[ad_1]

تهیه رب گوجه بدون پختن، روشی جذاب و نوستالژی برای تهیه رب گوجه فرنگی خانگی می باشد و نام دیگر این رسپی، طرز تهیه رب گوجه آفتابی است که در این پست آموزشی ارائه می دهیم.
یک روش کهنه و سنتی برای تهیه رب گوجه فرنگی، صحیح کردن رب گوجه بدون پختن است که زیادتر در گذشته و تاریخ مادربزرگ هایمان مرسوم بوده است اما جذاب است بفهمید رب گوجه بدون پختن مزه خوشمزه تری دارد و دلیل می شود غذاهای ما خوش مزه تر شوند. در این پست آموزشی به تعریف از مینویسم طرز تهیه رب گوجه بدون پختن که همان تهیه رب گوجه در آفتاب می باشد را می آموزید.
طرز تهیه رب گوجه آفتابی
از آنجایی که برای تهیه رب گوجه بدون پختن، به جای حرارت شعله از حرارت روشنایی خورشید استفاده می کنند، نام این رسپی را طرز تهیه رب گوجه آفتابی گذاشته اند.
مواد واجب برای تهیه رب گوجه فرنگی بدون پختن
گوجه فرنگی | 20 کیلوگرم |
روغن | به میزان واجب |
نمک | به میزان واجب |
در مینویسم می توانید با دستور تهیه پوره گوجه فرنگی و رب گوجه خانگی با ماندگاری طولانی دوست شوید.
دستور تهیه رب گوجه فرنگی بدون پخت
تاریخ مورد نیاز: 1 ساعت و 30 minutes.
- شستن گوجه فرنگی
گوجه فرنگی را شسته و با یک دستمال نخی خشک می کنیم و سپس در ظرفی می ریزیم.
- عقل کردن گوجه فرنگی
هر گوجه را به چهار قطعه تقسیم کرده و در قابلمه یا ظرف مناسب می ریزیم تا رب گوجه بدون پختن تهیه شود.
- اضافه کردن نمک
به میزان دلخواه نمک اضافه می کنیم. حتما نمک را همین ابتدا اضافه کنید تا از کپک زدن گوجه ها در آفتاب پیشگیری شود.
- تهیه رب گوجه بدون پختن
قابلمه حاوی گوجه فرنگی را در مکانی که روشنایی مستقیم آفتاب وجود دارد، می گذاریم و اجازه می دهیم گوجه فرنگی آرام شود. خوب تر است درب ظرف را بردارید تا در معرض روشنایی مستقیم آفتاب باشد.
- صاف کردن رب گوجه
در این مرحله از طرز تهیه رب گوجه بدون پختن، سپس از اینکه گوجه ها کاملا آرام شدند و پوست اون ها جدا شد، گوجه فرنگی را از صافی رد می کنیم.
- جوشاندن رب گوجه آفتابی
سپس از اینکه از صافی رد کردیم، در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت مناسب قرار می دهیم و کف روی رب گوجه را می گیریم.
- ریختن روغن
کمی روغن را در رب گوجه آفتابی، می ریزیم و هم می زنیم و می گذاریم کمی سفت بشود.

نکات کلیدی برای تهیه رب گوجه فرنگی بدون پخت
- توجه کنید که وقت صاف کردن رب گوجه فرنگی باید گوجه ها را به خوبی فشار دهید تا تمام گوشت گوجه فرنگی از صافی عبور کند.
- همچنین برای زیباتر شدن ظاهر رب گوجه بدون پختن، ابدا نباید دانه و پوست گوجه فرنگی را بریزید و باید به خوبی صاف شود.
- در برخی رسپی ها کمی سبزیجات دلخواه به این رب گوجه آفتابی اضافه می کنند.
- برای خوشرنگ تر شدن رب گوجه بدون پختن از گوجه فرنگی با سایز متوسط، گوشتی و قرمز رنگ استفاده کنید.
- همچنین سبب جوشاندن رب و اضافه کردن روغن به اون این است که رب گوجه فرنگی خوشرنگ تر شود.
- توجه کنید که تاریخ مهیا شدن رب گوجه بدون پختن در مقابل روشنایی آفتاب، تقریبا 2 روز یا زیادتر است که بستگی به میزان حرارت روشنایی آفتاب دارد.
- میزان نمک معمولا به این شکل است که به ازای هر 60 کیلوگرم گوجه فرنگی، یک کیسه نمک می ریزند.
- برای کپک نزدن رب گوجه بدون پختن، خوب تر است رب غلیظ شود.
- ظرف رب را در جای سرد و خشک قرار دهید.
- سپس از مهیا شدن رب گوجه بدون پختن، اون را در ظرف شیشه ای و درب دار قرار دهید.
- سپس از دوباره کردن هر ظرف رب، اون را در یخچال بگذارید.
- بر پایه تجربه ای که دارم خوب تر است رب گوجه بدون پختن را در ظرف های کوچک بریزید تا خراب نشود.
- اگر به گوجه فرنگی ها نمک نزده و در مقابل آفتاب قرار دهید کپک می زند.
- توجه به این نکته ضروری است که حتما باید مکانی را انتخاب کنید که در معرض روشنایی مستقیم آفتاب است.
- همچنین خوب تر است رب گوجه بدون پختن را در روزهای گرم تابستان تهیه کنید.
- برای سریع تر مهیا شدن رب گوجه بدون پختن، قبل از قرار دادن گوجه فرنگی در مقابل روشنایی خورشید پوره کرده و کمی بجوشانید.
- این رب گوجه بدون پختن نسبت به دیگر رب گوجه فرنگی ماندگاری کمتری دارد.
- برای استفاده از رب گوجه بدون پختن از قاشق پاکیزه و خشک استفاده کنید.
- روش دیگری که برای پیشگیری از کپک زدن رب گوجه بدون پختن موثر است، این روش می باشد که روی هر شیشه کمی روغن مایع یا روغن زیتون بریزید و درب شیشه را ببندید.
- خوب تر است نمک رب گوجه بدون پختن اندازه باشد و حتی اگر نمک این نوع رب زیادتر باشد خوب تر از کم بودن نمک اون است.
- می توانید رب گوجه فرنگی را در زیپ کیپ ریخته و در فریزر محافظت کنید.
- برای پیشگیری ار ورود گرد و گرد و خاک حشرات به این رب بدون پختن، یک پارچه نخی و نازک یا حریر را روی قابلمه بیندازید.
همچنین بخوانید : روش تهیه سس کچاپ خانگی
[ad_2]