[ad_1]
قبلا چند روش تهیه دونات با مایه خمیر را دیدید، اما برای صحیح کردن دونات بدون مایه خمیر از ترکیب ماست و بکینگ پودر برای پف کردن و پوک شدن خمیر دونات استفاده می شود. در این روش چون زمان استراحت خمیر کمتر است، تاریخ مهیا شدن دونات کاهش می یابد.
آرد | ۲ الی ۲ و نیم لیوان |
تخم مرغ | یک عدد |
سپاس | یک سوم لیوان |
ماست شیرین | نصف لیوان |
روغن | ۳ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری سر پر |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
روغن برای قرمز کردن | به مقدار واجب |
شکلات برای تزیین یا پودر قند | به مقدار واجب |
مهیا سازی: | |
تاریخ پخت: | |
مجموع تاریخ پخت: |
نکته : برای تهیه دونات آرد شیرینی استفاده کنید، اگر در دسترس ندارید، آرد سفید را ۳ بار الک کنید.
با این میزان مواد حدود ۸ الی ۹ دونات خواهید داشت.
طرز تهیه دونات خانگی بدون مایه خمیر(روش اول)
ماست و بکینگ پودر را خوب قاتی کرده و یک ربع کنار بگذارید تا عمل آید..
تخم مرغ، سپاس، وانیل و سه قاشق روغن را با هم قاتی کرده و حدود یک دقیقه با همزن دستی هم بزنید.
ماست عمل آمده (پف کرده) را به اون اضافه کرده و با همزن دستی حدود ۳۰ ثانیه قاتی کنید.
دو لیوان آرد را آرام به مواد اضافه کرده و با همزن دستی قاتی کنید و سپس با دست ورز دهید.
به قدری آرد بزنید و ورز دهید که چسبندگی اون کم شود.
برای دیدن😋» طرز تهیه انواع شیرینی خانگی و بازاری در جونی «😋 کلیک کنید
خمیر را چانه کنید، کف ظرف را آرد پاشیده و خمیر را به زمان یک ربع در اون استراحت دهید.
از خمیرها به اندازه نارنگی کوچک برداشته و با دست عریض و گرد کنید.
میان خمیر را با وسیله ای همانند در بطری یا کاتر گرد کوچک خالی کنید.
روغن را ابتدا با شعله فراوان کاملا داغ کنید و سپس حرارت را متوسط رو به کم کنید.
پخت هر سو دونات تقریبا ۷ الی ۱۰ دقیقه طول می کشد تا کاملا مغز پخت و قرمز شود.
به هیچ وجه دونات را با شعله فراوان قرمز نکنید، چون داخلش خمیری و نچخته می شود.
دونات ها را بدر شکلات بن ماری شده بزنید یا پودر قند بپاشید.
فوت و فن تهیه دونات خانگی ساده
بجای ماست نمی توانید آب یا شیر استفاده کنید.
خمیر نیاز به ورز فراوان ندارد.
یک ربع استراحت برای خمیر کافیست.
آرد در حدی بریزید که چسبندگی فراوان خمیر گرفته شود.
در نهایت خمیر کمی چسبندگی دارد، دلواپس نباشید.
می توانید برای بوی خوش دونات از چند قاشق گلاب یا پودر هل استفاده کنید.
برای قطعه زدن می توانید از قطعه مخصوص دونات استفاده کنید.
می توانید خمیر را عریض کرده و با لیوان یا کاسه کوچک قطعه زده و میانش را با در بطری خالی کنید.
می توانید دونات را در فر بپزید.
دونات ها را فراوان قرمز نکنید که خشک شوند.
دونات ها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه اون گرفته شود.
فیلم طرز تهیه دونات خانگی در دو قسمت
قسمت اول
قسمت دوم
[ad_2]