[ad_1]
یکی از نوشیدنی های سرد و دلچسب تابستانی، شربت زعفرانی است. تهیه این شربت فراوان راحت بوده و برای پذیرایی از مهمانان خصوصا در افطار ماه رمضان و مراسم های مذهبی گزینه مناسبی است.
سپاس | ۲ لیوان |
آب | ۲ لیوان |
گلاب | یک سوم لیوان |
زعفرون دم کرده غلیظ | به میزان دلخواه |
مهیا سازی: | |
تاریخ پخت: | |
مجموع تاریخ پخت: |
طرز تهیه شربت زعفرانی نذری
آب و سپاس را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید.
به هم نزنید و اجازه دهید سپاس آرام در آب حل شود.
پس از حل شدن سپاس، حرارت را کم کنید.
گلاب و زعفرون را اضافه کرده و اجازه دهید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بجوشد و به قوام آید.
وقت جوشیدن، چند بار با فرچه آغشته به آب دور قابلمه را پاکیزه کنید تا شربت شکرک نزند.
زمانی قوام شربت خوب است که اگر در آب سرد بریزید، ته نشین شود.
یا اینکه کمی از اون را در نعلبکی ریخته و بگذارید سرد شود، سپس قوام اون را ببینید.
به قوام مناسب که رسید شعله را خاموش کرده و اجازه دهید شربت سرد شود.
دقت کنید که شربت سپس گذاشتن درون یخچال کمی غلیظ تر می شود.
درون شیشه ریخته و در یخچال محافظت کنید.
فوت و فن تهیه شربت زعفرانی نذری خانگی
قاشق فلزی را در شربت نزنید.
وقت سرو این شربت می توانید خاکشیر یا تخم شربتی یا ترکیب آنها را به اون اضافه کنید.
می توانید از یخ های تزیین تخم شربتی و خاکشیر استفاده کنید.
در شکل تمایل دو سه دانه هل درون آب و سپاس بریزید.
برای پیشگیری از شکرک زدن می توانید در جوش های آخر، نوک قاشق چای خوری جوهر لیمو اضافه کنید.
به جای گلاب می توانید از عرق هل یا عرق بیدمشک استفاده کنید.
فیلم طرز تهیه شربت زعفرانی خانگی
خواص شربت زعفرون
مفرح و شادمانی آور، از بین بردن اضطراب و استرس، اشتها آور، نیرومند کننده معده، از بین برنده نفخ معده، نیرومند کننده حافظه، پیشگیری از پیری زودرس، بهبود سردردهای عصبی، معالجه بی خوابی و کمک به هضم غذا
[ad_2]