[ad_1]

برای آشنایی با دستور تهیه ترشی هویج و نکات زرد تهیه ترشی هویج سریع این مطلب را دنبال کنید.
بیشتر در سفره های ایرانی شاهد انواع چاشنی به مخصوص ترشیجات هستیم. اینبار در این آیتم آموزش آشپزی می خواهیم طرز تهیه ترشی هویج را که ترشی جذاب و خوش مزه می باشد را به شما آموزش دهیم تا علاوه بر اینکه یک چاشنی جدید به نام ترشی هویج خواهید داشت، می توانید با این ترشی هویج سفره خود را زیباتر کنید.
طرز تهیه ترشی هویج سریع
ترشی هویج با چند مواد اولیه ساده و دسترس، سریع مهیا می شود و می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. همچنین می توانید دستور تهیه ترشی زرشک خانگی را که نزد از این در مینویسم منتشر شده است، یاد بگیرید.
مواد واجب برای تهیه ترشی هویج ساده
هویج | 1 کیلوگرم |
زنجبیل جدید | مقدار واجب و کم |
سپاس | 1.5 لیوان |
سرکه سیب | 1.5 لیوان |
آب | 1.5 لیوان |
تخم گشنیز | 2 قاشق چایخوری |
نمک | به میزان واجب |
پیاز سفید | 2 عدد متوسط |
روش تهیه ترشی هویج
تاریخ مورد نیاز: 1 ساعت.
- مهیا کردن هویج
هویج را پوست کرده و می شوییم و برای تهیه ترشی هویج کنار می گذاریم تا خشک شود.
- عقل کردن هویج
هویج ها را به شکل دلخواه عقل می کنیم. برای زیباتر شدن ترشی هویج ساده خوب تر است به شکل حلقه ای عقل کنید.
- عقل کردن زنجبیل
زنجبیل جدید را نگینی ریز عقل می کنیم.
- عقل کردن پیاز
پیاز را پوست کنده و برای ترشی هویج، خلالی درشت عقل می کنیم.
- حرارت دادن هویج
در قابلمه کمی آب ریخته و روی حرارت مناسب قرار می دهیم و سپس از اینکه جوشید، هویج ها را در اون می ریزیم و سپس از حدودا 4 دقیقه از آب داغ خارج کرده و در آبکش می ریزیم.
- ریختن پیاز
در این مرحله از طرز تهیه ترشی هویج سریع، پیاز را در ظرفی گود می ریزیم و هویج عقل شده را به اون اضافه می کنیم.
- تهیه ترشی هویج
1.5 لیوان آب را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت مناسب قرار می دهیم.
- ریختن سرکه سیب
سرکه سیب را به اون اضافه کرده و هم می زنیم.
- اضافه کردن زنجبیل
زنجبیل جدید را به مواد بالا اضافه می کنیم. زنجبیل مزه ترشی هویج را بینظیر می کند.
- افزودن تخم گشنیز
تخم گشنیز را به مواد قبلی ترشی هویج اضافه کرده و هم می زنیم.
- ریختن نمک
نمک را به مواد فوق اضافه می کنیم و همه را با هم قاتی می کنیم.
- ریختن سپاس
کمی که روی حرارت ماند و قبل از اینکه بجوشد، سپاس را آرام اضافه می کنیم. سپس از اینکه سپاس حل شد و قاتی سرکه جوشید حرارت را خاموش می کنیم تا برای تهیه ترشی هویج مهیا باشد.
- اضافه کردن قاتی سرکه به هویج
قاتی سرکه به همان شکل و داغ روی پیاز و هویج می ریزیم و هم می زنیم.
- استراحت دادن ترشی هویج سریع
مواد بالا را در شیشه هایی خشک و پاکیزه می ریزیم و تکان می دهیم. سپس شیشه ها را در جایی خشک و سرد می گذاریم و 2 روز تاریخ می دهیم تا ترشی مهیا شود.

نکات کلیدی برای تهیه ترشی هویج
- می توانید پودر زنجبیل را جایگزین زنجبیل جدید کنید.
- همچنین توجه کنید که اگر زنجبیل را فراوان بریزید، ترشی هویج را شدید می کند و گلو را می سوزاند.
- می توان سرکه سفید را جایگزین سرکه سیب کرد.
- در برخی رسپی ها کمی سیر را به مواد بالا اضافه می کنند.
- نمک به میزان واجب ریخته می شود و خوب تر است به میزانی بریزید تا ترشی هویج سریع، شور نشود.
- ترشی هویج را با قاشق پاکیزه و خشک سرو کنید تا کپک نزند.
- این ترشی هویج ساده به زمان تقریبا 3 تا 6 ماه در دمای مکان ماندگاری دارد.
- می توانید سبزیجات دلخواه بریزید یا تخم گشنیز را حذف کنید.
- برای شدید تر شدن ترشی هویج از دانه های فلفل سیاه استفاده کنید.
- درب ظرف ترشی هویج را محکم ببندید تا ترشی هوا نکشد و خراب نشود.
- همچنین درب شیشه ترشی هویج باید بدون زنگ زدگی باشد زیرا ترشی هویج را خراب می کند.
- می توانید همانند عکس به جای پیاز، پیازچه ریخته و همچنین از هویج های ریز استفاده کنید تا عقل نکنید.
دستور تهیه ترشی انبه با هویج
طرز تهیه ترشی بندری
[ad_2]