سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی ؛ برنده میدان کیست؟

[ad_1]

با سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی در ادامه دنبال ما باشید. جونی ویژگی‌ها و امکانات متفاوت این دو گوشی را مورد بررسی قرار داده است و شما می‌توانید با بررسی این قابلیت‌ها انتخابی صحیح داشته باشید. به نظر شما کدام محصول برنده این رقابت است؟

سامسونگ A53 نمایشگری فراوان با کیفیت، پردازنده‌ای جدید و قدرتمند، دوربین‌هایی مناسب عکاسی و همچنین یک طراحی باریک و خوش دست دارد. گوشی پوکو F4 GT نیز که به طور اختصاصی برای بازی‌های ویدئویی ساخته و طراحی شده، مجهز به پردازنده پرچمدار اسنپدراگون، نمایشگری پر سرعت و باکیفیت بالا، دوربین مناسب به دنبال پکیج باتری قدرتمند و تریگرهای مکانیکی مخصوص بازی است.

آبان تتر

در ادامه دو گوشی گلکسی A53 و پوکو F4 GT با هم سنجیدن شده‌اند. شما هم می‌توانید برای آشنایی زیادتر با این دو گوشی محبوب و پرطرفدار در ادامه دنبال ما باشید.

زیادتر بخوانید:

سنجیدن گلکسی A73 با گلکسی A72 سامسونگ ؛ قدرتمندترین سری A کدام است؟

سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی از نظر کیفیت ساخت و طراحی ظاهری

در قسمت اول سنجیدن گلکسی A53 با پوکو F4 GT به طراحی ظاهری این گوشی‌ها می‌پردازیم. گلکسی A53 دارای طراحی فراوان سبک و باریک است که دلیل می‌شود در دست گرفتن اون حس خوبی به کاربر منتقل کند. این گوشی تنها 189 گرم وزن دارد و با ابعاد 159.6×74.8×8.1 میلی‌متر به راحتی در دست جای می‌گیرد و در استفاده طولانی زمان دست را خسته نمی‎‌کند.

مقایسه گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی

گلکسی A53 هم از بدنه پلاستیکی ساخته شده و از تأییدیه ضد آب IP67 هم برخوردار شده که دلیل می‌شود تا عمق 1 متری 30 دقیقه دوام داشته باشد. قاب پشتی با فریم میانی یکپارچه شده و از پلی‌کربنات ضد خط و خش ساخته شده که دلیل می‌شود مقاومت فراوان خوبی در برابر ضربه داشته باشد.

ماژول دوربین با خارج زدگی فراوان کم، چهار حسگر دوربین و فلش LED را در خود جا می‌دهد. روی فریم کناری شاهد دکمه پاور و دکمه‌های کاهش و افزایش حجم صدا هستیم.

در لبه بالایی فقط میکروفون دوم تعبیه شده و در فریم پایینی، اسپیکر، درگاه شارژ تایپ C، میکروفون اول و درگاه سیم کارت دیده می‌شود که از دو سیمکارت پشتیبانی می‌کند.

گوشی پوکو F4 GT با وزن کم و قطر مناسب راهی بازار شده است. این گوشی تنها 210 گرم وزن دارد و در قطر 8.5 میلی متر طراحی شده است. این گوشی از قاب پشتی شیشه‌ای استفاده می‌کند که مات طراحی شده و از به جا ماندن کثیفی و اثرانگشت پیشگیری می‌کند.

قاب پشتی میزبان ماژول دوربین مستطیل شکل است که درون اون سه حسگر دوربین و در کنار ماژول دوربین هم فلش LED با نماد رعد طراحی شده است. درون ماژول دوربین دو خط در دو سو قرار گرفته که با آمدن اعلان یا به شارژ زدن گوشی، این خط‌ها روشن می‌شوند.

مقایسه گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی

این چراغ‌های RGB حس گیمینگ بودن را زیادتر القا می‌کنند و می‌توان اون را به نام چراغ اعلان هم استفاده کرد. گوشی پوکو F4 GT از نظر مقاومت بدنه و ساختار فراوان خوب و محکم است، مخصوصا فریم میانی آلومینیومی که مقاومت بالایی دارد. به دلیل مات بودن رنگ فریم، به هیچ عنوان جای انگشت و چربی روی اون نمی‌ماند.

