طرز تهیه ساندویچ پیتا

[ad_1]

نان پیتا در دسته ی نان های پر طرفدار قرار دارد. شکل این نان صاف و گرد است که حدود ۲۰ سانتی متر قطر دارد. امروزه غذاهای فست فودی از جمله ساندویچ طرفدار بسیاری دارد که شما می توانید غذاهای فست فودی را در خانه تهیه و نوش جان نمایید. در این مطلب طرز تهیه ساندویچ پیتا با ۳ مزه مختلف قرار دارد.

نان پیتا نوعی نان پف دار و آرام است که فراوان مناسب برای تهیه انواع ساندویچ می باشد. اگر شما هم می خواهید در خانه غذای فست فودی نظیر ساندویچ مرغ پنیری، ساندوچ گوشت مونترال و ساندویچ با نان پیتا تهیه نمایید این مطلب را از دست ندهید و دنبال ما باشید.

طرز تهیه ساندویچ با نان پیتا

مواد واجب ساندویچ پیتا با گوشت

  • گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی عقل شده ۱۷۰ گرم
  • فلفل سبز عقل شده ۱۱۵ گرم
  • نان پیتا ۶ عدد
  • ادویه تاکو ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ساندویچ پیتا با گوشت

ابتدا پیازها را به شکل فراوان ریز نگینی عقل نمایید و تا در حدی که کمی زرد شود در روغن تفت دهید.

سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه و تا زمانی که تغییر رنگ دهد و قرمز شود هم بزنید. گوجه فرنگی به دنبال ادویه تاکو و فلفل سبز را به گوشت چرخی اضافه نمایید.

در آخر مواد را از روی حرارت بردارید و درون نان پیتا بگذارید.

طرز تهیه ساندویچ گوشت لذیذ

مواد واجب ساندویچ مرغ با نان پیتا

  • مرغ ۴۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • ساقه کرفس ۲ عدد متوسط
  • نمک به مقدار واجب
  • فلفل به مقدار واجب

طرز تهیه ساندویچ مرغ با نان پیتا

برای تهیه ساندویچ مرغ پیتا ابتدا مرغ را دنبال پیاز نصفه،نمک، فلفل و زرد چوبه درون قابلمه بریزید و تا نصفه آب نمایید. مرغ عقل شده را در کاسه مناسب بریزید و نصف دیگر پیاز را به شکل نگینی فراوان ریز عقل نمایید

فلفل دلمه ای را دنبال ساقه کرفس عقل کنید و درون همان کاسه ریخته و به مقدار دلخواه نمک و فلفل بریزید و همچنین مواد را قاتی کنید. سپس نان پیتا را از بین به دو نیم تقسیم کنید و مواد قاتی شده را در نان بریزید. ساندویچ نان پیتا شما آماده است. نوش جان.

طرز تهیه ساندویچ پیتا با گوشت

مواد ساندویچ گوشت و لوبیا با نان پیتا

  • نان پیتا ۶ عدد
  • کنسرو لوبیا ۱ عدد
  • ذرت ۱/۳ فنجان
  • کاهو عقل شده ۱ و نیم فنجان
  • زیره ۱ قاشق چای خوری
  • پیاز عقل شده ۱/۴ فنجان
  • گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
  • پنیر کوتیجا رنده شده ۱/۲ فنجان
  • سس باربیکیو ۴۵۰ گرم
  • آبلیمو ترش به مقدار واجب

طرز تهیه ساندویچ گوشت و لوبیا با نان پیتا

پیاز را نگینی عقل نمایید و در یک ماهی تابه مناسب روغن بریزید و حرارت را روشن کنید. سپس گوشت چرخ کرده را به ماهی تابه اضافه نمایید. تا زمانی که گوشت چرخ کرده تغییر رنگ بدهد حوصله کنید.

در مرحله دوم سس باربیکیو را به دنبال ذرت، زیره و لوبیا به اون اضافه کنید و ۵ دقیقه تاریخ بدهید تا بجوشد و آب اون خشک شود. الآن مواد مهیا شده را در نان پیتا ریخته و بر روی اون کاهو و پنیر هم بریزید.

مراحل تهیه ساندویچ پیتا

امیدواریم از تهیه این ساندویچ ها خوشی برده باشید. همچنین شما می توانید برای تهیه انواع ساندویچ کلیک نمایید.

منبع : آرگا

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *