیژنرسانی خوب تر به عضلات بدن کمک کند.
علاوه بر اینها، نارنگی حاوی مواد معدنی ارزشمندی همچون پتاسیم، کلسیم، منیزیم و آهن است.
[ad_2]