طرز تهیه سوپ مرجمک ساده و خوشمزه به روش ترکیه ای

[ad_1]

طرز تهیه سوپ مرجمک ساده و خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه استیک بوقلمون خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه استیک بوقلمون استیک یک غذای بین المللی است که در یک پوسته گوشت روی گریل یا باربیکیو همانند کباب طبخ می شود. بوقلمون یکی از گوشت های تندرست و خوشمزه …

طرز تهیه بال کباب بهاراتی خوشمزه به روش سنتی عربی

طرز تهیه بال کباب بهاراتی بال کباب بهاراتی یکی از انواع کباب های خوشمزه عربی است که با نوعی ادویه عربی صحیح می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به …

طرز تهیه سوپ پیاز خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ پیاز سوپ پیاز یکی از انواع نزد غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای زیادی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

 طرز تهیه سوپ مرجمک , دستور پخت سوپ مرجمک ترکیه ای

سوپ مرجمک یکی از انواع سوپ های خوشمزه و محبوب سرزمین ترکیه است که با رسپی های مختلفی صحیح می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ مرجمک در ادامه با سایت آموزشی چی شی دنبال باشید.

مواد واجب برای ۴ نفر
دال عدس ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
هویج ۱ عدد متوسط
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
سیر ۱ حبه
عصاره گوشت یا مرغ به مقدار کافی
زردچوبه و نمک به مقدار کافی
 فلفل سیاه و زیره به مقدار کافی
مواد واجب برای سس
کره به مقدار کافی
پولبیبر به مقدار کافی

طرز تهیه سوپ مرجمک

مرحله اول

برای تهیه سوپ مرجمک به روش ترکیه ای در ابتدای کار دال عدس را به خوبی شسته و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به شکل درشت عقل کرده، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت مناسب قرار می دهیم.

مرحله دوم

الآن کمی روغن مایع به قابلمه اضافه کرده، سپس پیاز عقل شده را به دنبال کمی نمک به قابلمه می‌ افزاییم و کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه شود. در ادامه هویج و سیب زمینی را می شوییم.

مرحله سوم

در این مرحله پوست هویج و سیب زمینی را جدا می کنیم و به شکل درشت عقل کرده، سپس به دنبال سیر به قابلمه اضافه می کنیم. الآن کمی فلفل سیاه، زردچوبه و زیره به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله چهارم

زمانی که بوی خامی ادویه از بین رفت، دال عدس را به قابلمه اضافه می کنیم. پس از کمی تفت دادن به اندازه کافی استاک مرغ یا گوشت را به قابلمه اضافه کرده، سپس درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم مواد به خوبی پخته شوند.

مرحله پنجم

زمانی مواد سوپ کاملا پخته و لطیف شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس با گوشتکوب برقی به خوبی میکس می کنیم تا سوپ یکدست شود. در شکل نبود گوشتکوب برقی می توانید از غذاساز یا میکسر استفاده کنید.

مرحله ششم

پس از اینکه سوپ کاملا یکدست شد، مجددا قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم کمی بجوشد. الآن به جستجو صحیح کردن سس سوپ می رویم، برای این منظور کره را درون یک شیر جوش ریخته و روی حرارت می گذاریم.

مرحله هفتم

الآن اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس کمی پولبیبر اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا رنگ سس آزاد شود. در ادامه سوپ را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و سس را به شکل پخش روی اون می ریزیم. نوش جان.


[ad_2]