[ad_1]
غذاهای سنگاپوری فراوان خوشمزه می باشند و طرفداران فراوان زیادی دارد. در ادامه شما را با یک منوی خوشمزه سنگاپوری دوست می کنیم و اطلاعات فراوان خوبی را درباره تهیه این منوی بین المللی به شما خواهیم داد.
مواد واجب برای تهیه ساراواک لاکسا
- آب ۸ پیمانه
- خمیر لاکسا
- میگو عظیم ۸ عدد
- آب مرغ ۲ پیمانه
- شیر نارگیل نصف پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- کره به میزان واجب
- نودل برنج ۲ مشت
- شکوفه لوبیا یک مشت
- سینه مرغ پخته شده ۱۱۰ گرم
- برگ گشنیز به اندازه نیاز
- لیمو یک عدد
نحوه صحیح کردن این نزد غذای سنگاپوری
ابتدا باید یک قابلمه برداشته و کمی آب درون اون بریزید و بگذارید این آب به جوش بیاید. سپس از این که آب جوشید می توانید خمیر لاکسا را به آنت اضافه نمایید. هر چند دقیقه یک بار باید این قاتی را هم بزنید. این کار را باید ۳۰ الی ۴۵ دقیقه انجام دهید. در این بین می توانید میگو ها را در یک قابلمه جدا بجوشانید و بگذارید تا کامل پخته شود. سپس از این که پخته شدند می توانید اون ها را از قابلمه خارج کرده و بگذارید تا سرد شده و اون ها را به شکل طولی برش بزنید.
مقدار گفته شده آب مرغ را به قابلمه ای که دارای خمیر می باشد اضافه کرده و بگذارید با حرارت فراوان کم کمی دیگر بپزد. سپس از ۱۰ دقیقه می توانید این مایع را از الک رد کرده و ذره های جامد را از اون جدا کرده و مایعی که بدست آمده و صاف می باشد را در یک قابلمه دیگر بریزید و بگذارید تا بجوشد و به اون شیر نارگیل را نیز اضافه نمایید.
وقت شکستن تخم مرغ ها رسیده است و خوب تر است اون را شکسته و خوب قاتی کنید تا حالت لختگی خود را از دست بدهد و سپس درون کره قرمز کنید. این کار را تا جایی انجام دهید که یک قاتی املتی شکل بگیرد. می توانید این املت را با چاقو به چند برش تقسیم نمایید. نودل ها را در آب گرم بریزید و بگذارید تا آرام شوند و در دو کاسه بریزید.
در ادامه شما می توانید سینه های مرغ پخته شده، املت تخم مرغ و میگو ها را به دنبال شکوفه لوبیا ها روی نودل ها بریزید. سپس از این که کاسه ها پر شدند شما می توانید از ترکیب آب و خمیر لاکسا نیز درون کاسه ها بریزید و کاسه را کاملا پر کنید. می توانید برای تزیین این نزد غذا از برگ گشنیز استفاده کنید و با چکاندن چند قطره آب لیمو این غذا را سرو نمایید.
مواد واجب برای ناسی لماک
- برنج سه پیمانه
- شیر نارگیل ۲۰۰ میلی لیتر
- آب ۲۰۰ میلی لیتر
- زنجبیل یک قطعه ۲ سانتی متری
- گوشت گوساله ۲۰۰ گرم
- کنجد به اندازه نیاز برای تزیین
- نمک و فلفل به اندازه واجب
- تخم مرغ آب پز شده ۱ عدد
- آجیل به اندازه نیاز
طرز تهیه ناسی لماک
برای این که این غذای فراوان خوشمزه سنگاپوری را بپزید کافی است تا برنج را شسته و به دنبال مواد گفته شده که شامل شیر نارگیل، آب، زنجبیل، نمک و ادویه ها و گوشت می باشد را درون قابلمه بریزید و بگذارید تا پخته شود. زمانی تمام مایع درون قابلمه بخار شد باید بگذارید به زمان ۵ دقیقه برنج شما دم بکشد و برای این کار حتما از دم کنی استفاده کنید.
در مرحله بعدی باید بگذارید این برنج سرد شده و اون را با خشکبار بو داده، تخم مرغ آب پز شده و ادویه فراوان درون ظرف های سرو بریزید و سپس از این که با کنجد تزیین کردید میل نمایید.
نکات مهم در تهیه این غذا
- این غذا با گوشت گوساله فراوان خوشمزه تر خواهد شد از این رو خوب تر است گوشت های دیگر را جایگزین اون نکنید.
- این غذا به سبب دارا بودن مواد مغذی برای ماه رمضان فراوان مناسب می باشد.
- در این غذا می توانید از برگ پاندان نیز استفاده کنید.
- می توانید این برنج را درون پلوپز تهیه کنید.
مواد واجب برای کیک پنداون برنج
این کیک دارای دو نوع مواد می باشد و برای پوسته اول و دوم این کیک از مواد متفاوتی استفاده می شود و در ادامه هر آنچه که نیاز است در این مورد بفهمید را برای شما بررسی خواهیم گرد.
مواد واجب برای پوسته اول
- شیر برنج یک پیمانه
- شیر نارگیل یک پیمانه
- رب پاندان یک قاشق چای خوری
- سپاس قهوه ای دو قاشق غذا خوری
- نمک به میزان واجب
مواد واجب برای پوسته دوم
- تخم مرغ ۵ عدد
- شیر نارگیل یک چهارم پیمانه
- سپاس سفید نصف پیمانه
- مقدار کمی نمک
- رب پاندان ۲ قطره
- آرد برنج دو قاشق غذا خوری
طرز تهیه این کیک
برای تهیه پوسته ابتدایی این کیک نیاز است تا ابتدا برنج را خیس کنید و سپس آب اون را تخلیه کرده و با سایر مواد واجب برای پوسته ابتدایی به خوبی قاتی نمایید. سپس از این که یک ترکیب یک دست ساختن شد می توانید اون را در حرارت بالا قرار داده و بگذارید به زمان ۲۰ دقیقه بخار پز شود.
در این بین که پوسته ابتدایی کیک در حال پخته شدن و بخار دیدن می باشد شما می توانید پوسته دوم را نیز مهیا نمایید. برای مهیا کردن پوسته دوم ابتدا باید تخم مرغ ها را خوب با استفاده از یک چنگال هم بزنید تا زمانی که حالت لختگی اون ها از بین برود. در ادامه می توانید تمامی مواد را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکل خمیر به خود بگیرد و این کار را می توانید با همزن های برقی نیز انجام دهید.
زمانی که پوسته ابتدایی پخته شد اون را درون کاسه ای مناسب اون را قرار دهید و پوسته دوم را روی اون بریزد و بگذارید به زمان ۲۰ دقیقه دیگر این مواد بخار پز شوند. سپس از این که کیک شما مهیا شد می توانید اون را ار زور حرارت برداشته و ۱۰ دقیقه حوصله کنید تا سرد شده و سپس اون را برش بزنید و به دنبال میوه و یا آبمیوه جدید میل نمایید.
حال که با منوی خوشمزه سنگاپوری دوست شدید به شما توصیه می کنیم تا منو های دیگری که برای آشپزی آخر هفته در نظر گرفته شده است را همانند غذاهای انگلیسی و غذاهای ایتالیایی را نیز مشاهده کنید و در این مورد اطلاعات بیش تری کسب نمایید و برای این کار کافی است تا از لینک های داده شده کمک بگیرید.
منبع : آرگا
برچسب :
[ad_2]