در ادامه این قسمت از سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی باید بگوییم که لبه سو راست علاوه بر دکمه پاور، میزبان دو تریگر مکانیکی جهنده است که در کنار هرکدام، دکمه فیزیکی فعال کردن اون‌ها قرار گرفته و با کنار زدنشان، تریگرها به خارج پرتاب می‌شوند. در سو چپ فریم، درگاه سیم کارت را می‌بینیم که از دو سیم کارت همزمان پشتیبانی می‌کند.

زیادتر بخوانید:

سنجیدن هوآوی نوآ 9 با شیائومی پوکو ایکس 3 پرو

سنجیدن پوکو ایکس 3 پرو با سامسونگ گلکسی A52

در پایین‌تر هم دکمه‌های افزایش و کاهش ولوم وجود دارد که طراحی به خصوصی دارد و حس گیمینگ بودن را بیش از نزد القا می‌کند. وجود میکروفون سوم روی لبه سو چپ دلیل می‌شود در بازی‌های آنلاین بتوانید بدون مشکل با دوستان خود صحبت کنید.

لبه پایینی پایینی میزبان اسپیکر و درگاه شارژ تایپ C به دنبال میکروفون اول است و در فریم بالایی هم اسپیکر دوم، میکروفون دوم و حسگر مادون قرمز قرار گرفته‌اند.

 

سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی گلکسی A53 سامسونگ پوکو F4 GT  شیائومی
ابعاد 159.6×74.8×8.1 میلی‌متر 162.5×76.7×8.5 میلی‌متر
وزن 189 گرم 210 گرم
بدنه و ساختار
  • پنل اصلی شیشه‌ای (گوریلا گلس 5)، پنل پشتی پلاستیکی، فریم پلاستیکی، گوریلا گلس 5
  • استاندارد IP67
  • پنل اصلی شیشه‌ای (محافظ گوریلا گلس ویکتوس)، پنل پشتی شیشه‌ای، فریم آلومینیومی، تریگرهای پاپ‌آپ مغناطیسی
سیم‌کارت تک سیم‌کارته (نانو سیم)، دو سیم‌کارته هیبریدی (نانوسیم، همزمان یکی فعال) دو سیم‌کارته (نانوسیم، همزمان یکی فعال)

سنجیدن گلکسی A53 با پوکو F4 GT از نظر صفحه نمایش

نمایشگر سوپر آمولد با نرخ جدید‌سازی ۱۲۰ هرتز یکی از نقاط قوت اصلی گلکسی A53 سامسونگ است. این پنل از لحاظ کنتراست، سطح جزئیات و غنای رنگ در سطح بالایی قرار دارد و می‌تواند یک گزینه فوق‌العاده برای علاقه‌مندان به صفحه‌نمایش‌های عظیم، پرسرعت و با جزئیات بالا باشد.

سامسونگ با تعبیه نمایشگر با وضوح ۱۰۸۰×۲۴۰۰ پیکسل و تراکم ۴۰۵ پیکسل در هر اینچ، تلاش کرده تا این گوشی بین‌رده را کمی به سطح گوشی‌های پرچم‌دار خود برساند.

مقایسه گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی ؛ پیروز میدان کیست؟

 

با بررسی گلکسی A53 متوجه می‌شویم که حداکثر روشنایی به دست آمده در حالت دستی به ۸۰۰ نیت می‌رسد که در سطح استاندارد و خوبی قرار دارد. اجزای صفحه‌نمایش در زیر روشنایی مستقیم خورشید هم قابل تشخیص است و می‌توان به راحتی از گوشی در مکان‌های مختلف با شدت روشنایی متفاوت استفاده کرد.

گوشی A53 متاسفانه از نوسازی تطبیقی در صفحه‌نمایش خود پشتیبانی نمی‌کند. در تنظیمات گوشی، دو گزینه Normal برای نرخ نوسازی ۶۰ هرتز و High برای ۱۲۰ هرتز را می‌توانیم مشاهده کنیم.

