طرز تهیه شیرینی مربایی در خانه با مزه عالی

[ad_1]

شیرینی مربایی، شیرینی خوشمزه ای است که می توانید اون را به نام شیرینی مهمانی نوروز هم در نظر بگیرید و با این شیرینی از مهمان های خود در مهمانی نوروز پذیرایی کنید. طرز تهیه شیرینی مربایی با آسان ترین روش را در ادامه این مطلب مشاهده خواهید کرد.

شیرینی مربایی، شیرینی نارگیلی و شیرینی برنجی از خوش مزه ترین شیرینی های خانگی هستند که هر کدبانویی به تهیه این نوع شیرینی های پرطرفدار در منزل علاقه مند است پخت شیرینی مربایی در منزل نیز امکان پذیر است که در ادامه این قسمت روش تهیه این شیرینی خوشمزه را ارائه داده ایم.

طرز تهیه شیرینی مربایی

مواد واجب

کره آرام شده : ۱ پیمانه
وانیل : ۲ قاشق چای خوری
سپاس : ۲/۳ پیمانه
آرد : ۲ پیمانه + ۲ قاشق غذا خوری
مربا : ۱/۲ پیمانه
گلاب : ۱قاشق چای خوری

مواد واجب برای رویه شیرینی

خامه : ۱ قاشق غذا خوری
وانیل شکری : ۱ قاشق چای خوری
سپاس : ۱۲۰ گرم

طرز تهیه شیرینی مربایی

در مرحله اول ابتدا کره را در درون ظرف مناسبی بریزید و با کمک دور شدید همزن کره را به زمان ۱ دقیقه هم بزنید و سپس همزن را بر روی دور متوسط تنظیم کنید و سپاس را به شکل یواش یواش به کره اضافه کنید و قاتی کره و سپاس را به خوبی با یکدیگر هم بزنید و سپس از تمام شدن سپاس نیز مایه خمیر شیرینی را به زمان ۴ دقیقه دیگر نیز هم بزنید.

هم زدن مخلوط کره و شکر

در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی مربایی گلاب و وانیل را به مایه شیرینی اضافه کنید و با کمک همزن مایه شیرینی را هم بزنید تا به خوبی با این مواد قاتی شود و سپس آرد را ۳ بار الک کنید و یک سر قاشق نمک به آرد اضافه کنید و آرد را نیز به شکل یواش یواش به مایه شیرینی اضافه کنید و با کمک همزن قاتی مایه شیرینی و آرد را هم بزنید.

الک کردن آرد

اضافه کردن آرد به مایه شیرینی خمیر آماده شیرینی مربایی
سپس از این که همه مواد شیرینی را به خوبی با یکدیگر قاتی کردید در درون ظرف پلاستیکی را چرب و یا آرد پاشی کنید و سپس خمیر را در درون پلاستیکی قرار دهید و درب ظرف را ببندید و خمیر را به زمان ۴ ساعت در درون یخچال قرار دهید.

قرار دادن خمیر شیرینی مربایی در درون ظرف پلاستیکی
سپس از زمان تاریخ ذکر شده ظرف را از درون یخچال خارج آورید و سپس فر را بر روی دمای ۱۷۰ مقام سانتی گراد تنظیم کنید و درون قطعه فر را نیز کاغذ روغنی بیاندازید و از خمیر شیرینی به اندازه یک گردو بردارید و خمیر را گلوله کنید و سپس گلوله های خمیر را در درون قطعه فر قرار دهید توجه داشته باشید که گلوله های خمیر باید صاف و گرد باشند.

گلوله کردن خمیر شیرینی مربایی

سپس از گلوله کردن خمیر های شیرینی بین اون ها را گود کنید و در درون اون ها را با مربا و یا مارمالاد پر کنید.

