[ad_1]
بستنی حصیری؛ بستنی خوشمزه و نوستالژی! اگر می خواهید بستنی حصیری زعفرانی در منزل تهیه کنید این پست را مطالعه کنید تا طرز تهیه بستنی حصیری خانگی را بیاموزید.
بستنی حصیری یکی از کهنه ترین بستنی های ایرانی است که از محبوب ترین انواع دسر می باشد. بستنی حصیری معمولا همان بستنی زعفرانی است که در نان بستنی می گذارند و دلیل می شود بستنی جذاب تر شدن بستنی حصیری شده است. در این پست آموزشی طرز تهیه بستنی حصیری را می بینید.
روش تهیه بستنی حصیری خانگی
بستنی حصیری علاوه بر اینکه سریع و ساده تهیه می شود، راحت سرو شده و حتی بچه ها نیز می توانند بدون آلوده کردن لباس هایشان نوش جان کنند!
مواد واجب برای تهیه بستنی حصیری
نان بستنی | به میزان واجب |
شیر | 6 لیوان |
سپاس | 3 لیوان |
خامه | 150 گرم |
گلاب | کمی کمتر از 1 لیوان |
هل | به مقدار دلخواه |
خلال پسته یا گردوه عقل شده | 3 قاشق غذاخوری |
زعفرون | کمی کمتر از 1 قاشق غذاخوری |
ثعلب | 3 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه بستنی حصیری خوشمزه
تاریخ مورد نیاز: 1 ساعت و 40 minutes.
- دم کردن زعفرون
زعفرون را می سابیم و در کاسه ای کوچک می ریزیم. قطعه ای یخ می اندازیم و در دمای مکان قرار می دهیم تا رنگ پس بدهد.
- مهیا کردن خامه
در یک سینی سلفون می اندازیم و خامه را روی سلفون می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم و سینی را در فریزر می گذاریم تا خامه یخ بزند و برای تهیه بستنی حصیری مهیا شود.
- مهیا کردن سپاس
سپاس را در کاسه ای عظیم می ریزیم.
- اضافه کردن ثعلب
ثعلب را به سپاس اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم. توجه کنید که ثعلب ماده ی اصلی برای تهیه بستنی حصیری می باشد.
- آماه کردن بستنی حصیری
شیر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت مناسب قرار می دهیم.
- ریختن زعفرون
در این مرحله از طرز تهیه بستنی حصیری، تقریبا دو قاشق غذاخوری از زعفرون دم کشیده را به شیر اضافه می کنیم.
- افزودن گلاب
گلاب ریخته و هم می زنیم تا با مواد فوق ترکیب شوند.
- اضافه کردن قاتی سپاس
سپاس و ثعلب را به مواد قبلی بستنی حصیری اضافه کرده و مججدا هم می زنیم و با هم ترکیب می کنیم.
- قوام آمدن بستنی
مواد بستنی حصیری را روی حرارت مناسب آنقدر هم می زنیم تا به قوام واجب برسد.
- قرار دادن بستنی در یخ
بستنی را در کاسه ای می ریزیم. کاسه ای بزرگتر از اون را انتخاب کرده و پر از یخ می کنیم. کاسه حاوی بستنی را در اون کاسه بزرگتر قرار می دهیم و با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا کشدار و غلیظ شود.
- قرار دادن بستنی در فریزر
حال بستنی را در فریزر می گذاریم و سپس از 1 ساعت از فریزر خارج می کنیم. سپس با همزن دور شدید هم می زنیم و مجددا در فریزر می گذاریم و 1 ساعت تاریخ می دهیم. این عمل را حدودا 5 الی 6 بار تکرار می کنیم تا بستنی حصیری مانند به بستنی های بازاری شود.
- ریختن خامه
سپس از این وقت گفته شده، خامه را عقل کرده و در بستنی می ریزیم و با بستنی قاتی می کنیم.
- ریختن خلال پسته
خلال پسته یا گردو را در بستنی حصیری می ریزیم و مجددا هم می زنیم.
- اضافه کردن هل
هل را اضافه کرده و با مواد بستنی حصیری ترکیب می کنیم. این بستنی را در فریزر می گذاریم و 1 ساعت تاریخ می دهیم تا حسابی یخ بزند.
- تهیه بستنی حصیری
نان بستنی را در سطح صافی می گذاریم و به مقدار واجب از بستنی که مهیا کردیم را روی نان قرار می دهیم و صاف می کنیم سپس قطعه ای دیگر نان بستنی روی اون قرار می دهیم. نوش جان
نکات مهم در تهیه بستنی حصیری
- می توانید گردو و پسته را از بستنی حصیری حذف کنید یا یکی از اون ها را بریزید.
- توجه کنید که نباید میزان سپاس فراوان فراوان باشد زیرا دلیل می شود که بستنی حصیری زود آب شود.
- همچنین اگر سپاس فراوان کم باشد، بستنی حصیری سفت می شود.
- دقت کنید که حتما باید مواد بستنی حصیری روی حرارت به قوام واجب برسد.
- ثعلب آردی مخصوص می باشد که می توانید از عطاری ها تهیه کنید تا بستنی حصیری کشدار شود.
- برای تهیه بستنی حصیری بدون ثعلب کافیست کمی خامه را جایگزین ثعلب کنید که البته در اینصورت بستنی حصیری کشدار نمی شود.
- خوب تر است از شیر پرچرب استفاده کنید تا بستنی حصیری خوشمزه تر شود.
- می توانید بستنی حصیری در دستگاه بستنی ساز تهیه کنید که در اینصورت ابتدا 1 ساعت در یخچال بگذارید و سپس در دستگاه بستنی ساز بریزید و تقریبا 40 دقیقه تاریخ بدهید تا بستنی حصیری مهیا شود.
- نان بستنی حصیری در لوازم شیرینی فروشی ها موجود می باشد.
- می توانید زعفرون را حذف کرده و کمی وانیل بریزید تا بستنی حصیری وانیلی داشته باشید.
- به علاوه می توانید کاکائو را جایگزین زعفرون کنید.
- همچنین می توان بستنی دو رنگ تهیه کرد و در نان بستنی قرار داد.
- اگر برای پوسته میانی بستنی حصیری از بستنی ستنی استفاده کنید نیز خوشمزه و جذاب است.
روش تهیه بستنی قرمز شده با نان تست
[ad_2]