طرز تهیه باقلوای روسی (آموزش ساده و مرحله به مرحله )- مینویسم

[ad_1]

بطور کلی طرز تهیه باقلوا روسی کمی پیچیده و تاریخ بر است اما ما تلاش کرده ایم که در این مطلب فراوان ساده و مرحله به مرحله روش تهیه این شیرینی روسی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

زیادتر آدم های دنیا پروسه صحیح کردن باقلوا را بخشی جدانشدنی از زحمت و صرف کردن ساعت های فراوان می بینند. اما برای من باقلوا صحیح کردن فقط عشق است و بس! باقلوا صحیح کردن برای من یعنی هنر پوسته پوسته کار کردن، پخش کردن یکدست مواد و برش های لوزی شکل زیبا و در نهایت شیرینی هایی که در دهان آب می شوند! در این مطلب می خواهم طرز تهیه باقلوا اون هم به سبک روسی را به شما آموزش خواهیم داد.

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه باقلوا گل اناری

طرز تهیه باقلوای روسی

 من عقیده دارم چیزی جادویی و ارزشمند در ساعت های که صرف باقلوا صحیح کردن می شود وجود دارد. و پاداش تمام سختی ها و زمانی که صرف می شود برش های لوزی و شیرینی است که با تاجی از گردوهای خوشمزه در ظرف می درخشند. البته که باقلواها باید در شهد و کره غرق باشند. در غیر این شکل که ابدا باقلوا نمی شوند!

  • تاریخ مهیا سازی: 20 دقیقه
  • تاریخ پخت: 50 دقیقه
  • تاریخ کلی مورد نیاز برای تهیه باقلوا روسی: 1 ساعت و 10 دقیقه

مواد واجب برای تهیه باقلوا روسی

مواد واجب برای تهیه خمیر باقلوا روسی مقدار
آرد 4 فنجان
کره آرام شده 300 گرم
خامه ترش 1/5 فنجان
تخم مرغ 4 سفیده
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
مواد واجب برای فیلینگ باقلواها مقدار
تخم مرغ 4 سفیده
کرم تارتار 1/4 قاشق چای خوری
سپاس 2 فنجان
گردو 2/5 فنجان
مواد واجب برای شهد باقلوا مقدار
کره 100 گرم
عسل نصف فنجان

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه باقلوا شعریه

روش تهیه باقلوای روسی

تاریخ مورد نیاز: 1 ساعت و 10 minutes.

  1. مهیا سازی تخم مرغ ها

    سفیده و زرده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. 4 زرده تخم مرغ در یک کاسه با سایز متوسط، 6 سفیده تخم مرغ در کاسه ای جداگانه و 2 سفیده تخم مرغ را درون ظرفی جداگانه نگه دارید.

  2. مواد خشک را درون کاسه ای با هم ترکیب کنید

    این مواد شامل آرد، نمک و بیکینگ پودر می شود.

  3. خامه ترش و جوش شیرین را اضافه کنید

    خامه ترش و جوش شیرین را به چهار سفیده تخم مرغ اضافه کنید.

  4. کره را به مواد خشک اضافه کنید

    ترکیب آرد و مواد خشک را به کاسه میکسر منتقل کنید. کره را قطعه قطعه کرده و به آرد اضافه کنید. میکسر را روشن کنید تا آرد و کره ترکیب شوند.

  5. اضافه کردن ترکیب خامه ترش

    ترکیب خامه ترش را به آرد و کره درون میکسر اضافه کرده و هم زدن را آنقدر ادامه دهید تا هیچ اثری از خامه ترش باقی نماند. خمیر شما در این مرحله فراوان زیاد مرطوب و جاری است. (اگر آرد شما مخصوص شیرینی فروشی باشد رنگی سفیدتر خواهد داشت. اما اگر آرد شما مخصوص نانوایی باشد رنگ خمیر شما، همانند خمیر من که در عکس مشاهده می کنید، کمی تاریک تر خواهد بود)

  6. مواد را درون سینی بریزید

    درون سینی کاغذ نچسب یا نسوزی عریض کرده و خمیر مرطوب و جاری خود را درون ظرف عریض کنید. درب سینی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید به زمان 1 ساعت و نیم یا حتی یک شبانه روز در جای سرد قرار دهید.

  7. سفید تخم مرغ را هم بزنید

    سفیده تخم مرغ را درون کاسه میکسر ریخته و هم زدن را شروع کنید. هنگامی سفیده ها پنبه ای شده و پف کردند خامه تارتار را اضافه کنید. سپس آنقدر هم زدن را ادامه دهید تا خامه شما فرم بگیرد. پس از این آرام سپاس را به حالت بارانی اضافه کرده و خامه را کنار بگذارید.

