سپس از غذاهای چرب چی بخوریم؟ این ۸ خوراکی معجره می کنند • جونی

[ad_1]

اگر اهل خوردن غذاهای چرب و چیلی هستید ۸ خوردنی را که به شما معرفی میکنیم که حتما سپس از غذاهای چرب بخورید تا از مضرات اون کم کنید. خوشبختانه روش های ساده و کارآمدی برای کاهش مضرات غذاهای پرچرب وجود دارد, باید سپس از خوردن غذاهای چرب حتما این ۸ خوراکی را بخورید.

سپس از غذاهای چرب چی بخوریم؟

به طور حتم شما نمی توانید آثار مضر ناشی از غذاهای چرب یا به اصلاح جانک فودها و همچنین نوشیدنی‌ های حاوی قند فراوان را به طور کامل از بین ببرید اما مصرف برخی مواد غذایی صحیح سپس از این وعده های غذایی پرخطر، از میزان آثار مضر آنها تا حدی زیادی خواهد کاست.

بعد از غذاهای چرب چی بخوریم

خوردنی های سودمند سپس از غذاهای چرب

در اینجا بهترین گزینه های تغذیه ای برای خنثی کردن یا به حداقل رساندن اثرات مضر غذاهای مهیا یا پرچرب معرفی شده است:

ماست یونانی و توت ها: حتی اگر تمایل چندانی برای مصرف ماست به دنبال میوه های خانواده توت نداشته باشید، این را باید بفهمید که خوردن آنها بخصوص در آغاز سحر کلیدی برای افزایش متابولیسم است. ماست یونانی حاوی باکتری های سودمند به نام لاکتوباسیلوس است که می تواند التهاب روده ای ناشی از نوشیدنی های شیرین و غذاهای مهیا را کاهش دهد.

چای سبز: این نوشیدنی پرطرفدار، علاوه بر این که انرژی شما را در آغاز سحر افزایش می دهد، غنی از آنتی اکسیدان هایی برای پیشگیری از صدمه های سلولی ناشی از مصرف غذاهای پرچرب است. تحقیقات علامت می دهد که مصرف چای سبز قند خون را نیز تنظیم می کند و اثرات مضر ناشی از نوشیدنی های شیرین را به حداقل می رساند.

آب: علاوه بر این که کلید هیدراسیون در طول روز است، سموم بدن ناشی از مصرف غذاهای پرچرب را از بین می برد و به هضم موثر این مواد غذایی و پیشگیری از نفخ شدید پیشگیری می کند.

تخم مرغ: اسیدهای آمینه موجود در تخم مرغ منجر به دفع سموم از راه ادرار می شود. مصرف تخم مرغ دنبال با سبزیجات غنی از فیبر همانند اسفناج و گوجه فرنگی منجر به بهبود فرایند تنفس و هضم خوب تر مواد غذایی می شود ضمن این که از نفخ و گاز ناشی از مصرف غذاهای پرچرب نیز پیشگیری می کند.

چای زنجبیل: اگر سپس از مصرف غذاهای پرچرب و مهیا، حس سوزش در ناحیه معده و ریفلاکس می کنید، چای زنجبیل می تواند بهترین گزینه برای رفع این علائم باشد. این دم نوش آرامبخش، ضد اسپاسم است و منجر به شل شدن ماهیچه های دستگاه گوارش می شود.

موز: مصرف نوشیدنی های الکلی منجر به کاهش سطوح پتاسیم در بدن می شود. در این وقت بهترین گزینه های غذایی، موز، آب نارگیل و سیب زمینی شیرین هستند که علاوه بر جبران پتاسیم از دست رفته، منجر به کاهش نفخ و کاهش سدیم در بدن می شوند.

جوی دو سر: غلات کامل از قبیل جوی دو سر لبریز از فیبر تندرست برای پیشگیری از التهاب معده هستند.

میوه های آب دار: میوه هایی همانند گریپ فروت، پرتقال، هلو و تمشک علاوه بر این که به هیدراته ماندن در طول روز کمک می کنند، دارای ویتامین ها و مواد معدنی و همچنین فیبر برای کمک به هضم موثر غذا و افزایش انرژی روزانه هستند.

[ad_2]