در ادامه سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی از لحاظ نمایشگر باید به مشخصات فنی نمایگشر گوشی پوکو نیز نشانه کنیم. این گوشی مجهز به نمایشگر ۶.۶٧ اینچی از نوع آمولد است که قابلیت نمایش بیش از ١ میلیارد رنگ را دارد. تصاویر به نمایش در آمده در این صفحه نمایش کاملا خوشگل و چشم‌نواز هستند.

مقایسه گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی ؛ پیروز میدان کیست؟

با توجه به آماده بودن قابلیت پخش محتوای +HDR10 توسط پوکو F4 GT، می‌توانید انواع ویدیوهای با کیفیت را از پلتفرم‌های مختلف در این گوشی گیمینگ دید کنید. نرخ رفرش ١٢٠ هرتزی نمایشگر این گوشی نیز به خوشی‌قسمت‌تر شدن تجربه کار و بازی کردن با این گوشی منجر می‌شود.

تنظیمات نرخ رفرش نمایشگر پوکو F4 GT به دو شکل قابل دسترسی خواهد بود. حالت اول، این است که نرخ رفرش را روی حالت خودکار قرار دهید تا به شکل خودکار بین دو حالت ۶۰ یا ۱۲۰ هرتز تغییر کند. حالت دوم هم این است که خودتان نرخ رفرش را به شکل دستی روی حالت ۶۰ یا ۱۲۰ هرتزی تنظیم کنید.

سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی

ویژگی‌های دیگری در نمایشگر این گوشی وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به نرخ حساسیت تاچ ۴۸۰ هرتزی، دقت تاچ ۱۰ برابری در بازی‌ها و نرخ فلیکر ۱۹۲۰ هرتزی برای حفاظت از چشم کاربر نشانه کرده است.

سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی گلکسی A53 سامسونگ پوکو F4 GT
نوع نمایشگر سوپر آمولد، 120 هرتز، 800 نیت آمولد، 1 میلیارد رنگ، 120 هرتز، 800 نیت، +HDR10
سایز 6.5 اینچ، نسبت نمایشگر به بدنه 85.4 درصد 6.67 اینچ، نسبت نمایشگر به بدنه 86.2 درصد
رزولوشن 1080×2400 پیکسل، تراکم 405 ppi 1080×2400 پیکسل، تراکم 395 ppi
محافظ گوریلا گلس 5 گوریلا گلس ویکتوس

زیادتر بخوانید:

بررسی شیائومی ردمی 10 پاور (Redmi 10 Power) ؛ موشکافی سیستم، عملکرد، دوربین و باتری

سنجیدن گلکسی A53 با پوکو F4 GT از نظر دوربین

ترکیب دوربین در گوشی A53 سامسونگ نسبت به سال نزد هیچ تغییری نکرده و عملاً همان لنزهای باکیفیتی که در مدل قبلی در دسترس بودند، در این گوشی هم وظیفه‌ی عکاسی را به وظیفه دارند.

لنزهای دوربین اصلی و سلفی گوشی A53 شامل لنز اصلی 64 مگاپیکسلی با قابلیت فوکوس خودکار و لرزشگیر عکس، لنز اولتراواید 12 مگاپیکسلی با زاویه‌ی تحت لباس وسیع 123 مقام، سنسور عمق سنج 5 مگاپیکسلی، لنز ماکرو 5 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی است.

سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی

لنز سلفی نیز با طراحی پانچ هول در بالای نمایشگر قرار گرفته است. صبر می‌رود برای استفاده از تراشه توانا‌تر، پردازش تصاویر دوربین گوشی A53 فراوان مناسب باشد.

گوشی شیائومی پوکو F4 GT با ترکیب دوربین سه‌گانه عرضه شده که شامل لنز اصلی 64 مگاپیکسلی، اولتراواید 8 مگاپیکسلی و ماکرو 2 مگاپیکسلی است. سنسور اصلی مطابق صبر عکس‌های شارپ و کم‌نویزی را به ثبت می‌رساند و پردازش خوبی که تراشه اسنپدراگون دارد، قطعاً موجب رضایت شما از تصاویر خروجی این دوربین خواهد شد.

