طرز تهیه سس باربیکیو رستورانی در منزل به روشی ساده

[ad_1]

سس باربیکیو؛ یک سس خوشمزه و بین المللی است که دستور پخت ساده ای دارد و به راحتی در خانه تهیه می شود. در این پست آموزشی طرز تهیه سس باربیکیو را ارائه می کنیم.

اگر از طرفداران مزه دودی هستید، قطعا سس باربیکیو را دوست خواهید داشت. این سس خوشمزه ترین سس است که هم به نام چاشنی و هم به نام سس برای انواع ساندویچ و پاستا استفاده می شود. سس باربیکیو یک سس بین المللی است و همانطور که می دانید اگر اون را در خانه تهیه کنید تندرست تر و خوشمزه تر است. در این پست طرز تهیه سس باربیکیو را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سس باربیکیو دودی

سس باربیکیو مزه دودی دارد و کمتر کسی است که این مزه را دوست نداشته باشد.

همچنین منظور می کنیم دستور تهیه سس سویا را نیز یاد بگیرید.

مواد واجب برای تهیه سس باربیکیو رستورانی

سرکه سفید 4 قاشق غذاخوری
لیمو جهرمی 1 عدد متوسط
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری سر پر
زیره سیاه 1 قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی 6 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری
با سپاسگزاری 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
اب 1 لیوان
بذر گشنیز 1 قاشق چای خوری
نمک به میزان واجب

دستور تهیه سس باربیکیو خانگی

تاریخ مورد نیاز: 40 دقیقه.

  1. تهیه سس باربیکیو

    تابه ای را روی اجاق گاز می گذاریم و در اون روغن می ریزیم.

  2. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید

    رب را در تابه بریزید و حرارت را روشن کنید. توجه داشته باشید که در این مرحله برای تهیه سس باربیکیو باید حرارت ملایمی داشت.

  3. ریختن سپاس

    سپاس را به رب گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید.

  4. آب لیمو را اضافه کنید

    برای تهیه سس باربیکیو آب یک عدد لیمو جهرمی را گرفته و به مواد فوق اضافه کنید.

  5. سرکه سفید را اضافه کنید

    حالا سرکه سفید را بریزید و مواد را خوب قاتی کنید.

  6. آب اضافه کن

    سپس از تفت دادن مواد قبلی سس باربیکیو و رفع بوی خامی رب، آب می ریزیم و هم می زنیم.

  7. پودر زنجبیل بریزید

    زمانی مواد بالا به جوش آمد پودر زنجبیل را اضافه کنید و هم بزنید.

  8. زیره سیاه بریزید

    حالا وقت اون است که زیره سیاه را به مواد سس باربیکیو اضافه کنید. پس از ریختن زیره سیاه واجب است مواد را با قاشق غذاخوری هم بزنید.

  9. فلفل را اضافه کنید

    فلفل سیاه را به دنبال فلفل قرمز اضافه کنید.

  10. دانه گشنیز را اضافه کنید

    دانه های گشنیز را به مواد سس باربیکیو اضافه کنید و مواد سس را با هم قاتی کنید.

  11. نمک اضافه کنید

    نمک را به مقدار واجب اضافه می کنیم و مزه اون را تست می کنیم و در شکل نیاز مجدد نمک می زنیم. سپس از اینکه همه مواد قاتی شد و سس غلیظ شد حرارت را خاموش می کنیم و سپس از سرد شدن در لیوان می ریزیم و در یخچال می گذاریم.

همچنین بخوانید : سس فلفل قرمز

سس باربیکیو دودی
سس باربیکیو دودی

نکات زرد برای تهیه سس باربیکیو دودی خانگی

  • توجه داشته باشید که در دستور سس باربیکیو اصلی، رب برشته نمی شود و به شکل ناپخته در آب ریخته می شود، اما به نظر من مزه ناپخته رب گوجه فرنگی چندان جذاب نیست، اما اگر زحمتی نیست، به محض اینکه رب گوجه فرنگی را ریختید، آب را نیز اضافه کنید
  • اگر سس باربیکیو شدید می خواهید، مقدار فلفل را افزایش دهید.
  • برای خوش مزه شدن سس باربیکیو کمی دود مایع به این سس اضافه کنید. دود مایع (جوهر دودی) را می توان از عطاری تهیه کرد.
  • این سس باربیکیو برای مرغ کبابی مناسب هم هست سس باربیکیو برای پیتزا نیز استفاده می شود.
  • طرز تهیه سس باربیکیو برای همبرگر و سس باربیکیو برای استیک به همین شکل گفته می شود.

همچنین ممکن است دوست داشته باشید:

سس انبه بندری

سس گوجه

سس ذرت مکزیکی

[ad_2]