ریختن مربا در درون خمیر شیرینی مربایی

خمیر ها را به زمان ۱۵ دقیقه در درون فر قرار دهید و سپس از ۱۵ دقیقه قطعه فر را از درون فر خارج آورید و در جایی مناسب به زمان ۳۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها به خوبی سرد شوند.
در مرحله آخر طرز تهیه شیرینی مربایی، سپاس و خامه و وانیل شکری را در درون ظرفی مناسب با کمک همزن با یکدیگر قاتی کنید تا مواد آرام شوند و سپس قاتی این مواد را بر روی شیرینی های سرد بریزید و سپس دوباره شیرینی ها را در درون یخچال قرار دهید تا رویه اون ها به خوبی بسته شود.

  ریختن مخلوط خامه و شکر بر روی شیرینی مربایی شیرینی مربایی خوشمزه   طرز تهیه شیرینی مربایی در خانه

نکات زرد برای پخت خوب تر شیرینی مربایی

۱.شیرینی مربایی را می توانید به زمان ۶ روز در درون ظرف در بسته و در یخچال محافظت کنید.
۲. برای خوش مزه کردن این شیرینی می توانید به مایه خمیر اون زعفرون اضافه کنید.
۳. بهترین نوع مربا برای تهیه این نوع شیرینی مربای زرشک و یا مارمالاد آلبالو است.
۴. خمیر شیرینی را می توانید در درون نایلون به زمان ۱ هفته در درون یخچال محافظت کنید.

طرز تهیه شیرینی مارمالادی
۵. برای گلوله کردن خمیر شیرینی خوب تر است دست خود را چرب کنید تا خمیر به دست شما نچسبد.
۶. اگر خمیر دارای چسبندگی است اون را دوباره به زمان ۱ تا ۲ ساعت دیگر در ردون یخچال قرار دهید.
۷. برای تهیه مارمالاد می توانید مربای هر میوه دلخواهی را با مقدار کمی از شهدش میکس کنید.
۸. می توانید در طرز تهیه شیرینی مربایی خمیر را به شکل دلخواه خود با قطعه شیرینی قطعه بزنید و سپس به روشی که گفته شد مربا را بر روی خمیر بریزید.

قالب زذن خمیر قالب زدن خمیر شیرینی مربایی شیرینی مربایی به شکل قلب

آموزش روش دوم تهیه شیرینی مربایی

شیرینی مربایی که به اون شیرینی آلمانی و شیرینی مارمالادی نیز گفته می شود به سادگی با مزه های مختلفی در منزل تهیه کرد. این شیرینی خوشمزه و شیرینی نخودچی از شیرینی های پر طرفدار است که زیادتر برای ایام نوروز مورد مصرف قرار می گیرند.

مواد واجب:

  • کره: ۱۵۰ گرم
  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • پودر قند: ۱۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ : ۱ عدد
  • عسل: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل: به مقدار کمی

دستور تهیه شیرینی مربایی

دستور پخت:

در ابتدا کره را با پودر قند با استفاده از همزن به زمان ۵ دقیقه خوب قاتی کنید. وانیل و زرده تخم مرغ را نیز به مواد بیفزایید سپس شیر را اضافه نمایید در نهایت عسل را نیز اضافه کنید و کاملا به هم بزنید.

حال نوبت افزودن آرد می باشد که باید سپس از الک کردن به میزان ۲ تا ۳ قاشق درون مواد برزید و با کمک لیسک مواد را با هم ترکیب کنید و سپس از کمی هم زدن، مابقی آرد را با استفاده از دست به خمیر اضافه نمایید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیفی نتیجه شود.

دقت داشته باشید که آرد باید به اندازه اضافه شود. پس از ورز دادن خمیر، اون را درون کیسه فریزر و سپس درون یخچال بگذارید. زمان تاریخ استراحت خمیر بین ۳۰ دقیقه است که تا ۲ ساعت هم می تواند درون یخچال بماند.

در این مرحله از طرز تهیه شیرینی مربایی باید خمیر را روی تخته کار با استفاده از وردنه دوباره کنید و با قطعه دلخواه قطعه بزنید. البته چون این شیرینی دو قطعه ای می باشد قطعه شیرینی زیر باید دایره، ستاره یا مربع کامل باشد و قطعه بالای شیرینی برای قرار دادن مارمالاد باید دارای حفره باشد.

