[ad_1]
طرز تهیه شیرینی لب دلبر به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی قندی شیرینی قندی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که برای پذیرایی در مناسبت هایی همانند مهمانی …
شیرینی لب دلبر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی فراوان مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی لب دلبر در ادامه با سایت پانا مگ دنبال باشید.
مواد واجب شیرینی لب دلبر |
|
آب | ¾ لیوان |
آرد | ۴ پیمانه |
سپاس | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۱۲۵ گرم |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
نشاسته ذرت | به مقدار کافی |
مواد واجب شربت |
|
آب | ۱ لیوان |
سپاس | ۲ لیوان |
چوب دارچین | ۱ قطعه |
آب | ۱ قاشق غذاخوری |
جوهر لیمو | ۱ قاشق چایخوری |
زعفرون دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
گلاب | ¼ پیمانه |
گلوکز | ۱ قاشق غذاخوری سرپر |
طرز تهیه شیرینی لب دلبر
مرحله اول
برای تهیه شیرینی لب دلبر خوشمزه در ابتدای کار شربت را مهیا می کنیم، برای این منظور آب و سپاس را به دنبال چوب دارچین درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت مناسب قرار می دهیم.
مرحله دوم
الآن اجازه می دهیم شربت روی حرارت بماند تا جوش بیاید. در این فاصله جوهر لیمو را به دنبال آب قاتی کرده و با فرچه دور و بر قابلمه را پاکیزه می کنیم تا شکرک نزند. زمانی که شربت جوش آمد گلاب و زعفرون را می افزاییم.
مرحله سوم
پس از اینکه ذرات سپاس کاملا حل شدند، گلوکز را به قابلمه اضافه کرده و پس از هم زدن قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. الآن شربت را درون یک ظرف دیگر منتقل کرده و اجازه می دهیم کاملا سرد شود.
مرحله چهارم
الآن به جستجو صحیح کردن خمیر شیرینی می رویم، برای این منظور کره را روی حرارت بخار کتری بنماری میکنیم تا ذوب شود. در ادامه آرد را به دنبال بیکینگ پودر و پودر هل درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.
مرحله پنجم
الآن مواد خشک را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس سپاس را به اون می افزاییم و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه کره ذوب شده را به دنبال زرده های تخم مرغ به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
الآن مواد خشک را با دست به خوبی ورز می دهیم تا به شکل خرده نان در بیایند، سپس آب را آرام به کاسه اضافه کرده و به ورز دادن ادامه می دهیم تا خمیری آرام و لطیف که به دست نمی چسبد نتیجه شود.
مرحله هفتم
الآن خمیر را چانه می گیریم و درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس روی کاسه را با پلاستیک فریزر و پارچه نخی می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر به زمان ۱ ساعت در دمای مکان استراحت کند.
مرحله هشتم
پس از گذشت این تاریخ روی سطح کار کمی نشاسته ذرت می ریزیم، سپس دو سو خمیر را به اون آغشته کرده و با کمک وردنه به شکل مستطیل دوباره می کنیم. الآن دو سو خمیر را به مرکز اون تا می زنیم.
مرحله نهم
توجه داشته باشید پس از هر تای خمیر روی آنرا کمی نشاسته ذرت ریخته و با دست پخش کنید. الآن یک سو خمیر را از سو راست یا چپ روی خمیر تا می زنیم و مجددا روی خمیر را با کیسه فریزر می پوشانیم.
مرحله دهم
الآن اجازه می دهیم خمیر به زمان ۱۰ دقیقه در دمای مکان استراحت کند. پس از گذشت این تاریخ خمیر را به همان شکل با وردنه به ضخامت یک میلی متر دوباره می کنیم، سپس با کاتر دالبری کنار هم قطعه می زنیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله مرکز یک پوسته خمیر را با سفیده تخم مرغ آغشته می کنیم، سپس یک پوسته خمیر دیگر روی اون قرار می دهیم تا به هم بچسبند. در ادامه مجددا مرکز خمیر را با سفیده تخم مرغ آغشته کرده و یک پوسته دیگر روی اون قرار می دهیم.
مرحله دوازدهم
الآن خمیر را از میان تا می زنیم تا قطعه های دالبری روی هم بیفتند، سپس با چنگال مرکز خمیر را به هم می چسبانیم تا حین قرمز شدن از هم دوباره نشوند. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت مناسب قرار می دهیم.
مرحله سیزدهم
در این مرحله به اندازه ای که شیرینی ها درون اون شناور بماند به قابلمه روغن مایع اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. زمانی که روغن داغ شد خمیرها را درون قابلمه ریخته و قرمز می کنیم.
مرحله چهاردهم
شیرینی های قرمز شده را از قابلمه خارج کرده و بلافاصله درون شربت سرد شده می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به زمان ۱۰ دقیقه درون اون بماند تا شربت به خورد آنها برود و پس از اون، آنها را آبکش قرار می دهیم.
مرحله پانزدهم
زمانی که شربت اضافی از شیرینی ها ریخته شد آنها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به دلخواه با کمی کنجد تزیین می کنیم. در نهایت شیرینی ها را به دنبال چای جدید دم سرو می کنیم. نوش جان.
طرز تهیه شیرینی لب دلبر به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
5 2
[ad_2]