مقایسه گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی ؛ پیروز میدان کیست؟

همچنین قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 4K نیز برای این لنز در نظر گرفته شده است. دوربین اولتراواید گوشی Poco F4 Gt برای گرفتن عکس‌های فوق‌عریض عملکرد قابل قبولی دارد و سنسور ماکرو نیز برای ثبت جزئیات سوژه‌های فراوان نزدیک کاربردی است.

دوربین سلفی نیز 20 مگاپیکسلی است و با پشتیبانی از قابلیت HDR، عکس‌های پرجزئیاتی را ثبت می‌کند.

سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی گلکسی A53 سامسونگ پوکو F4 GT شیائومی
تنظیمات دوربین
  • 64 مگاپیکسل، دیافراگم f/1.8، PDAF، واید، OIS
  • 12 مگاپیکسل، دیافراگم f/2.2، اولترا واید 123 مقام
  • 5 مگاپیکسل، دیافراگم f/2.4، ماکرو
  • 5 مگاپیکسل، دیافراگم f/2.4، سنسور عمق
  • 64 مگاپیکسل، دیافراگم f/1.9، واید، PDAF
  • 8 مگاپیکسل،‌ دیافراگم f/2.2، اولترا واید 120 مقام
  • 2 مگاپیکسل، دیافراگم f/2.4، ماکرو
قابلیت‌ها فلش LED، پانوراما، HDR فلش LED دوگانه، HDR،‌ پانوراما
ویدیو 4K@30fps ،1080p@30/60fps ،gyro-EIS 4K@30/60fps ،1080p@30/60/120fps ،720p@960fps ،HDR
دوربین سلفی 32 مگاپیکسل، دیافراگم f/2.2،‌ واید 20 مگاپیکسل، دیافراگم f/2.4، واید
قابلیت‌ها HDR HDR
ویدیو 4K@30fps ،1080p@30fps 1080p@30/60fps ،720p@120fps ،HDR

سنجیدن گلکسی A53 با پوکو F4 GT از نظر باتری

گلکسی A53 به باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی مجهز شده که ۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت زیادتر از نسل قبل است. این رقم برای استفاده عادی نهایتا به ۱.۵ روز می‌رسد.

سرعت شارژ این گوشی نیز تفاوتی با نسل قبل ندارد و اگرچه از شارژ سریع ۲۵ واتی پشتیبانی می‌کند اما حتی با شارژر ۲۵ واتی سامسونگ نیز طی نیم ساعت فقط حدود ۴۵ درصد شارژ می‌شود.

مقایسه گلکسی A53 با پوکو F4 GT از نظر باتری

برای یک گوشی گیمینگ، باتری و فست شارژ خوب یکی از ملزومات است که می‌تواند گزینه تعیین‌کننده‌ای برای جاذبه کاربران باشد. پوکو نیز تلاش کرده در باتری کم نگذارد و بهترین خود را ارائه دهد.

گوشی Poco F4 Gt با باتری 4700 میلی‌آمپری تغذیه می‌شود که با توجه به علمی ساخت 4 نانومتری تراشه Snapdragon 8 Gen 1، مصرفی بهینه و مناسب دارد. نقطه قوت اصلی این باتری، پشتیبانی از فست شارژ فوق‌العاده 120 واتی است که تنها در 15 دقیقه پوکو F4 GT را فول شارژ و مهیا استفاده می‌کند که قطعاً یک آپشن کم‌مانند برای گیمرها است.

سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی گلکسی A53 سامسونگ پوکو F4 GT شیائومی
باتری 5000 میلی‌آمپرساعت لیتیوم پلیمر، غیر قابل تعویض 4700 میلی‌آمپرساعت لیتیوم پلیمر، غیر قابل تعویض
سیستم شارژ شارژ سریع 25 وات
  • شارژ سریع 120 وات، شارژ کاکل در عرض 17 دقیقه (به گفته شیائومی)
  • Power Delivery 3.0
  • +Quick Charge 3

زیادتر بخوانید:

سنجیدن شیائومی نوت 10 پرو با پوکو x3 پرو (Xiaomi Note 10 Pro Vs. POCO X3 Pro)

سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی از نظر لطیف افزاری

گلکسی A53 از سیستم عامل اندروید 12 استفاده می‌کند که دنبال با رابط کاربری سامسونگ یعنی OneUI 4.1 اجرا می‌شود. سامسونگ در طراحی One UI 4 سنگ تمام گذاشته و باگ‌های اون را به حداقل رسانده است.

