طرز تهیه عدس پلو ساده با گوشت چرخ کرده و لوبیا پلو مجلسی با گوشت

[ad_1]

طرز تهیه عدس پلو ساده با گوشت چرخ کرده و لوبیا پلو مجلسی با گوشت

پلو های قاتی یکی از انواع پلوهای خوشمزه و پرطرفداری هستند که علاوه بر مزه و مزه خوبی که دارند فراوان مقویی و پر انرژی نیز می باشند. به طور معمول این نوع پلو ها در بین اکثر مردم آسیا پرطرفدار و شناخته محسوب می شوند و در سراسر آسیا نیز دارای انواع گوناگونی و فراوانی می باشند. در ایران هم این پلو ها انواع گوناگونی دارند و زیادتر اون ها نیز در بین مردم محبوب و معروف می باشند و می توان از اون ها به نام غذا های اصلی و مجلسی نیز در مراسم های مختلف استفاده کرد. جذاب است بفهمید که پلو های قاتی در ایران دستورهای متنوعی دارند و به همین سبب هم اون ها را درهرقسمت ایران به شکل های مختلف و متفاوتی تهیه و سرو می کنند. برخی افراد پلو های قاتی را با مرغ و گوشت تهیه می کنند و برخی دیگر نیز اون ها را به شکل ساده و بدون مرغ و گوشت تهیه می کنند که این موارد سلیقه ای است و متناسب با سلیقه هر فرد متفاوت است. امروز می خواهیم آموزش آشپزی دو مدل از این نوع پلو های خوشمزه و جذاب را که عبارت اند ازعدس پلو ساده با گوشت چرخ کرده، لوبیا پلو مجلسی با گوشت را به شما بیاموزیم پس با ما دنبال باشید.

عدس پلو

طرز تهیه عدس پلو ساده با گوشت چرخ کرده

عدس پلو یکی از غذا های خوشمزه و اصیل ایرانی است که فراوان تندرست و مقویی بوده و به نام یکی از محبوب ترین انواع پلو های قاتی ایرانی محسوب می شود. برخی افراد این غذای خوشمزه را با گوشت چرخ کرده و برخی دیگر نیز اون را به شکل ساده و بدون گوشت تهیه می کنند. عدس پلو علاوه بر مزه و مزه خوبی که  دارا است به سبب وجود ماده غذایی ارزشمندی همون عدس در مواد اولیه و اصلی اون دارای خواص زیادی می باشد و از این خواص نیز می توان به کلسیوم، پتاسیم و آنتی اکسیدان قویی و چیز های فراوان فراوان دیگری نشانه کرد که تمامی این موارد به محبوبیت و پرطرفدار بودن این غذا اضافه می کنند. همچنین ازعدس پلو دربسیاری ازمراسم های مذهبی، نظیر افطاری و سحری در ماه مبارک رمضان و یا نذری در ماه محرم و سایرعزاداری ها فراوان استفاده می شود. شما می توانید برای مشاهده دستور تهیه عدس پلو به سایت آلامتو مراجعه کنید.

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی

لوبیا پلو

لوبیا پلو یکی از لذیذ ترین و خوشمزه ترین انواع غذا ها و پلوهای قاتی ایرانی محسوب می شود که در بین اکثر مردم فراوان محبوب و پرطرفدار بوده و می توان اون را یا با گوشت چرخ کرده و یا با گوشت قطعه ای تهیه کرد. لوبیا پلو علاوه بر مزه و مزه ای که دارا است به سبب استفاده از لوبیا سبز در اون دارای فواید بیشماری همچون: کنترل دیابت، استحکام استخوان ها، کنترل کم خونی و نیرومند دستگاه گوارش بدن و بسیاری فواید دیگری است که تمامی این ها دلیل بر محبوبیت و پر طرفدار بودن این غذا تاثیری دو چدان می گذارد. این غذا را به طور معمول با دورچین هایی نظیر سالاد شیرازی و ماست سرو و میل می کنند و شما نیز می توانید از انواع ترش ها هم در کنار این غذا استفاده کنید. شما می توانید برای مشاهده دستور تهیه لوبیا پلو به سایت آلامتو مراجعه کنید.

[ad_2]