دلیل درد ساق پا چیست و چگونه معالجه می شود؟

[ad_1]

یکی از مشکلات شایع در بین مردم درد ساق پا می باشد که دارای علل های مختلفی می باشد مشکلات جزئی در زمان تاریخ کوتاهی معالجه می شود فقط برخی از دلیل ها از نظر پزشکی جدی هستند در ادامه مطلب تصمیم داریم شما را با شین اسپیلنت و راه های معالجه اون دوست کنیم.

 درد ساق پا

بررسی علائم و دلایل درد ساق پا

شین اسپیلنت در واقع ما بین کشاله ران تا مچ پا را شامل می شود شین اسپیلنت می تواند با روش های مختلفی تجربه گردد این درد می تواند با عناوین قطعه های بدن شرح داده شود هم چون درد نوک تیز، مبهم، بی حس کننده، سوزن سوزن شدن، سوزش و غیره.

علائم شین اسپیلنت

  • افزایش درد سپس از کوشش سنگین
  • درد در قطعه جلویی ساق پا
  • حساس به لمس
  • ورم

علل شین اسپیلنت

  • تغییر برنامه ورزشی و کوشش از نظر شدت، زمان، فرکانس
  • انجام ورزش با کفش نا مناسب
  • اختلالات ساختاری پا
  • صافی کف پا

درد در ناحیه ساق پا

معالجه شین اسپیلنت

اگر وابسته درد در راه رفتن هستید حتما باید به پزشک مراجعه کنید اما در این مقاله توصیه هایی برای کاهش درد پا گفته می شود:

۱- پیاده روی اولین قدم در معالجه درد ساق پاها می باشد، باید تا جای که صبر درد را دارید راه بروید هر روز تلاش کنید کمی زیادتر مسافت طولانی تری راه بروید .

۲- اصول چهار گانه را رعایت کنید استراحت، گذاشتن متناوب یخ در طول روز بر روی اون، بستن پا طناب کشسان، و همچنین گذاشتن بالش در زیر پا بهترین کار برای تسکین شین اسپیلنت است. استراحت مطلق و بلند کردن پا به کاهش ورم و سنگینی دنبال با واریس کمک می‌کند.

۳- تلاش کنید پا را گرم کنید گذاشتن بالشتک گرم نه داغ دلیل می شود درد واریس‌های سطحی را کم کند گرما را برای صدمه‌ دیدگی جدید به‌کار نبرید، چون التهاب اون را تشدید می‌کند و التیام را به تأخیر می‌اندازد.

شین اسپیلنت

۴-  داروهای ضد التهابی همانند آسپرین و پروفن درد ناشی از صدمه دیدگی ساق پا را کاهش می دهد.

۵- با تجویز پزشک جوراب واریس بپوشید تا جریان خون کافی شود و در واقع درد ناشی از نارسایی سیاهرگی تسکین شود.

۶- برداشتن سیاهرگ صدمه‌دیده، نارسایی شدید سیاهرگی را برطرف می‌کند بنابراین عمل جراحی کنید داروهای ضد انعقاد نیز مفیدند، تسکین درد شدید نارسایی سرخرگی با روش‌هایی همانند استفاده از بالون برای دوباره کردن رگ یا جراحی اون انجام می‌شود.

چه افرادی در معرض درد ساق پاها قرار دارند ؟

اگرچه این مشکل برای هر فردی ممکن است اتفاق بیفتد اما برخی افراد زیادتر در معرض این نوع درد هستند، در زیر به این قبیل افراد نشانه می کنیم :

دردهای ساق پا

  • دوندگان به مخصوص افرادی که بر روی سطوح ناهموار می دوند یا اینکه برنامه دویدن شان را یکباره شدت می بخشند، همچنین ورزشکارانی که با انجام ورزش های سنگین موجب درون آمدن فشار به پاها می شوند.
  • رقصنده ها؛ افرادی که دارای کف پای صاف یا بیش از حد فرو رفته هستند، در این حالت, عضلات و استخوان های آنها صبر فشار های کوشش های سنگین و شدید را ندارند.
  • افرادی که شغل نظامی دارند و کسانی که رژه می روند یا فراوان راه می روند.
  • کسانی که به وقت راه رفتن کفش مناسبی نمی پوشند.
  • پیاده روی و راه رفتن های طولانی زمان
  • کمبود ویتامین دی، اختلالات مربوط به تغذیه و قاعدگی غیر طبیعی
  • افرادی که استخوان های ضعیفی دارند و مبتلایان به پوکی استخوان

تشخیص درد ساق پاها

پزشک با معاینه و بررسی سوابق پزشکی ناخوش، می تواند دلیل درد ساق پاها را مشخص کند، همچنین نوع راه رفتن و قدم برداشتن وی را بررسی کرده و به معاینه ساق، قوزک و کف پاها بپردازد، یک معاینه کامل دربرگیرنده حرکت دادن قوزک، پاها و بررسی حساسیت در استخوانها می باشد.

درد ساق پاها

ضمن اینکه ایستادن بر روی پایی که درد می کند و نیز پریدن با اون پا می تواند به تشخیص این دردها و یا شکستگی استرسی کمک نماید. حال برای اطمینان از اینکه دلیل این دردها شکستگی استرسی نیست، پزشک تجویز عکس برداری از پاها با اشعه ایکس را می دهد. البته در زیادتر مواقع این مشکل با عکس برداری اشعه ایکس مشخص نمی شود، به همین دلیل در شکل لزوم پزشکتان می تواند تجویز عکس برداری رزونانس مغناطیسی (MRI) یا اسکن استخوانی را دهد، همه این آزمایش ها، به پزشک برای تشخیص اینکه آیا این درد پاها به شکستگی استرسی مرتبط است یا خیر، کمک می کند، زیرا این آزمایشها سریعتر از اشعه ایکس می توانند مشکل را مشخص کنند.

منبع : آرگا

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *