طرز تهیه سس لیمو‌ ترش، یک جایگزین عالی برای سس های پرکالری

[ad_1]

طرز تهیه سس لیمو‌ ترش، یک جایگزین عالی برای سس های پرکالری

سس ها یکی از خوشمزه ترین چاشنی ها برای سالاد وانواع غذاها و نزد غذاها است ولی به سبب کالری بالایی که دارند مجبوریم از خوردن آنها دوری کنیم. در این مقاله طرز تهیه سس لیمو را به شما آموزش می دهیم که یک جایگزین عالی برای سس های پر کالری است

سس لیمو‌ ترش؛ سس سالاد فرانسوی

لیمو ترش:  ۳ عدد
 سپاس:  یک و نیم پیمانه
 کره:  ۱۲۵ گرم
 تخم مرغ:  ۴ عدد
 برگ ریحان عقل شده: نصف پیمانه
 آب لیمو ترش:  نصف پیمانه
 نمک: به مقدار واجب
 

زیادتر بفهمید : سس سیر خانگی را با این دستور بی نقص صحیح کنید

طرز تهیه سس لیمو‌ ترش
طرز تهیه سس لیمو‌ ترش

  • پوست سه عدد لیموترش را رنده کنید.
  • به مقدار واجب به اون سپاس اضافه کنید و درون غذاساز بریزید تا کاملا با هم قاتی شود.
  • کره را بیفزایید و با مواد قاتی کنید.
  • تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و با دور شدید هم بزنید.
  • آب لیموترش و نمک را بیفزایید و قاتی کنید.
  • همه مواد را در ظرف فلزی بریزید و اون را درون کاسه آب در حال جوش قرار دهید. (روش بن ماری)
  • اون‌قدر مواد را هم بزنید تا با هم خوب قاتی شود.
  • زمانی مواد کاملا قاتی و غلیظ شد، ظرف را از روی گاز بردارید و بگذارید سس سرد شود.
  • سپس از این که سس سرد شد، ریحان‌های عقل شده را اضافه کنید و هم بزنید تا برگ ریحان‌های عقل شده با سس قاتی شود.
  • الآن سس مهیا سرو است، در شکل تمایل می‌توانید اون را به زمان یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود ،سپس استفاده کنید.

زیادتر بفهمید : سس های خانگی را با این دستور، همانند سس های مهیا صحیح کنید!!

زیادتر بفهمید : طرز تهیه سس رژیمی سیر و خردل، یک سس با مزه بهشتی

زیادتر بفهمید : سس پستو خانگی را با این دستور بی نقص و عالی صحیح کنید

گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع: khorasannews.com

[ad_2]