روش خشک کردن زردآلو | طرز تهیه برگه زرد آلو قیسی خانگی • جونی

[ad_1]

یکی از تنقلات تندرست و لبریز از مواد مغذی، برگه زردآلو و هلو است. در این مطلب روش های خشک کردن زردآلو را خواهید دید تا بتوانید از خواص این میوه خوشمزه در فصول دیگر سال هم استفاده کنید.

خشک کردن زردآلو - Dried Apricots

آموزش خشک کردن زردآلو مشابه بازاری

خشک کردن میوه یکی از روش های محافظت آنهاست. میوه خشک خصوصا برگه زردآلو آب نبات طبیعی و بین وعده ای تندرست و خوشمزه بخصوص برای بچه ها است. ضمنا زرد آلو خشک شده یکی از تنقلات طبیعی و عالی برای شب یلدا است.

انتخاب زردآلوی مناسب

زردآلوهایی انتخاب کنید که فراوان رسیده و آرام نباشند.

خشک کردن زردآلو در آفتاب و هوای آزاد

زردآلوها را با آب سرد بشویید و یگذارید آبش کامل برود.

آنها را از بین نصف کرده و هسته اون را خارج کنید.

درون سینی یا سبد پارچه ای نخی و پاکیزه عریض کنید.

زردآلوها را با کمی فاصله در سینی کنار هم بچینید.

خوب تر است روی زردآلوها را با پارچه توری بپوشانید.

سینی را در جایی قرار دهید که روزی یک ساعت آفتاب بگیرد و در بقیه ساعات سایه باشد.

خشک کردن زردآلو

آفتاب طولانی وقت زردآلوها را سیاه می کند.

روزی یک بار زردآلوها را پست و رو کنید.

واجب نیست فراوان خشک شوند، زیرا سفت و بد رنگ می شوند.

زردآلو را روی بالکن و رخت آویزهای آپارتمانی هم می توان خشک کرد.

برگه زردآلوها را در ظروف دربسته یا در پاکت فریزری بسته بندی کرده و در فریزر بگذارید.

نکات

  • خوب تر است زردآلو را در سبد یا روی سینی توری خشک کنید و با گذاشتن آجر زیر اون، تاریخ خشک شدن را کاهش دهید.
  • روش خشک کردن زردآلو در سایه : برخی زردآلوها را یکی دو روز در آفتاب و سپس در سایه خشک کرده و روزی چند بار پشت و رو می کنند.

برگه هلو زردآلو خانگی

فیلم خشک کردن زردآلو به چند روش و سنجیدن آنها  

طرز تهیه برگه زردآلو در فر ( یا ماکروفر یا ماکروویو)

ابتدا زرد آلوها را از بین نصف کرده و هسته آنها را خارج آورید.

اون ها را بر روی سینی فر بچینید.

فر را داغ کنید و سینی زردآلوها را درون فر قرار دهید.

حرارت فر را به روی حداقل تنظیم کنید.

در فر را به شکل نیمه دوباره بگذارید و مدام به زردآلو سر بزنید.

در شکل لزوم اون ها زیر و رو یا جا به جا کنید یا هر دو ساعت یکبار سینی فر را بچرخانید.

زمانی که زردآلوها حالت چرمی و منعطف پیدا کردند، سینی را از فر خارج کنید.

خشک شدن زردآلوها ممکن است ۶ تا ۱۲ ساعت طول بکشد.

زردآلوها که سرد شدند، در ظروف شیشه ای در دار ریخته و ۵ روز در اون را دوباره بگذارید.

روزی چند بار با تکان دادن شیشه، زردآلوها را زیر رو کنید.

سپس در اون را بسته و در جای خشک و سرد محافظت کنید.


طرز تهیه برگه قیسی

برگه قیسی خانگی

مواد واجب جهت تهیه برگه زردآلو

آب ۵ لیوان
سپاس ۲ لیوان
جوهر لیمو ۱ قاشق چایخوری
زردآلوی هسته گرفته به میزان دلخواه
مهیا سازی:
تاریخ پخت:
مجموع تاریخ پخت:

طرز تهیه برگه قیسی 

آب و سپاس را در ظرفی به جوش آورید تا سپاس حل شود.

جوهر لیمو را اضافه کرده و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد.

زرد آلوها را اضافه کرده و یگذارید  سه یا چهار دقیقه بجوشد.

شعله را خاموش کرده و چند دقیقه زردآلوها درون شیره بماند.

سپس آبکش کنید تا شیره اضافه اون برود.

هنگامی سرد شد و از داغی افتاد، درون سینی یا سبد بچینید.

رویش پارچه نازک انداخته و زیر روشنایی آفتاب بگذارید.

روزی چند بار زرد آلوها را زیر و رو کنید.

اگر در مکان خارج منزل می گذارید، شبها درون خانه بیاورید.

تا آرام هستد از آفتاب بردارید.

بسته بندی کرده و درون یخچال یا فریزر محافظت کنید.

نکات 

  • از زرد آلوهای سفت و زرد رنگ استفاده کنید.
  • زرد آلوهای آرام و فراوان رسیده با حرارت شیره له می شوند.
  • زرد آلوها را آرام درون شیره بریزید تا فراوان روی هم نباشند و یکدست شیره جاذبه کنند.
  • در شکل تمایل می توانید برگه ها را به قطعه‌ ها دلخواه برش داده و در سپاس بغلطانید.

خشک کردن برگه قیسی

یک بین وعده خوشمزه و خوراکی عالی برای شب یلدا.

فیلم تهیه برگه قیسی

برخی خواص زردآلو

  • منبع بتاکاروتن
  • حاوی آنتی اکسیدان توانا
  • حاوی منیزیم
  • حاوی اهن و فیبر
  • سلامت چشم‌ها
  • نیرومند سیستم ایمنی
  • سلامت دستگاه گوارش و معالجه یبوست
  • معالجه کم خونی
  • مواجهه با روند پیری پوست
  • پیشگیری از بیماریهای قلبی
  • ضد استرس و یواش قسمت
  • رفع کم خونی
  • معالجه یبوست
  • پیشگیری از فرو ریختگی مو

اگر قلیان میکشید برگه زردآلو بخورید تا از فرو ریختگی مو و چین و چروک ناشی از قلیان پیشگیری شود و دیرتر وابسته سرطان ریه شوید.

بنزن موجود در تنباکوهای اسانس دار مهمترین عامل ابتلا به سرطان خون است.

بهترین تاریخ مصرف زردآلو سحر ها است، زیرا آهن و فیبر اون سریع جاذبه بدن شده و چربیهای اضافه را می سوزاند.

[ad_2]