درون سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی های که قطعه زده اید را در درون سینی بچینید. سپس سینی را درون فر قرار دهید تا با دمای ۱۸۰ مقام سانتی گراد به زمان ۱۰ الی ۱۵ دقیقه شیرینی ها بپزد.

سپس از پخت شیرینی ها و سرد شدن، روی قطعه رویی شیرینی شکلات تخته ای ذوب شده بریزید و کمی پودر کنجد بپاشید سپس درون دو قطعه شیرینی مارمالاد قرار دهید. درون حفره قطعه رویی شیرینی را با پوسته نازکی از عسل بپوشانید، در شکل دلخواه از مغر پسته و یا پودر پسته استفاده نمایید.

طرز تهیه شیرینی مربایی

دستور تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع

در اینجا با طرز تهیه شیرینی مربایی بدون فر و بدون استفاده از کره و تخم مرغ دوست می شوید، برای یادگیری این شیرینی خوشمزه و ساده در ادامه دنبال ما شوید.

مواد واجب

  • روغن مایع/ نصف لیوان
  • شیر ولرم/ یک سوم لیوان
  • سپاس/ یک سوم لیوان
  • وانیل/ نوک قاشق چای خوری
  • آرد شیرینی فروشی/ یک و نیم لیوان
  • نشاسته ذرت/ ۳ قاشق غذاخوری

نحوه تهیه شیرینی مربایی

روش تهیه شیرینی مربایی بدون فر

در ابتدا سپاس و شیر را با هم قاتی کرده و هم بزنید تا کاملا در هم حل شوند، سپس روغن مایع را به اون بیفزایید، وانیل و بکینگ پودر را نیز اضافه و سپس آرد و نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به شکل خمیری یکدست بدست آید، حالا این خمیر را ورز دهید و به زمان نیم ساعت درون پلاستیک استراحت دهید.

در این مرحله خمیر را درون پوسته نایلونی که در زیر خمیر گذاشته و یک پوسته نایلون که روی اون قرار داده اید، دوباره کنید و قطعه بزنید، به وقت قطعه زدون نیز مقدار فراوان کمی آرد زیر خمیر بپاشید.

از آنجا که این شیرینی ها دوتایی روی هم قرار می گیرند، بنابراین به وقت قطعه زدن باید تعداد خمیر ها زوج باشد و یکی در بین درون خمیر ها را با ته ماسوره قطعه زده و سوراخ کنید، سپس برای پخت شیرینی در فر، کف قطعه را با کاغذ روغنی پوشانده و شیرینی ها را درون اون بچینید و سپس در دمای ۱۵۰ مقام فر که حدود ۱۵ دقیقه گرم شده است به زمان تاریخ ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا بپزد.

برای پختن شیرینی مربایی بدون فر، یک شعله پخش کن را روی حرارت متوسط بگذارید و سپس تابه ای دربسته که حاوی خمیر شیرینی ها می باشد را روی اون قرار دهید و اجازه دهید به زمان ۱۵ دقیقه بپزند و مهیا شوند.

زمانی که شیرینی ها زرد رنگ شدند، از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شوند، سپس مابین شیرینی ها را مارمالاد بگذارید و روی آنها را نیز با شکلات تزئین کنید.

از آنجا که این شیرینی ها زود خشک می شوند، بنابراین سپس از سرد شدن, در ظروف در بسته محافظت کنید و زمانی مارمالاد زدین نیز یک روز اجازه دهید بمانند تا خوشمزه تر شوند.

آموزش تهیه شیرینی مربایی

طرز تهیه شیرینی مربایی خوشمزه و پرطرفدار را در این مطلب آشپزی مجله آرگا ملاحظه کردید که امیدواریم از پخت این شیرینی در منزل نهایت خوشی را ببرید. برای مشاهده پخت شیرینی های مختلف می توانید به قسمت انواع شیرینی مراجعه کنید.

منبع : آرگا

[ad_2]