طرز تهیه رشته پلو با گوشت چرخ کرده قلقلی • جونی

[ad_1]

رشته پلو با گوشت چرخ کرده از غذاهای ایرانی می باشد که می توان به شکل مجلسی و زیبایی تزیین کرد. این غذا را به شکل دمپخت و نیز بدون گوشت یا با گوشت مرغ و گوشت لقمه هم می توان تهیه نمود.

مواد واجب برای تهیه رشته پلو با گوشت چرخ کرده

برنج ۳ پیمانه
رشته پلویی یک و نیم پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
روغن به میزان واجب
دارچین به میزان دلخواه
زعفرون دم کرده یکی دو قاشق غذاخوری
مهیا سازی:
تاریخ پخت:
مجموع تاریخ پخت:

طرز تهیه رشته پلو با گوشت چرخ کرده

برنج را شسته و حداقل ۲ ساعت قبل از پخت با دو قاشق نمک خیس کنید.

یکی از پیاز ها را خلالی کرده و قرمز کنید.

پیاز دیگر را رنده ریز کرده و آب اون را بگیرید.

پیاز ، گوشت چرخ کرده، زردچوبه، نمک و فلفل را با هم قاتی کرده و ورز دهید.

گوشت را به سایز دلخواه قلقلی کرده و در روغن قرمز کنید.

برنج را در آب جوش بریزید تا کمی آرام شود.

رشته ها را کمی عقل کنید.

چند دقیقه به آبکش کردن برنج، رشته ها را اضافه کنید.

پس از آبکش کردن ته دیگ دلخواه را کف قابلمه بگذارید.

یک پوسته برنج و رشته و سپس یک پوسته پیاز داغ و گوشت قلقلی بریزید.

کمی زعفرون دم کشیده و دارچین بپاشید.

به همین نظم یک پوسته برنج و گوشت و زعفرون و دارچین در قابلمه بریزید تا مواد تمام شود.

برنج را دم کنید.

رشته پلو با گوشت چرخ کرده

فوت و فن تهیه رشته پلو

می توانید پیاز نگینی را کمی تفت داده و گوشت چرخی را به اون اضافه کنید. با هم تفت داده و ادویه و نمک بیفزایید.

در شکل تمایل رشته پلو با گوشت چرخ کرده را با کشمش پلویی یا خرما سرو نمایید.

برخی رشته ها را کمی در کره تفت داده و سپس به برنج اضافه می کنند.

در شکل تمایل کمی پودر سیر و یک قاشق آرد نخودچی به گوشت اضافه کنید.

وقت سرو روی رشته پلو را می توانید کره حیوانی بگذارید.

اگر غذا را تزش مزه دوست دارید می توانید روی قلقلی ها سماق بپاشید یا درون گوشت بریزید.

اضافه کردن ادویه پلویی، رشته پلو  را خوشمزه تر می کند.

تزیین رشته پلو با گوشت قلقلی

رشته پلو با کله گنجشکی رشته پلو با گوشت قلقلی

تزیین رشته پلو با گوشت چرخ کرده

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *