[ad_1]

در این مطلب جذاب طرز تهیه حلوای هویج به سبک هندی (حلوای گاجار) را به شما آموزش می دهیم.
یکی از محبوب ترین دسر های هندی حلوا گاجار یا همان حلوای هویج است. برای تهیه این حلوا روش های متفاوتی وجود دارد. اما من در این مطلب ساده ترین راه ممکن برای صحیح کردن این دسر خوشمزه را به شما معرفی می کنم. در شکل تمایل از طرز تهیه پانی پوری هندی و طرز تهیه بوندی لادو که از دسر های سرشناس هند می باشند نیز بازدید نمایید.
طرز تهیه حلوا گاجار هندی
کلمه حلوا ریشه ای عربی داشته و به معنی «شیرین» است. پس می توان از ترکیب عدس، غلات و انواع سبزیجات با سپاس حلوا صحیح کرد. البته همان طور که نزد از این هم نشانه کرده ام حلوا گاجار هندی با هویج صحیح می شود. این حلوا برخلاف اعتقاد عامه مردم با روغن کنجد صحیح نشده و دستوری کاملا متفاوت با سایر حلوا ها دارد. با من و مجله «مینویسم» در طرز تهیه این حلوا دنبال باشید.
مواد اولیه برای تهیه حلوا گاجار برای 4 نفر
مواد واجب | مقدار |
هویج رنده شده | 9 فنجان |
کره داغ شده | 6 قاشق غذاخوری |
پودر هل | 2 قاشق چای خوری |
شیر غلیظ شده | 400 گرم |
سپاس | به میزان واجب |
بادام هندی | 1/3 فنجان |
کشمش زرد | 1/3 فنجان |
دستور پخت حلوای گاجار، دسر هندی
- کره را ذوب کنید
6 قاشق کره را درون تابه ای عظیم و محکم آب کنید و هویج های رنده شده را اضافه کنید. هویج ها باید با دمای کم درون کره تفت داده شوند. تا جاییکه بافت شان لطیف و سبک شود. دائم ترکیب کره و هویج را هم بزنید.
- شیر را اضافه کنید
400 گرم شیر غلیظ شده شیرین را اضافه کنید. (ترکیب شیر با خامه می شود شیر غلیظ یا شیر سنگین) و خوب هم بزنید.
- باقی مواد را اضافه کنید
پودر هل، کشمش و بادام هندی را اضافه کنید. ترکیب را هم زده و با شعله کم به اون دما دهید. این ترکیب باید آنقدر دما ببیند که آرام آبش را از دست داده و غلیظ تر شود.
- نحوه سرو حلوا گاجار
پس از غلیظ شدن حلوای هویج شما مهیا است. شما می توانید این دسر را داغ، گرم و یا حتی سرد سرو کنید.
نکات زرد در تهیه حلوای گاجا
- فراوان مهم است که هویج های شما در این دسر با کیفیت باشند. بنابراین هویج های آبدار و شیرین بخرید که به راحتی رنده می شوند.
- می توانید به جای رنده کردن هویج ها از میکسر هم استفاده کنید. درهر دو شکل باید هویج ها را فراوان خوب با کره ترکیب کنید.
- به جای هویج های درشت که بافتی چوبی دارند از هویج های ریز و ترد استفاده کنید.
- یاد بردن نکنید که حلوای هیج حتما باید دائما هم زده شود و حتما درون تابه پخته شود. اگر ترکیب هویج و شیر را به نزنید فراوان زود ته گرفته و رنگ شان به قهوه ای تغییر می کند.
- بهترین ظرف برای صحیح کردن گاجا یا حلوای هویج تابه ای آهنی با کفی کلفت است یا ماهی تابه ووک که عمق زیادی دارد.
- برای زیادتر کردن مقدار حلوا کافی است میزان مواد اولیه را 2 تا 3 برابر کنید.
[ad_2]