طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی معطر در فر • جونی

[ad_1]

سیب زمینی تنوری رستورانی معطر و آتیشی

مواد واجب برای سیب زمینی تنوری (۱۰ نفر)

سیب زمینی  ۴ عدد
روغن زیتون ۱ چهارم لیوان
پنیر پارمزان (رنده شده) ۱ چهارم لیوان
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر موسیر ۱ قاشق چایخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری
جعفری (ساطوری شده و جدید) ۲ قاشق غذاخوری
گلپر ۲ قاشق چایخوری
نمک به میزان واجب
فلفل به میزان واجب
زعفرون (آب کرده) به میزان واجب
مهیا سازی:
تاریخ پخت:
مجموع تاریخ پخت:

طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی (آتیشی) :

جهت تهیه سیب زمینی تنوری معطر ابتدا سیب زمینی را با پوست شسته و نصف کنید و هر قطعه را از درازا به ۳قسمت تقسیم کنید. ظرفی را با آب سرد و یخ پر کرده و سیب زمینی ها را درون اون قرار دهید و نیم ساعت حوصله کرده و سپس آنها را خارج کرده و با حوله کاملا خشک کنید.
روغن زیتون، نصف پودر سیر، نصف پودر موسیر، زعفرون، نصف آویشن، فلفل و نمک را قاتی کرده و آنها را درون نایلون ریخته و سیب زمینی ها را به اون اضافه کنید و نایلون را خوب تکان دهید و حدود نیم ساعت اون را درون یخچال استراحت دهید و سپس مجددا قاتی کرده و آنها را از صافی رد کنید.

سیب زمینی تنوری معطر
درون سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و سیب زمینی ها را روی اون بچینید و بقیه ادویه ها را روی سیب زمینی بریزید (گلپر را هم اضافه کنید)، قلمو را به روغن زیتون آغشته کرده و اون را روی سیب زمینی ها بکشید و سپس سینی را درون فر با حرارت ۲۴۰ مقام سانتیگراد به زمان ۳۰ تا۴۰ دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب برشته و زرد شوند.

سیب زمینی تنوری معطر
سیب زمینی های کباب شده را همانطور داغ درون ظرفی بریزید سپس قاتی پنیر پارمزان رنده شده و جعفری عقل شده را اضافه کنید ، کمی کاسه را تکان دهید تا مواد قاتی شوند سپس درون ظرف بریزید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
سیب زمینی تنوری معطر
سیب زمینی تنوری در فر

فوت و فن تهیه سیب زمینی تنوری خانگی همانند رستورانی

  1. در شکل تمایل به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید.
  2. میتوانید کمی دارچین هم به ادویه ها اضافه کنید.
  3. در شکل تمایل به جای پنیر پارمزان از پنیر پیتزا استفاده کنید و اون را خوب رنده کنید تا کاملا ریز شود.

نوش جان

[ad_2]