  8. گردو ها را خورد کنید

    3/4 فنجان گردو ها را با چاقو یا میکسر به قطعه های فراوان ریز تقسیم کنید و گردوهای باقی مانده را با چاقو به دو نیمه تقسیم کرده و برای تزیین روی باقلواها کنار بگذارید. گردوهای ریز شده را با باقی مانده شکرها ترکیب کنید.

  9. یک چهارم خمیر را کف سینی عریض کنید

    هنگامی خمیر شما کاملا سرد شد به 4 قطعه مساوی تقسیم کنید. روی یکی از قطعه ها کار کرده و باقی قسمت ها را همچنان سرد نگه دارید. خمیر را به شکل یک مستطیل عظیم دوباره کنید. خمیر را روی وردنه خود بپیچید و به آهستگی در سینی فر که با ورقه روغنی پوشانده شده قرار دهید.

  10. خامه را روی خمیر بریزید

    سفیده های تخم مرغ زده شده را با ترکیب گردو و سپاس میکس کنید. سپس 1/3 این ترکیب خامه ای را روی خمیر مستطیلی شکل عریض کنید. دو پوسته بعدی را هم با پوسته ای از ترکیب خامه و گردو بپوشانید.

  11. مهیا سازی پوسته آخر باقلوا روسی

    پس از قرار دادن پوسته آخر، دو سفیده تخم مرغی که جدا گذاشته بودید را خوب بزنید و با 2 قاشق چای خوری آب ترکیب کرده و روی آخرین پوسته عریض کنید.

  12. نحوه برش زدن باقلوا روسی

    با چاقویی فراوان تیز پوسته تنها پوسته اول را به شکل لوزی شکل برش دهید. دقت کنید که فقط پوسته اول خمیرها برش داده شود. روی هر لوزی برش داده شده نیمی از یک گردو را قرار دهید.

  13. باقلوا را درون فر بگذارید.

    خمیر ها را با دمای 375 مقام سانتیگراد و به زمان 30 دقیقه درون فر قرار دهید.

  14. برش زدن مجدد باقلوا

    پس از زمان تاریخ گفته شده ظرف خمیر را از فر خارج آورده و دما را به 350 مقام تغییر دهید. با کمک چاقویی روی خط‌ ها برش داده شده را تا ابتدای پوسته سوم ببرید. دقت کنید که در این مرحله پوسته سوم نباید برش داده شود.

  15. ترکیب کره و عسل

    کره و عسل را در دو ظرف جداگانه آب کنید. اول عسل و پس از اون کره را درون شیارهای برش داده شده بریزید. سپس ظرف خمیر ها را به درون فر برگردانده و 15 تا 20 دقیقه دیگر به اون دما دهید تا رنگش به زرد مایل به قهوه ای تغییر کند. در این مرحله بوی باقلوای اصیل تمام خانه را پر می کند.

  16. نحوه سرد کردن باقلوا

    باقلوا پس از طی تاریخ نشانه شده پخته شده اما برای خارج کردن از ظرف مهیا نیست. بهترین راه برای خارج کردن این شیرینی خوشمزه از ظرف سرد کردنش است. من یک شب کامل ظرف را درون فریزر قرار می دهم. سرد شدن و یخ زدن دلیل می شود کره و عسل سرد شده و شرینی ها راحت تر از محل برش جدا شوند.

  17. جدا کردن باقلوا روسی از ظرف

    روز سپس از یک چاقوی تیز اما نازک استفاده کرده و دور تا دور باقلوا را برش دهید تا از ظرفش جدا شود. سپس کاغذ نچسب را جدا کرده و کل شیرینی را روی تخته برش قرار دهید. سپس با کمک چاقویی تیز روی برش های قبلی را تا پوسته آخر ببرید تا لوزی های خوشمزه و شهد دار شما کاملا از هم جدا شوند. سرد شدن کمک می کند برش ها کاملا از هم جداش شوند و فرم لوزی کاملی داشته باشند. در عین حال باقلو از اون شیرینی هایی است که با سرد شدن و یخ زدن هیچ آسیبی نمی بیند.

  18. نحوه محافظت باقلوا در ظرف

    باقلوا روسی را درون ظرفی در دار گذاشته و فریز کنید. البته باقلواها را درون کیسه های زیپ کیپ هم می توان نگه داشت.

[ad_2]