طرز تهیه ساندویچ مرغ خانگی سریع و ساده • جونی

[ad_1]

فست فودها، علاوه بر صرفه جویی در تاریخ، راحتی معایبی از جمله چاقی، افزایش چربی های مضر، کمبود مواد مغذی، و افزایش فشار خون برای مصرف کنندگان می باشد. ساندویچ های خانگی در سنجیدن با فست فود های بازاری ارزش غذایی بالاتری دارند و تندرست تر هستند. در قسمت طرز تهیه انواع ساندویچ با طرز تهیه ساندویچ مرغ خانگی با سس مایونز در خدمت شما خوشی جویان و همراهان همیشگی جونی هستیم.

مواد واجب برای تهیه ساندویچ مرغ خانگی

نان تست ۱ بسته
کالباس ۲۵۰ گرم
گردو ۲۵۰ گرم
خیار شور به میزان واجب
جعفری به میزان واجب
سس مایونز به میزان واجب
سینه مرغ ۲ عدد
مهیا سازی:
تاریخ پخت:
مجموع تاریخ پخت:

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مایونز

مرغ پخته و عقل شده را با جعفری و خیارشور عقل کرده و کالباس و سس مایونز قاتی کنید .

حالا روی نان تست مالیده و یکی دیگر از نان را روی مواد گذاشته با دست کمی فشار دهید تا دو قطعه نان به هم بچسبند سپس مثلثی شکل برش بدهید. اگر نان تست دوست نداشتید می توانید از نان همبرگر خانگی که قبلا طرز تهیه‌ش رو در قسمت طرز تهیه انواع نان خانگی آموزش دادیم استفاده کنید.

به دو سو نان کمی سس زده و درون جعفری و هویچ و کنجد جداگانه زده درون سینی بچینید.

[ad_2]