گوشی گلکسی A53 می‌تواند تا حداقل 3 سال آپدیت اندروید دریافت کند که برای یک گوشی بین رده با قیمت مناسب فراوان شور انگیز است.

سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی

پوکو F4 GT مجهز به رابط کاربری MIUI 13 است و از اندروید 12 نزد‌فرض روی این گوشی استفاده شده است. مشخص نیست که پوکو دقیقا چند به‌روزرسانی اساسی اندروید را برای این گوشی گیمینگ ارائه خواهد کرد؛ اما احتمالا اندروید 14 آخرین آپدیت اساسی گوشی گیمینگ جدید پوکو خواهد بود.

رابط کاربری MIUI 13 برای پوکو در گوشی پوکو F4 GT عملکرد خوبی دارد؛ البته همچنان خبری از انیمیشن‌های دوباره و بسته کردن اپ و بهینگی بالا در اون نیست. MIUI 13 از لحاظ ویژگی‌های شخصی‌سازی کاملا غنی بوده و می‌توان انواع تغییرات را در اون ساختن کرد.

سنجیدن Galaxy A53 با Poco F4 GT از نظر مقاوم افزاری

سامسونگ در گلکسی A53 از پردازنده اختصاصی اگزینوس ۱۲۸۰ استفاده کرده که جایگزین اسنپدراگون 778G در گلکسی A52s است.

این چیپست ۵ نانومتری ۸ هسته‌ای دارای دو هسته ۲.۴ گیگاهرتزی Cortex-A78 و شش هسته دو گیگاهرتزی Cortex-A55 است. همچنین یک پردازنده گرافیکی Mali-G68 هم دیده می‌شود. در گوشی A33 سامسونگ هم از همین تراشه استفاده شده است.

تراشه ۵ نانومتری دلیل شده تا با یک پردازنده کم‌مصرف مواجه باشیم و به همین دلیل هم گوشی در پردازش‌های سنگین چندان داغ نمی‌کند.

مقایسه گلکسی A53 با پوکو F4 GT از نظر باتری

در بطن گوشی Poco F4 GT تراشه Snapdragon 8 Gen1 قرار گرفته که قبل از معرفی اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1، بهترین تراشه گوشی‌های اندرویدی محسوب می‌شد.

این تراشه نازک‌ترین چیپست ساخته شده تا امروز است و لیتوگرافی 4 نانومتری دارد که دلیل می‌شود در پردازش‌های سنگین و مخصوصا وقت بازی کردن، گوشی کمتر داغ شود و مصرف باتری نیز فراوان بهینه‌تر باشد.

پردازنده گرافیکی بکار رفته در این تراشه نیز Adreno-730 است که هماهنگی خوبی با CPU دارد و پردازش داده‌های گرافیکی را فراوان سریع انجام می‌دهد.

سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی گلکسی A53 سامسونگ پوکو F4 GT شیائومی
سیستم عامل اندروید 12، One UI 4.1 اندروید 12، MIUI 13
تراشه اگزینوس 1280 (5 نانومتری) اسنپدراگون 8 نسل 1 (4 نانومتری)
CPU هشت هسته‌ای (2×2.4 GHz Cortex-A78 & 6×2.0 GHz Cortex-A55) هشت هسته‌ای (1×3.00 GHz Cortex-X2 & 3×2.50 GHz Cortex-A710 & 4×1.80 GHz Cortex-A510)
GPU Mali-G68 Adreno 730
درگاه حافظه microSDXC خیر
حافظه داخلی رم 4 با حافظه 128 گیگابایتی، رم 6 با حافظه 128 گیگابایتی، رم 8 با حافظه 128 گیگابایتی، رم 6 با حافظه 256 گیگابایتی، رم 8 با حافظه 256 گیگابایتی رم 8 با حافظه 128 گیگابایتی، رم 12 با حافظه 256 گیگابایتی. نوع حافظه UFS 3.1

سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی از نظر کیفیت صدا

گوشی گلکسی A53 سامسونگ دارای اسپیکر استریو دوگانه است که یکی از آنها در فریم پایینی و دیگری بالای پنل نمایشگر قرار دارد که با اسپیکر تماس ادغام شده است.

