[ad_1]
آبگوشت یک خوراک سنتی، خوشمزه و اصیل ایرانی می باشد. متاسفانه امروزه توجه می به غذاهای سنتی نمی شود امیدواریم شما جز اون دسته که توجه زیادی به آبگوشت و غذاهای سنتی دارند باشید. تاریخچه آبگوشت به حدود ۸ قرن نزد برمی گردد که البته نام این غذای سنتی در گذشته آبگوشت نبوده و اون را شورباج می نامیدند. در این مطلب طرز تهیه آبگوشت گندم که یک غذای سنتی خوشمزه می باشد را آموزش می دهیم.
آبگوشت غذایی می باشد که در اکثر شهرهای ایران رایج است و محبوبیت بسیاری دارد. شاید با خود فکر کنید که آبگوشت فقط یک نوع است اما آبگوشت انواع مختلفی همانند آبگوشت بختیاری، آبگوشت سیر، آبگوشت فلفل و … دارد. در این قسمت به آموزش پخت آبگوشت گندم پرداخته ایم.
مواد واجب
- لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه
- گندم ۱/۲ پیمانه
- نخود ۱/۲ پیمانه
- سیب زمینی ۲ عدد
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- پیاز ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- لیمو ۲ عدد
- نمک به مقدار واجب
- فلفل و زرد چوبه به مقدار واجب
- گوشت گوسفندی دنبال با چربی ۵۰۰ گرم
طرز تهیه آبگوشت گندم لذیذ
در مرحله اول باید نخود، لوبیا و گندم را از شب قبل خیس کنید و آب اون را در این تاریخ شب تا سحر چندین بار تعویض کنید تا نفخ اون ها گرفته شود.
برای پخت آبگوشت می توانید از دیزی سنگی یا قابلمه مسی استفاده نمایید. لوبیا، نخود، گندم، گوشت و پیازهای پوست کنده را درون قابلمه بریزید و روی اون ها ادویه بزنید.
۵ برابر مواد، آب درون قابلمه یا دیزی سنگی بریزید و روی حرارت مناسب قرار دهید تا گوشت آرام پخته شود.
مرحله پختن گوشت ممکن است ۳ ساعت و یا زیادتر طول بکشد بستگی به گوشت دارد. سیب زمینی ها را پوست نمایید و به دنبال گوجه فرنگی ریز شده به قابلمه اضافه کنید.
یک ماهی تابه بردارید و رب را به دنبال کمی زرد چوبه و روغن تفت دهید تا خوش رنگ و خوش بو شود سپس به قابلمه اضافه نمایید و هم بزنید تا رب کامل قاتی شود.
در مرحله آخر لیموها را سوراخ کنید و درون آب ولرم بگذارید. سپس سپس از گرفتن تلخی لیمو اون را به قابلمه اضافه نمایید و حوصله کنید تا ۳۰ دقیقه دیگر بجوشد.
الآن آبگوشت گندم خوشمزه شما آماده است. می توان تاریخ سرو در کنار اون از سبزی و پیاز جدید استفاده کنید. نوش جانتان.
منبع : آرگا
برچسب :
[ad_2]