طرز تهیه دیپ لوبیا سفید (غذای متفاوت و ساده)

[ad_1]

دیپ لوبیا سفید غذایی سبک است و معمولا به نام بین وعده تهیه می شود. اگر تاریخ پخته شدن لوبیا سفید را در نظر نگیریم، تاریخ تهیه دیپ لوبیا سفید تنها 10 دقیقه می باشد. در این پست از مینویسم طرز تهیه دیپ لوبیا سفید را ارئه داده ایم.

اگر طرفدار غذاهای گیاهی هستید آیا تابحال دیپ لوبیا سفید را امتحان کرده اید؟ دیپ در واقع یک اصطلاح آشپزی و به سس ها غلیظ که در کنار غذای اصلی سرو می شوند گفته می شود. دیپ لوبیا سفید هم یک بین وعده به شمار می رود و هم نوعی غذای سبک است. دیپ لوبیا سفید دارای بافتی لطیف و مزه خوشمزه می باشد. در این پست از آموزش آشپزی مینویسم طرز تهیه دیپ لوبیا سفید را می آموزید.

طرز تهیه دیپ لوبیا سفید خوشمزه

لوبیا سفید به تنهایی از مواد غذايي حاوي پتاسيم بالا محسوب می شود. در دیپ لوبیا سفید می توان سبزیجات و چاشنی های زیادی را اضافه کرد اما ما در این پست می خواهیم ساده ترین طرز تهیه دیپ لوبیا سفید را به شما آموزش دهیم.

همچنین در مینویسم می توانید روش تهیه سالاد با لوبیا چشم بلبلی را یاد بگیرید.

مواد واجب برای تهیه دیپ لوبیا سفید خانگی

لوبیا سفید 1 کیلوگرم
روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
لیمو جهرمی 2 عدد کوچک
سیر 2 حبه
جعفری 70 گرم
گشنیز 70 گرم
پودر پیاز جعفری (اختیاری) به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه به میزان واجب

دستور تهیه دیپ لوبیا سفید گیاهی

تاریخ مورد نیاز: 40 minutes.

  1. پختن لوبیا سفید

    لوبیا سفید را به دنبال آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت مناسب قرار می دهیم تا به خوبی بپزد.

  2. مهیا کردن جعفری

    برای تهیه دیپ لوبیا سفید، جعفری را پاک کرده و سپس از شستن به شکل ساطوری عقل می کنیم.

  3. عقل کردن گشنیز

    گشنیز را پاک کرده و به همان شکل ساطوری عقل می کنیم.

  4. رنده کردن سیر

    در این مرحله از طرز تهیه دیپ لوبیا سفید، سیر را پوست کرده و در سیر عقل کن می ریزیم تا له شود.

  5. گرفتن آب لیمو

    آب لیمو جهرمی را می گیریم و در لیوانی می ریزیم.

  6. تهیه دیپ لوبیا سفید

    لوبیا سفید پخته را در میکسر می ریزیم و آنرا پوره می کنیم.

  7. ریختن روغن زیتون

    سپس از اینکه لوبیا سفید پوره شد، در ظرفی می ریزیم و روغن زیتون را به اون اضافه می کنیم.

  8. اضافه کردن سیر

    سیر له شده را به مواد قبلی دیپ لوبیا سفید اضافه می کنیم.

  9. ریختن گشنیز و جعفری

    گشنیز و جعفری عقل شده را می ریزیم.

  10. افزودن پودر پیاز جعفری

    کمی پودر پیاز جعفری را به مواد بالا اضافه کرده و هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند.

  11. ریختن نمک

    به میزان واجب نمک می زنیم و مجددا هم می زنیم.

  12. افزودن فلفل سیاه

    همچنین کمی فلفل سیاه را در مواد دیپ لوبیا سفید می ریزیم.

  13. ریختن آب لیمو ترش

    آب لیمو ترش را در مواد بالا می ریزیم و هم می زنیم تا یکدست شود.

دیپ لوبیا سفید خوشمزه
دیپ لوبیا سفید خوشمزه

نکات مهم در تهیه دیپ لوبیا سفید

  • می توانید از آب موجود در قابلمه ای که لوبیا سفید در اون پخته شد، 2 قاشق غذاخوری آب برداشته و در دیپ لوبیا سفید بریزید.
  • برخی افراد کمی رزماری خشک و آسیاب شده در این غذا می ریزند.
  • برای تزیین دیپ لوبیا سفید از گشنیز و جعفری استفاده کنید.
  • ریختن پودر پیاز جعفری کاملا اختیاری است.
  • سپس از ریختن دیپ لوبیا سفید در ظرف مورد نظر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی اون بریزید تا جذاب تر شود.
  • برخی افراد کمی رزماری خشک و آسیاب شده را به این غذا اضافه می کنند.
  • این دیپ لوبیا سفید به شکل سرد نیز میل می شود.
  • برای سرو دیپ لوبیا سفید از بیسکوییت، نان تست یا نان های ترد استفاده کنید.
  • برای محافظت دیپ لوبیا سفید کافیست این دیپ را در ظرفی درب دار بریزید و در یخچال نگه دارید.
  • برای خوشمزه تر شدن دیپ لوبیا سفید، روی اون کمی پنیر پارمزان بریزید.
  • همچنین برخی افراد به مقدار دلخواه کرفس و هویج را عقل کرده و به شکل ناپخته یا بخارپز با دیپ لوبیا سفید میل می کنند.
  • می توانید وقت سرو دیپ لوبیا سفید، کمی سس مایونز یا ماست را روی اون بریزید.

همچنین بخوانید :

لوبیای مناسب برای تهیه باقلا قاتق

[ad_2]