از نظر بلندی صدا اسپیکرها فراوان صدای بلندی دارند، از نظر کیفیت صدا هم در شکل بلند کردن صدا تا آخرین میزان اون، از کیفیت و وضوح صدا کاسته نمی‌شود که ویژگی فراوان مهم و خوبی است.

مقایسه گلکسی A53 با پوکو F4 GT

گوشی شیائومی پوکو F4 GT مجهز به چهار اسپیکر در دو سو گوشی است و بلندی صدای عالی زیادی دارد. علاوه بر بلندی صدا، تفکیک صدا در بازی‌ها هم تمجید برانگیز است و اگر زمانی توانستید با هدفون بازی کنید، به راحتی اسپیکرهای این گوشی شیائومی نیاز شما را برطرف می‌کنند.

سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی گلکسی A53 سامسونگ پوکو F4 GT شیائومی
اسپیکر بله، اسپیکر استریو بله، اسپیکر استریو، (چهار عدد بلندگو)
جک هدفون 3.5 میلی‌متری خیر خیر
ویژگی‌ها صدای 24 بیت / 192 کیلوهرتز، توسعه داده شده توسط JBL

زیادتر بخوانید:

بررسی پوکو اف 4 جی تی (Xiaomi POCO F4 GT) ؛ موشکافی سیستم، عملکرد، دوربین و باتری

سنجیدن گلکسی A11 با گلکسی M11 سامسونگ ؛ دو پایین رده کارآمد

در این مطلب به بررسی و سنجیدن گلکسی A53 با پوکو F4 GT پرداختیم. کمپانی پوکو زیر مجموعه شیائومی یکی از کمپانی‌های جدید است اما تاکنون توانسته با ارائه محصولات زبر دست در بازار، توجه افراد بسیاری را به خود جلب کند. کمپانی سامسونگ نیز که سال‌هاست در این زمینه کوشش می‌کند و محصولات این کمپانی نیز همیشه پرطرفدار بوده است. دو گوشی گلکسی A53 و پوکو F4 GT از محصولات این دو کمپانی هستند که در این مطلب مورد بررسی قرار گرفتند. برای اینکه به اطلاعات کاملی در مورد سنجیدن Galaxy A53 با Poco F4 GT دست یابید این مطلب را از دست ندهید.

سوالات متداول

گلکسی A53 بخریم یا پوکو F4 GT ؟

گوشی شیائومی Poco F4 GT کم ارزش‌ترین گوشی گیمینگ دارای تریگر مخصوص بازی است. این گوشی برای گیمرهایی که به تازگی تصمیم دارند بازی‌های ویدئویی را شروع کنند یا توانایی پرداخت هزینه‌های بالا برای خرید گوشی گیمینگ برندهای دیگر را ندارند، مناسب است. گوشی F4 GT پوکو با طراحی ویژه، نمایشگر دقیق و پرسرعت، پردازنده عالی قدرتمند، باتری با شتاب شارژ بالا یک محصول زبر دست است. گلکسی A53 نیز به دلیل امکانات خوبی که دارد با استقبال کاربران مواجه شده و توانسته انتظارات زیادی را برآورده کند. این گوشی به دلیل داشتن پردازنده قدرتمند، نمایشگر عالی، دوربین خوب، باتری مقاوم و طراحی فراوان دوست داشتنی می‌تواند گزینه فراوان خوبی برای خرید گوشی بین رده محسوب شود. الآن که با سنجیدن Galaxy A53 با Poco F4 GT دنبال بودید می‌توانید انتخابی صحیح داشته باشید.

زیادتر بخوانید:

نظر شما در مورد سنجیدن گلکسی A53 سامسونگ با پوکو F4 GT شیائومی چیست؟ لطفا نظرات خود را در قسمت کامنت با جونی و سایر کاربران در بین بگذارید.

[ad_2]