طرز تهیه اشترودل هات داگ

[ad_1]

اشترودل هات داگ یک نوع نان و سوسیس عصرانه محبوب می باشد که در اکثر کافه و فست فودی ها سرو می شود. مواد اصلی برای تهیه اشترودل هات داگ خوشمزه آرد، تخم مرغ، شیر و سوسیس می باشد. اکثر کودکان و بزرگسالان طرفدار این نوع غذاهای فست فودی می باشند. اشترودل هات داگ که با استفاده از خمیر و سوسیس مهیا می شو و همچون هات داگ مارپیچی و کورن داگ مناسب برای مهمانی های عصرانه و … است. در این مطلب طرز تهیه اشترودل هات داگ خوشمزه قرار گرفته است.

طرز تهیه اشترودل خوشمزه

مواد واجب

  • آرد ۳ لیوان
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • سپاس ۱ قاشق چای خوری
  • مخمر سریع ۳ قاشق چای خوری
  • هات داگ به مقدار واجب
  • شیر ۱ لیوان
  • روغن مایع ۱/۴ لیوان
  • نمک ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه اشترودل هات داگ

در مرحله ی اول برای تهیه خمیر اشترودل سپاس و مخمر را در سو مناسب ریخته و قاتی کنید. سپس شیر را اضافه کنید و مواد را با چنگال هم بزنید. در یک ظرف مناسب دیگر تخم مرغ و نمک را ریخته و با چنگال تا زمانی که کف کند هم بزنید.

در مرحله سپس تخم مرغ را به قاتی شیر اضافه نمایید. سپس خمیر را در یک کاسه عظیم بریزید و میان اون را گود کنید. سپس روغن و قاتی شیر را و آرد را خوب ورز دهید تا آرام شود.

ظرف را چرب کنید و خمیر را در ظرف مناسب بگذارید. روی اون را با پارچه بپوشانید و به زمان ۲ ساعت  در جای گرم محافظت کنید.

در ماهی تابه روغن ریخته و هات داگ ها را به شکل ریز نشده تفت دهید. کمی از خمیر را بردارید و به شکل مستطیل عظیم تر از هات داگ صحیح نمایید. یک عدد هات داگ را درون خمیر گذاشته و لبه های اون را به طوری جمع کنید که هات داگ دیده نشود.

کاغذ روغنی را در سینی فر قرار دهید و خمیر ها را بچینید. برای خوش رنگ شدن خمیر می توانید زرده تخم مرغ را با قلمو بر روی خمیر بزنید. فر رادر دمای ۱۸۰ مقام تنظیم کنید و سینی را به زمان ۳۰ دقیقه در فر بگذارید.

اشترودل هات داگ در فر

نکات زرد تهیه اشترودل هات داگ

  • به دلخواه می توانید زمانی که خمیر اشترودل آماده شد، بر روی خمیر کنجد بریزید تا مزه خمیر چند برابر خوب تر شود.
  • در تاریخ سرو اشترودل هات داگ می توان در کنار اون گوجه و خیار شور استفاده کرد که کاملا بستگی به سلیقه شما دارد.
  • این دستوری که قرار داده ایم مناسب ۶ نفر می باشد.

منبع : آرگا

برچسب :

[ad_2]