[ad_1]
سیب زمینی | ۴ عدد |
روغن زیتون | ۱ چهارم لیوان |
پنیر پارمزان (رنده شده) | ۱ چهارم لیوان |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر موسیر | ۱ قاشق چایخوری |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
جعفری (ساطوری شده و جدید) | ۲ قاشق غذاخوری |
گلپر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | به میزان واجب |
فلفل | به میزان واجب |
زعفرون (آب کرده) | به میزان واجب |
مهیا سازی: | |
تاریخ پخت: | |
مجموع تاریخ پخت: |
طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی (آتیشی) :
جهت تهیه سیب زمینی تنوری معطر ابتدا سیب زمینی را با پوست شسته و نصف کنید و هر قطعه را از درازا به ۳قسمت تقسیم کنید. ظرفی را با آب سرد و یخ پر کرده و سیب زمینی ها را درون اون قرار دهید و نیم ساعت حوصله کرده و سپس آنها را خارج کرده و با حوله کاملا خشک کنید.
روغن زیتون، نصف پودر سیر، نصف پودر موسیر، زعفرون، نصف آویشن، فلفل و نمک را قاتی کرده و آنها را درون نایلون ریخته و سیب زمینی ها را به اون اضافه کنید و نایلون را خوب تکان دهید و حدود نیم ساعت اون را درون یخچال استراحت دهید و سپس مجددا قاتی کرده و آنها را از صافی رد کنید.
درون سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و سیب زمینی ها را روی اون بچینید و بقیه ادویه ها را روی سیب زمینی بریزید (گلپر را هم اضافه کنید)، قلمو را به روغن زیتون آغشته کرده و اون را روی سیب زمینی ها بکشید و سپس سینی را درون فر با حرارت ۲۴۰ مقام سانتیگراد به زمان ۳۰ تا۴۰ دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب برشته و زرد شوند.
سیب زمینی های کباب شده را همانطور داغ درون ظرفی بریزید سپس قاتی پنیر پارمزان رنده شده و جعفری عقل شده را اضافه کنید ، کمی کاسه را تکان دهید تا مواد قاتی شوند سپس درون ظرف بریزید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
فوت و فن تهیه سیب زمینی تنوری خانگی همانند رستورانی
- در شکل تمایل به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید.
- میتوانید کمی دارچین هم به ادویه ها اضافه کنید.
- در شکل تمایل به جای پنیر پارمزان از پنیر پیتزا استفاده کنید و اون را خوب رنده کنید تا کاملا ریز شود.
نوش جان
[ad_2]