[ad_1]
به نظر من خوشمزه ترین شیرینی در هر شیرینی فروشی ای، شیرینی ناپلئونی می باشد در این پست آموزشی طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا را ارائه می دهیم.
شیرینی ناپلئونی؛ از شیرینی های محبوب بین مردم ایران می باشد البته واجب به ذکر است شیرینی ناپلئونی ریشه ای فرانسوی دارد و نام دیگر اون میل فی می باشد. اگر شما هم همانند من عاشق شیرینی ناپلئونی هستید، منظور می کنم این دستور آشپزی از سایت مینویسم را مطالعه کنید تا روش تهیه شیرینی ناپلئونی را بیاموزید و بتوانید این شیرینی جذاب را در خانه تهیه کنید.
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی مجلسی
اگر اهل پخت کیک و شیرینی هستید و می خواهید شیرینی ناپلئونی بپزید، باید بفهمید شیرینی ناپلئونی در رسپی اصلی با خمیر هزارلا تهیه می شود و ما نیز در این پست آموزشی می خواهیم دستور تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا را با شما به اشتراک بگذاریم.
همچنین در مینویسم می توانید با میزان کالری شیرینی های مختلف دوست شوید.
مواد واجب برای تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی
خمیر هزارلا | 3 بسته | ||
سپاس | 6 قاشق غذاخوری | ||
وانیل | 1.5 قاشق چایخوری | ||
خامه شیرینی فروشی | 600 گرم | ||
پودر سفت کننده (پودر خامه) | 3 قاشق غذاخوری | ||
پودر قند | 3 قاشق غذاخوری | ||
پسته | به مقدار دلخواه | ||
گلاب | کمتر از نصف لیوان |
دستور شیرینی ناپلئونی
تاریخ مورد نیاز: 1 ساعت.
- مهیا کردن پسته
مغز پسته را در آسیاب کن می ریزیم و پودر می کنیم.
- برش دادن خمیر هزارلا
در سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و خمیر هزارلا را به اندازه دلخواه عقل می کنیم و با کمی فاصله از هم در سینی می چینیم. خوب تر است خمیر را مستطیلی برش بدهید تا شیرینی ناپلئونی مانند به شیرینی بازاری شود.
- پختن خمیر هزارلا
سینی را در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم و حرارت را روی 170 مقام تنظیم می کنیم. سپس از حدودا 20 دقیقه که خمیر پف کرد، خاموش کرده و سینی را از فر خارج می کنیم.
- مهیا کردن خمیر هزارلا
با چنگال سطح رویی خمیر پف کرده را عقل می کنیم و در ظرفی می ریزیم و برای تزیین شیرینی ناپلئونی کنار می گذاریم. سپس با چاقو برش های افقی روی خمیر ها می زنیم تا هر خمیر به چند خمیر نازک تر با همان ابعاد تقسیم شود.
- اضافه کردن پودر قند به خرده خمیر
در این مرحله از طرز تهیه شیرینی ناپلئونی، پودر قند را الک می کنیم و روی خمیر های عقل شده می ریزیم و کمی هم می زنیم.
- تهیه خامه برای شیرینی ناپلئونی
ظرفی استیل را انتخاب کرده و اون را در فریزر می گذاریم تا سرد شود و وقت فرم دادن خامه، حالت خامه از بین نرود.
- ریختن خامه
برای تهیه مواد میانی شیرینی ناپلئونی، خامه شیرینی فروشی را در کاسه می ریزیم.
- اضافه کردن سپاس
سپاس را در خامه می ریزیم و یکبار با قاشق هم می زنیم.
- افزودن گلاب و وانیل
گلاب و وانیل را در مواد خامه شیرینی ناپلئونی می ریزیم.
- اضافه کردن پودر سفت کننده
حال پودر سفت کننده را ریخته و با همزن دور شدید تا زمانی که خامه فرم بگیرد، هم می زنیم و سپس در یخچال می گذاریم.
- مهیا کردن شیرینی ناپلئونی
یک پوسته خمیر هزارلا را در سینی ای می گذاریم و کمی از خامه مهیا شده را روی این خمیر می ریزیم و یک پوسته دیگر خمیر هزارلا روی خامه قرار می دهیم. این مرحله را تکرار می کنیم. البته تعداد پوسته ها کاملا اختیاری است.
- خامه کشی کناره های شیرینی ناپلئونی
دور و بر شیرینی ناپلئونی را یک پوسته خامه می زنیم و کمی خمیر عقل شده روی خامه می ریزیم.
- ریختن خمیر عقل شده
در آخر کمی خامه روی هر شیرینی می زنیم سپس کمی خمیر عقل شده روی اون می ریزیم.
- افزودن پودر قند
به مقدار دلخواه از پودر قند را روی هر شیرینی ناپلئونی الک می کنیم.
- تزیین کردن شیرینی ناپلئونی
روی شیرینی ناپلئونی کمی پودر پسته می ریزیم. واجب است شیرینی ناپلئونی را 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا مهیا شود. نوش جان
همچنین بخوانید :
روش تهیه شیرینی کشمشی
شیرینی دانمارکی با پیمانه
نکات کلیدی برای تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا
- توجه کنید که اگر خامه را سپس از فرم گرفتن مجددا هم بزنید، حالت آبکی پیدا می کند و خراب می شود.
- برای تست میزان فرم گرفتن خامه شیرینی فروشی، اگر تیغه همزن را خم کردید و خامه نریخت، یعنی مهیا است و دیگر نباید هم بزنید.
- توجه کنید که ممکن است وقت برش دادن خمیر کمی خمیر عقل شود که این خمیر های عقل شده را نیز به خمیر های عقل شده سطح خمیر هزارلا که کنار گذاشتیم، اضافه کنید و روی شیرینی ناپلئونی بریزید.
- توجه کنید که برای برش خمیر هزارلا از چاقوی تیز استفاده کنید زیرا شیرینی ناپلئونی ترد است.
- برخی افراد از مارمالاد به جای خامه استفاده کنید.
مطالب پیشنهادی :
شیرینی پنجره ای
شیرینی زبان با خمیر هزارلا
شیرینی نارگیلی
[ad_2]