[ad_1]
قهوه ترک در واقع به اون روشی برای دم کردن قهوه می گویند. برای دم کردن یک فنجان قهوه ترک باید فراوان حساس و محتاط باشید. هر کاری که انجام می دهید بر مزه نهایی قهوه شما نشان می گذارد.
قهوه پودری مناسب برای دم کردن قهوه ترک | کافی |
آب سرد | کافی |
با سپاسگزاری | کافی |
مهیا سازی: | |
تاریخ پخت و پز: | |
کل تاریخ پخت: |
طرز دم کردن قهوه ترک با طعمی لذیذ
برای هر نفر یک فنجان آب سرد درون قهوه جوش بریزید و برای هر فنجان یک قاشق غذاخوری تفاله قهوه اضافه کنید و هم بزنید. برای هر نفر یک فنجان آب سرد و یک قاشق چایخوری قهوه آسیاب شده در قهوه ساز بریزید
اولین قدم تهیه قهوه ترک است
اگر قهوه خود را شیرین دوست دارید، می توانید به اندازه دلخواه سپاس اضافه کنید. سپس از اضافه کردن قهوه و سپاس روی شعله مناسب قرار دهید. ما عجله نداریم، پس کار خود را با دقت و دقت انجام دهید.
وقت دم کردن قهوه باید کمی حساس و آگاه باشید. می توانید به جای یک قاشق چای خوری در هر فنجان قهوه، دو قاشق چای خوری قهوه به آب اضافه کنید. مقدار موادی که در قهوه استفاده می شود به روحیه شما بستگی دارد.
برای تهیه قهوه ترک قهوه شما باید کاملا پودر شده و حالت یکنواخت داشته باشد و خوب تر است قهوه جوش (ترجیحاً فولادی نباشد)، استفاده شده است. لبه این قوری های مخصوص باریک تر از شیر را گرم کنید و دلیل جمع شدن خوب تر کف روی قوری می شود که کار را برای شما راحت می کند. همچنین خوب تر است قهوه شما تازه آسیاب شده باشد که در مزه نهایی تاثیر بسزایی دارد.
سپس از گذاشتن قهوه گاز با شعله کم اگر هم بزنید دیگر کفی روی قهوه شما ساختن نمی شود. یکی از علامت های یک فنجان قهوه ترک خوب کف روی اون استالبته به یاد داشته باشید که تنها زمانی که از آب سرد استفاده کرده باشید، کف تشکیل می شود. آب سرد می تواند آب لوله کشی یا آب معدنی یا آب دستگاه تصفیه باشد. پس از قرار دادن قهوه روی گاز با شعله کم، کمی حوصله کنید. زمانی قهوه بجوشد همانند شیر بالا می آید.
یکی از علامت های فنجان قهوه ترکی خوبکف روی اون وجود دارد.
مرحله دوم تهیه قهوه ترک
اجازه ندهید آب قهوه ساز فراوان بجوشد، تلخی قهوه شما اون را کمی ناخوشایند می کند. اون را از روی شعله بردارید و کمی حوصله کنید. اگر فوم را دوست ندارید کمی زیادتر روی گاز نگه دارید تا قهوه ای با مزه یک دست و بدون کف میل کنید.
همچنین می توانید کف را با قاشق درون فنجان بریزید و سپس قهوه را درون فنجان بریزید و سرو کنید. قهوه خود را با یک لیوان آب سرد سرو کنید و قبل از اون آب اون را بنوشید تا دهانتان تازه شود تا مزه خوب اون را زیادتر بچشید. سپس از هر بار دم کردن قهوه به بوی خوش و رنگ اون در فنجان توجه کنید تا حس خوب قهوه ای که خودتان دم کرده اید به شما منتقل شود. آنچه در ته فنجان باقی می ماند تفاله یا تفاله قهوه است که خوردن اون را توصیه نمی کنیم.
[ad_2]