“سوپ شلغم و کرفس”، مقوی ترین غذا برای دوره سرماخوردگی

[ad_1]

سوپ شلغم و کرفس از جمله سوپ های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی در دوره زمستان است که زیادتر برای نیرومند بدن تهیه می شود.

به شرح وقت سحر، سوپ شلغم و کرفس علاوه بر اینکه مزه فراوان خوبی دارد برای معالجه و پیشگیری از سرماخوردگی نیز فراوان مناسب است.

مواد واجب برای ۴ نفر

هویج ۳ عدد

آب مرغ ۲ لیوان

شلغم ۲۵۰ گرم

جعفری ۵۰ گرم

جو پرک نصف لیوان

کرفس ۱۰۰ گرم

لیمو ترش ۲ عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان واجب

طرز تهیه سوپ شلغم و کرفس

ابتدا آب مرغ را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت مناسب قرار می دهیم سپس جو پرک را نیز به اون می افزاییم و اجازه می دهیم به زمان ۱۵ الی۲۰ دقیقه جو پرک در آب مرغ بپزد.

هویج ها را با رنده ریز رنده میکنیم و یا روی تخته به شکل نگینی عقل می کنیم که این مورد کاملا سلیقه ای است. کرفس را نیز میشوییم و روی تخته ریز ریز عقل میکنیم.

سپس هویج و کرفس عقل شده را نیز به مواد درون قابلمه اضافه میکنیم و فلفل را نیز روی مواد به هر میزان که تمایل داریم میپاشیم.

شلغم ها را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته نگینی عقل میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم

و حوصله میکنیم با حرارت کم خوب مواد سوپ بپزد.جعفری را نیز میشوییم و روی تخته ریز عقل میکنیم. گه گاه سر میزنیم تا ببینیم شلغم های عقل شده آرام شده اند یا نه.اگر آرام بودن نمک میپاشیم و سپس جعفری را اضافه میکنیم .

پس از تقریبا ۱۰دقیقه که جعفری پخت شعله زیر قابلمه را خاموش میکنیم.

[ad_2]