طرز تهیه ترشی کلم قرمز سریع با سرکه سفید؛ رستورانی و خوشمزه + نکات زرد

[ad_1]

ترشی کلم قرمز؛ ترشی خوش رنگ و لعاب و خوشمزه! در این صفحه با هم طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید را می آموزیم.

همانطور که می دانید کلم قرمز همیشه و در همه دوره ها در فروشگاه های میوه به فروش می رسد. از این رو امروز تصمیم گرفتیم طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید را به شما بیاموزیم تا این ترشی خوشرنگ و چشمگیر را مهیا کرده و از ترشی کلم قرمز برای تزیین انواع غذا و همینطور تزیین سفره های خود استفاده کنید.

طرز تهیه ترشی کلم قرمز خانگی

کلم قرمز یکی از سبزیجاتی می باشد که در اون آنتوسیانین وجود دارد و ماده ای سودمند برای بدن است. از آنجایی که ترشی کلم قرمز را با انواع سرکه می توان تهیه کرد، در ادامه این صفحه آموزش آشپزی به تعریف از مینویسم، طرز تهیه ترشی کلم قرمز خانگی را به شما آموزش می دهیم.

مطالبی که ممکن است دوست داشته باشید : دستور تهیه سالاد کلم قرمز کنجدی

مراحل تهیه سالاد اسلاو آسیایی با کلم قرمز

مواد واجب برای ترشی کلم قرمز

کلم قرمز 2 عدد متوسط
سرکه سفید 2 پیمانه
سیاه دانه(اختیاری) به میزان واجب
نمک 2 قاشق غذاخوری
آب جوش 1 پیمانه
فلفل سبز شدید 4 عدد کوچک
سیر 3 حبه

نحوه تهیه ترشی کلم قرمز

تاریخ مورد نیاز: 30 minutes.

  1. عقل کردن کلم قرمز

    ابتدا برگه های پژمرده شده از کلم قرمز را جدا می کنیم و کلم قرمز را می شوییم. سپس برای تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید، این کلم را از میان نصف کرده و به شکل ریز عقل می کنیم.

  2. ریختن نمک

    کلم قرمز عقل شده را در کاسه ای عظیم می ریزیم و نمک را اضافه می کنیم.

  3. هم زدن کلم با دست

    در این مرحله از طرز تهیه ترشی کلم قرمز سریع، با دست شروع به چنگ زدن و هم زدن کلم قرمز می کنیم و تا زمانی که کلم ها لطیف و کمی آب دار شود، ادامه می دهیم.

  4. ریختن سیاه دانه

    حال سیاه دانه را به کلم قرمزی که در بالا مهیا کردیم اضافه کرده و برای تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید کنار می گذاریم.

  5. مهیا کردن سرکه

    سرکه را در کاسه ای می ریزیم.

  6. ریختن آب جوش

    برای تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید، واجب است میزان گفته شده از آب جوشی که سرد شده را به سرکه سفید اضافه کنید.

  7. مهیا کردن سیر

    سیر را پوست کنده و هر حبه را به دو قطعه تقسیم می کنیم.

  8. عقل کردن فلفل

    فلفل را شسته، ریز عقل می کنیم و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه ترشی کلم قرمز مهیا باشد.

  9. تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید

    یک شیشه را برای تهیه ترشی کلم قرمز مهیا کرده و نیمی از کلم قرمز را در اون می ریزیم.

  10. ریختن سیر

    سیر عقل شده را به اون اضافه می کنیم.

  11. اضافه کردن فلفل

    فلفل سبز شدید را به مواد قبلی ترشی کلم قرمز اضافه می کنیم تا مزه ترشی شدید و تیز تر شود.

  12. ریختن کلم قرمز

    سپس بقیه کلم قرمز را می ریزیم.

  13. افزودن قاتی سرکه

    حال قاتی سرکه را که در بالا تهیه کردیم به ترشی کلم قرمز اضافه می کنیم.

  14. مرحله نهایی

    در آخرین مرحله از طرز تهیه ترشی کلم قرمز سریع با یک قاشق، کمی کلم ها را فشار می دهیم تا هوای اضافی اون از بین رفته و بین مواد ترشی هوایی باقی نماند. سپس درب شیشه ترشی کلم قرمز را می گذاریم و در یخچال قرار می دهیم. سپس از تقریبا 5 روز ترشی کلم قرمز شما مهیا است.

ترشی کلم قرمز رستورانی
طرز تهیه ترشی کلم قرمز

نکات مهم در تهیه ترشی کلم قرمز

  • می توانید کلم قرمز را رنده کرده و سپس برای تهیه ترشی کلم قرمز استفاده کنید.
  • برای پیشگیری از ورود هوا به درون ترشی کلم قرمز با سرکه سفید، قبل از اینکه درب ترشی کلم قرمز را ببندید، یک پلاستیک فریزر روی درب اون قرار دهید و سپس درب شیشه را ببندید.
  • توجه کنید که بهترین ظرف برای تهیه ترشی کلم قرمز، ظرف شیشه ای می باشد که پاکیزه و خشک باشد.
  • می توانید ترشی کلم قرمز سریع را در جایی خشک و سرد و بدور از روشنایی خورشید محافظت کنید.
  • برای اینکه ترشی کلم قرمز زودتر مهیا شود، خوب تر است کلم قرمز را به دنبال سرکه، آب جوش، نمک و سپاس درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت مناسب بگذارید و سپس از اینکه جوشید به زمان تقریبا 10 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. همچنین برای لطیف تر شدن کلم قرمز در این روش تهیه ترشی کلم قرمز، خوب تر است به جای 10 دقیقه، 20 دقیقه بجوشانید.
  • برای اینکه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید مزه کمی ملس تری داشته باشد، به دنبال نمک کمی سپاس بریزید تا ترشی کلم قرمز با سپاس مهیا شود که همان ترشی کلم قرمز شیرین است.
  • تمامی مواد اولیه که در بالا برای تهیه ترشی کلم قرمز لیست کردیم، باید کاملا خشک استفاده شوند.
  • می توانید سیر، فلفل سبز و سیاه دانه را از ترشی کلم قرمز حذف کنید.
  • اگر می خواهید ترشی کلم قرمز زیادتر مزه ترشی داشته باشد، به جای آب جوش، سرکه بریزید.
  • می توانید سرکه قرمز را جایگزین سرکه سفید کنید تا مزه ترشی کلم قرمز سریع کمی متفاوت شود.
  • برای خوشرنگ شدن ترشی کلم قرمز، کلم قرمز خوشرنگی را استفاده کنید.
  • در برخی رسپی ها برای خوشرنگ تر شدن ترشی کلم قرمز، کمی آب لبو را به اون اضافه می کنند.
  • دقت کنید که باید کلم ها را به خوبی چنگ بزنید تا حسابی لطیف شده و آبدار شود.

همچنین بخوانید : مراحل تهیه سالاد سیب زمینی با کلم قرمز

آموزش طرز تهیه سالاد کلم شیرین رستورانی

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *