[ad_1]
سرو یک غذای فرنگی برای هر کسی جذاب است مخصوصا اگر این غذا ساندویچ دوروم ترکیه باشد! در این پست طرز تهیه دوروم ترکیه به روش اصیل اون را می آموزید.
یک غذای لقمه ای با طرز تهیه ساده و سریع می خواهید؟ منظور ما به شما دوروم ترکیه است. بین مردم ترکیه، دوروم ترکیه ای خوشمزه ترین و محبوب ترین ساندویچ می باشد. واجب به ذکر است دوروم ترکیه در اصل بین وعده یا یک غذای سبک به شمار می رود. در این پست آموزش آشپزی از سایت مینویسم طرز تهیه دوروم ترکیه با اصلی ترین روش طبخ اون را می آموزید.
غذای ترکیه ای دوروم
اگر به فکر تهیه فست فود خوشمزه در خانه هستید، حتما دوروم ترکیه ای را امتحان کنید. دوروم ترکیه را می توان با مرغ یا گوشت تهیه کرد و در این مطلب روشی را آموزش می دهیم که با این رسپی می توان هم دوروم مرغ تهیه کرد و هم دوروم گوشت!
همچنین می توانید روش طبخ شاورما که شباهت زیادی به دوروم ترکیه دارد را از راه سایت مینویسم بیاموزید.
مواد واجب برای تهیه دوروم ترکی
گوشت مرغ یا گوشت قرمز | 250 گرم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
سیر | 1 حبه |
نان لواش | به میزان واجب |
لیمو جهرمی | 1 عدد متوسط |
روغن | به مقدار واجب |
گوجه فرنگی | 1 عدد کوچک |
فلفل دلمه ای | 1 عدد فراوان کوچک |
خیار شور | 2 عدد متوسط |
آویشن | به میزان واجب |
کاهو | به مقدار دلخواه |
فلفل | به میزان واجب |
نمک | به میزان واجب |
پنیر پارمزان | 80 گرم |
بهترین رستوران های استانبول را بشناسید.
دستور تهیه ی دوروم ترکیه
- مهیا کردن گوشت یا مرغ
گوشت یا مرغ را خلالی عقل کرده و در ظرفی درب دار می ریزیم تا برای تهیه دوروم ترکیه مزه دار کنیم.
- ریختن آب لیمو جهرمی
آب لیمو جهرمی را به مرغ یا گوشت اضافه کرده و با دست هم می زنیم تا با اون ها ترکیب شوند.
- افزودن ادویه
نمک و فلفل سیاه می زنیم و سپس از هم زدن، درب ظرف را می گذاریم و در یخچال قرار می دهیم. حدودا 4 ساعت تاریخ می دهیم تا مرغ و گوشت برای تهیه دوروم ترکیه ای مزه دار شود.
- عقل کردن پیاز
پیاز را پوست کرده و می شوییم و سپس خلالی عقل می کنیم.
- آماد کردن فلفل دلمه ای
فلفل دلمه را از میان نصف کرده و نگینی ریز عقل می کنیم. ریختن فلفل دلمه ای اختیاری است.
- رنده کردن سیر
سیر را پوست کرده و با رنده سایز ریز رنده می کنیم.
- عقل کردن گوجه فرنگی و خیار شور
در این مرحله از طرز تهیه دورورم ترکیه ای، گوجه فرنگی و خیار شور را به شکل دلخواه عقل می کنیم.
- عقل کردن کاهو
همچنین کاهو را ریز عقل می کنیم و در ظرفی می ریزیم.
- تفت دادن پیاز
تابه ای را به دنبال میزان واجب روغن روی حرارت مناسب قرار می دهیم و پیاز را در اون می ریزیم. سپس از اینکه پیاز لطیف و کاراملی شد، از روغن بر می داریم و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه دوروم ترکیه مهیا باشد.
- تفت دادن فلفل دلمه ای
سپس در همان تابه با همان میزان روغن، فلفل دلمه ای را می ریزیم و تفت می دهیم.
- تفت دادن مرغ یا گوشت
حال در این مرحله از طرز تهیه ی دوروم، فلفل دلمه ای را از تابه برداشته و کمی روغن در اون می ریزیم و مرغ یا گوشت مزه دار شده را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم.
- اضافه کردن سیر
سیر عقل شده را به مواد فوق اضافه کرده و هم می زنیم تا مزه و بوی خوش ادویه ها خارج شود.
- اضافه کردن پیاز قرمز شده
حال پیاز را که در بالا تفت دادیم به مواد گوشتی دوروم ترکیه اضافه می کنیم و مواد را با هم ترکیب می کنیم.
- ریختن فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای را به مواد فوق اضافه می کنیم .
- افزودن ادویه
نمک و فلفل سیاه را به مواد بالا اضافه کرده و همه را با هم قاتی می کنیم.
- ریختن آویشن
آویشن مزه دوروم ترکیه را بینظیر می کند. به مقدار دلخواه از این ادویه به مرغ یا گوشت اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.
- تهیه دوروم ترکیه
نان لواش را به شکل مستطیلی برش زده و در سطح صافی عریض می کنیم و به میزان واجب از مواد گوشتی را در میان هر قطعه نان لواش می ریزیم.
- اضافه کردن گوجه فرنگی
گوجه فرنگی عقل شده را روی مواد گوشتی دوروم ترکیه می ریزیم.
- ریختن خیار شور
کمی خیار شور اضافه می کنیم.
- اضافه کردن کاهو
حال به مقدار دلخواه از کاهو روی مواد فوق می ریزیم.
- افزودن پنیر پارمزان
پنیر پارمزان ریخته و نان لواش را روی این مواد بقچه می کنیم.
نکات کلیدی برای تهیه ی دوروم ترکیه
- خوب تر است در تهیه دوروم ترکیه حتما فلفل دلمه ای بریزید زیرا دلیل خوش مزه تر شدن ساندویچ دوروم می شود.
- قبل از تفت دادن فلفل دلمه ای، اگر روغن فراوان کم بود کمی اضافه کنید تا فلفل دلمه ای نسوزد.
- ریختن پنیر پارمزان در دوروم ترکیه اختیاری است.
- می توانید تابه ای رژیمی را روی حرارت مناسب قرار دهید و تابه را به وسیله فرچه ای آغشته به روغن چرب کنید و هر کدام از دوروم ها را در تابه قرار دهید و سپس از اینکه کمی قرمز شد، از تابه خارج کنید. در اینصورت سطح نان لواش کمی زرد می شود.
- اگر پنیر پیتزا را جایگزین پنیر پارمزان می کنید، خوب تر است دوروم ترکیه را در سینی فر قرار داده و 5 الی 10 دقیقه در فر بگذارید. در این روش واجب است دمای فر 170 مقام باشد.
- برای خوشمزه تر شدن دوروم ترکیه، مواد اون را با کره تفت دهید.
- همچنین اگر می خواهید ساندویچ دوروم ترکیه را سپس از مهیا شدن تفت دهید، برای خوش مزه تر شدن دوروم، تابه را به کره آغشته کنید.
ساندویچ گوشت با سس قارچ
[ad_2]