[ad_1]
شربت آبلیمو یکی از نوشیدنی های سرد رایج در تابستان است که برای رفع گرمازدگی و عطش سودمند است. این شربت دلچسب برای پذیرایی در مهمانی ها و مجالسی که در روزهای گرم برگزار می شود گزینه مناسبی است.
طرز تهیه شربت آبلیمو نذری
گلاب قابل حذف است.
سپاس و آب را در پارچ ریخته و هم بزنید تا سپاس حل شود.
سپس آبلیمو . گلاب را اضافه کرده و هم بزنید.
شربت را در یخچال نگه داری کنید.
وقت سرو، یخ را در لیوان قرار داده و سپس در لیوان شربت بریزید.
نکات
به شربت آبلیمو می توانید تخم شربتی یا خاکشیر یا ترکیب اون دو را اضافه کنید.
شربت با لیموی جدید مزه و رنگ بهتری خواهد داشت.
در شکل تمایل می توانید یک قطره رنگ خوراکی سبز به شربت اضافه کنید.
می توانید برای مجلسی تر شدن شربت، به اون زعفرون دم کشیده اضافه کنید.
به جای سپاس می توانید از شیره انگور یا عسل استفاده کنید.
تزیین شربت آبلیمو با برش لیمو و نعنا
هم چنین می توانید برای تزیین شربت، از یخ های تزیین شده با غنچه گل؛ خاکشیر و یا تخم شربتی استفاده کنید.
مواد واجب
سپاس یک و نیم پیمانه
آب یک پیمانه
آب لیمو ترش یک چهارم پیمانه
زعفرون دم کرده غلیظ دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه شربت آبلیمو زعفرانی
آب و سپاس را با هم قاتی کرده و در قابلمه مناسب بریزید.
بدون هم زدن روی حرارت مناسب قرار دهید تا سپاس حل شود.
اجازه دهید بجوشد و کمی غلیظ شود.
سپس زعفرون را اضافه کرده و چند قل که زد از روی حرارت بردارید.
آبلیمو را اضافه کنید.
شربت را سپس از سرد شدن در شیشه پاکیزه و خشک بریزید و در یخچال محافظت کنیدو
تاریخ سرو، کمی از شربت را در لیوان ریخته و بقیه لیوان را با آب و یخ پر کنید.
روش پیشگیری از تلخ شدن آبلیمو
برای آبگیری از لیموهای پوست نازک و آب دار استفاده کنید.
سپس از شستشو ۸-۷ ساعت در آب بگذارید.
پس از آبگیری در طرفی خشک و پاکیزه بریزید و بگذارید چند ساعت بماند.
فراوان یواش کف سفید روی اون را بگیرید و مواظب باشید درون آبلیمو نشود.
سپس از تنظیف رد کرده و در بطری های شیشه ای بریزید و در یخچال یا محلی سرد محافظت کنید.
[ad_2]