“سس لواشک”، مزه دهنده خوشمزه و جدید برای انواع لواشک + طرز تهیه

[ad_1]

 طرز تهیه “سس لواشک”، مزه دهنده خوشمزه و جدید برای انواع لواشک

سس لواشک یکی از دسرها و مزه دهنده های جدید و خوشمزه ای انواع لواشک (آلو – زردآلو – آلبالو – سیب – کیوی) است که به تازگی دنبال با لواشک در فروشگاه ها در ۳ مزه ترش و ملس و شیرین به فروش می رسد و طعمی عالی و منحصر بفرد به لواشک می دهد، اما قیمت این محصول در بازار فراوان گران است و شما می توانید با هزینه کم و با صرفه در منزل سس مخصوص لواشک را تهیه کنید و نوش جان کنید. با ما دنبال باشید تا طرز تهیه سس لواشک در خانه را آموزش دهیم

طرز تهیه سس لواشک در خانه

مواد واجب

۱- برای تهیه سس ترش البالو، به میزان دلخواه آلبالو را بشویید و در قابلمه بریزید و کمی نمک روی اون بپاشید.
۲-  یکی دو ساعت در مکان قرار دهید تا آلبالو آب بیندازد.
۳- قابلمه را روی شعله مناسب قرار دهید تا آلبالوها شروع به پخت کنند و آب آنها خارج شود.
۵- کمی که آلبالوها جوشیدند و آب اون کمی غلظت گرفت، به میزان دلخواه با ملاقه بردارید و در ظرف دیگری بریزید.
۶- اگر تمایل دارید غلظت سس فراوان باشد، ظرف را روی حرارت قرار دهید تا آب آلبالو کمی بجوشد و غلیظ شود.
۷- اگر غلظت مناسب بود که اجازه دهید سرد شود سپس در شیشه بریزید و وقت خوردن آلبالو خشکه یا لواشک آنرا مصرف کنید.
۸- آلبالوهایی که در قابلمه هستند با پوره کن یا گوشتکوب کمی له کنید سپس از روی شعله بردارید.
۹- یک آبکش فلزی روی قابلمه قرار دهید و آلبالوها را در آبکش بریزید و صاف کنید.
۱۰- چیزی که در نهایت باقی می ماند هسته و کمی پوست است.
۱۱- مایه ای که در قابلمه جمع شده بچشید، در شکل نیاز کمی نمک اضافه کنید.
۱۲- در یک سینی خیس سلفون بکشید و مایه سرد شده را در سینی بریزید و چند روز در آفتاب قرار دهید تا لواشک آلبالو مهیا شود.

توجه: با این روش، هم سس خواهید داشت هم لواشک.

سس لواشک چجوری درست میشه

آلوها رو درون آب جوش ریخته و می گذاریم چند تا جوش بخوره نه فراوان که له بشه به حد دوباره شدن آلوها

سپس می ریزیم توی صافی ریز که تا اونجایی که میشه آب آلوها خارج بشه و با گوشت کوب کمی فشارشون میدیم تا آبش کامل خارج بشه…

آب آلوها رو روی حرارت می گذارم و کمی نمک بهش اضافه می کنم تا هنگامی که سس مون به غلیظ بشه بجوشه و کنار می گذاریم به زمان ۱۲ ساعت توی همون ظرف بمونه و سپس با ملاقه پلاستیکی توی شیشه یا ظرف دربسته دلخواه می ریزیم و می گذاریم توی یخچال…

من اون آلوهارو که توی صافی هست رو هسته هاشو جدا می کنم و سپس می ریزم توی قاتی کن و توی سینی که سلفون کشیدم کفش می ریزم و می گذارم توی آفتاب تا لواشک بشه…

“سس لواشک”، طعم دهنده خوشمزه و جدید برای انواع لواشک

سس انار

آب انارها رو با دستگاه آب انار گیری می گیریم و می گذاریم روی حرارت تا بجوشه و غلیظ بشه و همانند سس آلو ۱۲ ساعت می گذاریم کنار سپس توی ظرف مورد نظر انتقال میدیم البته سس انار چون فراوان می جوشه میشه توی کابینت هم محافظت کرد …

[ad_2]