[ad_1]
سوپ شلغم و کرفس از جمله سوپ های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی در دوره زمستان است که زیادتر برای نیرومند بدن تهیه می شود.
به شرح وقت سحر، سوپ شلغم و کرفس علاوه بر اینکه مزه فراوان خوبی دارد برای معالجه و پیشگیری از سرماخوردگی نیز فراوان مناسب است.
مواد واجب برای ۴ نفر
هویج ۳ عدد
آب مرغ ۲ لیوان
شلغم ۲۵۰ گرم
جعفری ۵۰ گرم
جو پرک نصف لیوان
کرفس ۱۰۰ گرم
لیمو ترش ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان واجب
طرز تهیه سوپ شلغم و کرفس
ابتدا آب مرغ را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت مناسب قرار می دهیم سپس جو پرک را نیز به اون می افزاییم و اجازه می دهیم به زمان ۱۵ الی۲۰ دقیقه جو پرک در آب مرغ بپزد.
هویج ها را با رنده ریز رنده میکنیم و یا روی تخته به شکل نگینی عقل می کنیم که این مورد کاملا سلیقه ای است. کرفس را نیز میشوییم و روی تخته ریز ریز عقل میکنیم.
سپس هویج و کرفس عقل شده را نیز به مواد درون قابلمه اضافه میکنیم و فلفل را نیز روی مواد به هر میزان که تمایل داریم میپاشیم.
شلغم ها را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته نگینی عقل میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم
و حوصله میکنیم با حرارت کم خوب مواد سوپ بپزد.جعفری را نیز میشوییم و روی تخته ریز عقل میکنیم. گه گاه سر میزنیم تا ببینیم شلغم های عقل شده آرام شده اند یا نه.اگر آرام بودن نمک میپاشیم و سپس جعفری را اضافه میکنیم .
پس از تقریبا ۱۰دقیقه که جعفری پخت شعله زیر قابلمه را خاموش میکنیم.
[ad_2]