[ad_1]
سوپ قارچ یکی از انواع سوپهای خوشمزه و پرطرفدار است که برای تهیه اون از ترکیب قارچ و مرغ با شیر و خامه استفاده میشود و یک سوپ غلیظ و مجلسی است.
به شرح وقت سحر؛ سوپ قارچ یکی از انواع سوپهای غلیظ و مجلسی است که در زیادتر رستورانها به نام نزدغذا سرو میشود. این سوپ به سبب داشتن مواد مغذی برای بدن فراوان سودمند است.
مواد واجب برای تهیه سوپ قارچ
سینه مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
قارچ عقل شده: ۲ لیوان
جو پرک: ۱ لیوان
شیر: ۱ لیتر
خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
کره: ۲۰ گرم
نمک و فلفل سیاه: به میزان واجب
آب جوش: ۳ لیوان
جعفری عقل شده برای تزیین: به میزان واجب
طرز تهیه سوپ قارچ به روش رستورانی
برای شروع کار ابتدا پیاز را پوست و به شکل نگینی عقل کنید. کره به دمای مکان رسیده را درون قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید تا آب شود؛ سپس پیاز عقل شده را به اون اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا پیاز سبک شود.
سیر عقل شده را به پیاز اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت بدهید؛ سپس سینه مرغ را دنبال با نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدهید ۳ تا ۴ دقیقه با سیر و پیاز تفت بخورد. سپس آب جوش را اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه بدهید مرغ بپزید.
سپس از اینکه مرغ پخت، اون را از قابلمه خارج و ریش ریش کنید؛ سپس جو پرک را که از قبل خیس دادهاید، درون قابلمه بریزید و اجازه بدهید حدود نیم ساعت بجوشد تا کاملا بپزد. در این مرحله دیگر نیازی نیست درب قابلمه را بگذارید و هرگاه دیدید آب سوپ فراوان کم شده است، کمی آب جوش به اون اضافه کنید.
سپس از اینکه جو پرک پخت، مایع سوپ را با دستگاه قاتی کن یا غذاساز کاملا میکس کنید و مایع میکس شده را دوباره درون قابلمه بریزید، با این کار سوپ غلیظتر و خوشمزهتری خواهید داشت.
در مرحله آخر مرغ ریش شده و قارچ عقل شده را دنبال با شیر به قابلمه سوپ اضافه کنید و اجازه بدهید ۵ دقیقه بجوشد؛ سپس خامه را درون قابلمه سوپ بریزید و خوب هم بزنید تا خامه کاملا قاتی شود؛ سپس اجاق گاز را خاموش کنید.
در این مرحله سوپ قارچ خوشمزه شما مهیا سرو است که میتوانید روی اون را با کمی جعفری عقل شده و پرک قارچ ترش تزیین کنید.
[ad_2]