[ad_1]
طرز تهیه اشترودل گوشت به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
اشترودل گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد متنوعی صحیح می شود ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اشترودل گوشت در ادامه با سایت پانا مگ دنبال باشید.
مواد واجب برای خمیر |
|
آب ولرم | ¾ پیمانه |
خمیر مایه سریع | ۱ قاشق غذاخوری |
سپاس | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری |
آرد | ۲ پیمانه |
مواد واجب میانی اشترودل |
|
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
مواد واجب برای رومال |
|
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفرون دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
کنجد | به مقدار کافی |
طرز تهیه اشترودل گوشت
مرحله اول
برای تهیه اشترودل گوشت خوشمزه در ابتدای کار به جستجو صحیح کردن مواد میانی می رویم، برای این منظور پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و می شوییم، سپس به شکل نگینی فراوان ریز عقل می کنیم.
مرحله دوم
الآن یک تابه مناسب روی حرارت مناسب گذاشته و کمی روغن مایع به اون می افزاییم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه سیب زمینی های نگینی را به تابه اضافه کرده و قرمز می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را به شکل نگینی ریز عقل می کنیم و یک تابه جداگانه روی حرارت مناسب قرار می دهیم، سپس کمی روغن مایع به اون می افزاییم و بلافاصله پیاز نگینی عقل شده را به اون اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
الآن پیاز را تفت دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس کمی زردچوبه به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز زرد و قرمز شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
الآن گوشت را تفت می دهیم تا قرمز شده و تغییر رنگ پیدا کند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و کاملا قرمز شود.
مرحله ششم
زمانی که رب قرمز شد فلفل دلمه ای را به شکل نگینی ریز عقل کرده و به دنبال سیب زمینیبه تابه می افزاییم. الآن مواد میانی را به خوبی تفت می دهیم تا بوی خوش فلفل دلمه ای آزاد شود و مواد ترکیب شوند.
مرحله هفتم
در ادامه کمی نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. الآن به جستجو صحیح کردن خمیر اشترودل می رویم برای این منظور آب ولرم را درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله هشتم
الآن خمیر مایه را به دنبال سپاس به کاسه اضافه می کنیم، سپس کمی قاتی کرده و اجازه می دهیم خمیر مایه در دمای مکان نسبتا گرم به زمان ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت کند تا پف کرده و به عمل بیاید.
مرحله نهم
پس از گذشت این زمان، زمانی که خمیر مایه به عمل آمد، روغن مایع را به دنبال نمک و خمیر مایه درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس قاتی می کنیم. در ادامه آرد را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.
مرحله دهم
الآن آرد را آرام به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیری آرام و یکدست نتیجه شود. توجه داشته باشید به سبب متفاوت بودن آبخور آردها، آنها را کنترل شده به کاسه اضافه کنید تا خمیر سنگین و سفت نشود.
مرحله یازدهم
در این مرحله خمیر را به زمان ۱۰ دقیقه به خوبی ورز می دهیم تا یکدست شود، سپس چانه می گیریم و درون یک کاسه چرب شده قرار می دهیم. الآن روی کاسه را با سلفون و پارچه می پوشانیم تا خمیر به زمان ۱ ساعت استراحت کند.
مرحله دوازدهم
پس از گذشت این تاریخ خمیر را مجددا ورز می دهیم تا پف اضافه اون گرفته شود. الآن خمیر را روی سطح کار گذاشته و به چند قطعه مساوی تقسیم می کنیم، سپس هر قطعه را با وردنه به شکل مستطیل دوباره می کنیم.
مرحله سیزدهم
الآن کمی از مواد میانی و پنیر پیتزا میان خمیر می ریزیم، سپس دور و بر خمیر را با کاتر به سو مواد میانی به شکل نواری برش می زنیم. در ادامه ابتدا و انتهای خمیر را روی مواد میانی فیکس می کنیم تا مواد بین ریخته نشود.
مرحله چهاردهم
در ادامه نوارهای دور و بر مواد میانی را یکی در میان روی اون قرار می دهیم تا مواد میانی پوشیده شود، سپس روی آنها را با کیسه فریزر می پوشانیم. الآن اجازه می دهیم خمیرها به زمان ۱۰ دقیقه استراحت کنند تا حجم آنها دو برابر شود.
مرحله پانزدهم
در همین حین فر را با حرارت ۱۸۰ مقام سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرها را با نگه داری فاصله از هم درون سینی فر قرار می دهیم.
مرحله شانزدهم
در ادامه روی خمیرها را با قاتی زرده تخم مرغ ،شیر و زعفرون دم کرده رومال می کنیم و کمی کنجد به شکل پخش روی آنها می ریزیم. الآن سینی را در طبقه میان فر گذاشته و اجازه می دهیم اشترودل ها بپزند.
مرحله هفدهم
پس از گذشت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمانی که اشترودل ها کاملا پخته و روی آنها زرد شد، سینی را از فر خارج کرده و روی اشترودل ها را با کره ذوب شده رومال می کنیم. در نهایت اشترودل ها را به دنبال سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
طرز تهیه اشترودل گوشت به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
5 2
[ad_2]