[ad_1]
در گرمای تابستان چه چیزی خوب تر از بستنی خانگی در کنار یخ در بهشت فالوده شیرازی خانگی دلیل می شود حس بهتری داشته باشید. خب بدون اتلاف وقت برویم خدمت طرز تهیه فالوده شیرازی در منزل با چرخ گوشت تهیه اون فراوان آسان است.
نشاسته | 250 گرم |
اب | 2 لیوان |
گل رز | یک سوم لیوان |
مهیا سازی: | |
تاریخ پخت و پز: | |
کل تاریخ پخت: |
طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی با نشاسته
آب و نشاسته قاتی کرده و در قابلمه نچسب می گذاریم و روی حرارت می گذاریم و مرتب با قاشق چوبی هم می زنیم تا مایه فالوده جوشیدن
سپس گلاب را اضافه کرده و هم می زنیم تا غلیظ و کاملاً کشدار و سفت شود و همانند گلوله در بین قابلمه قرار گیرد.
برای این کار باید حداقل 20 دقیقه وقت بگذاریم سپس مقدار زیادی آب و یخ را در یک ظرف عظیم می ریزیم و در اون را می بندیم. چرخ گوشت اون را می گذاریم، پنجره چرخ گوشت را به اون وصل می کنیم و قاتی فالوده را درون چرخ می ریزیم.
ظرف یخ را طوری قرار می دهیم که مزارع فالوده درون اون بریزید. مرتب و آرام با دست زیر و رو می کنیم. (خوب تر است این کار را با دستکش انجام دهید تا دست ها یخ نزنند).
سپس از اتمام کار کمی یخ عقل کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو به اون اضافه کنید.
وقت سرو میتوانیم کمی آبلیمو روی اون بریزیم و با حلقه لیموی خلال شده تزئین کنیم.
[ad_2]