[ad_1]
خویشتن داری یکی از توانایی هایی می باشد که باید اون ها را بلد باشید در غیر این شکل ممکن است در شرایط حساس نتوانید خود را کنترل کرده و مشکلاتی برایتان ساختن می شود. در ادامه شما را با راه های نیرومند خویشتن داری دوست می کنیم و یک سری از بهترین کارهایی که در این زمینه به شما کمک می کند را برایتان خواهیم گفت.
تکنیک های موثر در نیرومند خویشتن داری
خویشتن داری یکی از کارهایی کمی باشد که هر فرد می تواند به اندازه ای اون را در خود داشته باشد ولی یک سری از افراد ابدا این توانایی را ندارند از این رو همیشه با یک سری از مشکلاتی رو به رو می شوند. افرادی که دارای این توانایی می باشند خوب تر از سایرین می توانند زندگی خود را اداره کنند از این رو خوب تر است شما نیز با این توانایی دوست شده و تلاش کنید اون را در خودتان نیرومند نمایید.
افرادی که خویشتن دار می باشند می توانند به راحتی در مواقع حساس خشم خود را کنترل کنند و به تعهدهایی که دارند خوب تر از دیگران پایبند می شوند. افرادی که دارای توانایی خویشتن داری نمی باشند یک سری ویژگی هایی دارند و این ویژگی ها عبارت اند از :
- نداشتن اطلاعات کافی در مورد خویشتن داری
- دادن پاسخ های هیجانی به مشکلات
- واکنش های شدید بدون فکر
- شناخت این ویژگی به نام عامل محدود کننده
- نداشتن اطمینان به توانایی های خود
چگونگی نیرومند این توانایی
خویشتن دارای در زندگی فراوان با ارزش و مهم بودن دارد از این رو خوب تر است تلاش کنید اون را در زندگی خود نیرومند کنید و برای این کار می توانید از تکنیک هایی که در ادامه برایتان بیان می کنیم استفاده کنید.
کنار گذاشتن انس کوچک
ابتدایی ترین کاری که می توانید در این زمینه انجام دهید این است که یک انس کوچک و بد خود را ترک کنید. برای این کار باید یکی از بدترین انس هایی که در زندگی دارید را شناسایی کرده و اون را انتخاب نمایید.
در ابتدا برای ترک این انس بد ممکن است با مشکلاتی رو به رو شوید ولی به مطالعه می توانید این انس را ترک کنید و تلاش کنید به جای اون انس بد عادی متناسب را جایگزین نمایید. همین انس های کوچک گاها می توانند سازنده زندگی بهتری برای شما باشند و این توانایی را در شما نیرومند خواهند کرد.
جایگزین تنبیه برای کارهای انجام نشده
تلاش کنید در روز کوشش هایی را برای خود انتخاب کنید و روزانه اون ها را انجام دهید و اگر برنده به انجام اون ها نشدید برای خود تنبیه هایی را در نظر بگیرید. تلاش کنید به ازای هر روزی که نمی توانید این کوشش ها را انجام دهید سه روز متناوب را به اون اختصاص دهید بدین شکل شما یاد خواهید گرفت که به تعهدهایی که دارید وفا دار تر باشید.
از مهم ترین کارهایی که می توانید در این زمینه انجام دهید کوشش های روزانه همانند ورزش هنگام صبح، سحرخیزی و نگهداری به امور خانواده می باشد. هر روزی که نتوانید این کوشش ها را انجام دهید باید سه روز متناوب را به انجام دادن اون ها اختصاص دهید.
انتخاب هدف قابل دسترس
تلاش کنید برای خود یک هدف دشوار ولی در دسترس انتخاب کنید. این کار در خویشتن داری و صبور تر شدن در زندگی تاثیر فراوان زیادی دارد. در واقع برخی از این هدف ها می تواند همانند ترک سیگار، کاهش وزن و یا خواندن تعدادی معینی از صفحات کتاب باشد. تلاش کنید راه های مناسبی برای این اهداف خود انتخاب کنید و تلاش کنید در روز به هدف هایی که تعیین کرده اید برسید. باید هدف شما به گونه ای باشد که با هر روز گذشتن یک قدم به اون نزدیک تر شوید.
عقب ننداختن کارها
از دیگر روش هایی که می توانید به نیرومند خویشتن داری با اون بپردازید این است که تلاش کنید هیچ کدام از کارهای خود را در ماهی که نزد رو دارید عقب نیندازید. تلاش کنید کارهایی که به وظیفه شما می باشد را در اسرع وقت انجام دهید تا مشکلی برایتان ساختن نشود و بتوانید در کم ترین تاریخ ممکن همه کارهای خود را رو به راه نمایید. توجه کنید که حتی ۵ دقیقه هم نباید در انجام دادن کارهای خود دیر کرد بیندازید.
بهبود ضعف ها
همه افراد دارای یک سری ضعف هایی دارند و خوب تر است خودتان اون ها را بشناسید تا بتوانید از اون ها استفاده کرده و اون ها را به نقاط قوت خود تبدیل کنید. برنامه ریزی برای تبدیل شدن به بهترین ورژن خود یکی از راه هایی می باشد که می توانید با استفاده از اون مشکلات خود را بهبود داده و به نیرومند خویشتن داری بپردازید.
کنترل کردن هیجانات
تلاش کنید هیجاناتی که تا کنون اون ها را در خودتان شناسایی نکرده اید شناسایی کنید. در واقع همین شور های ناشناخته می تواند زندگی شما را فراوان تحت تاثیر قرار دهد. خوف، اضطراب، ناراحتی، خشم، ناکامی و حسادت از این هیجانات می باشند که باید تلاش کنید در شرایطی ویژه اون ها را کنترل نمایید.
تسلط داشتن بر رفتار ها
یک سری از باورها و افکاری هستند که سد از خود کنترلی در فرد می شوند. خوب تر است این باورها و افکارها را شناسایی نمایید. در واقع یکی از راه های برخورد با این افکارها این است که با اون ها به گونه ای منطقی برخورد کرده و تلاش کنید اون ها را به چالش بکشید. این چالش ها را کنترل کرده و تلاش کنید به نیرومند خویشتن داری خود بپردازید.
یک سری از باورها هستند که فرد را فراوان اذیت می دهند از این رو باید تلاش کنید از یک فرد آگاه همانند روانپزشک و یا روانشناس ها در بهبود این مشکلات کمک بگیرید زیرا این افراد می توانند دید شما نسبت به موضوعات را دوباره تر کرده و اطلاعاتی خوب تر به شما بدهند. در ادامه می توانید اطلاعات دیگری در زمینه خودآگاهی و خودباوری بدست آورید و برای این کار کافی است تا بر روی لینک های داده شده کلیک کرده درون صفحات مربوطه گردید.
منبع : آرگا
برچسب :
[ad_2]