[ad_1]
در این مطلب طرز تهیه میشتی دوی؛ دسر ساده بنگالی که فقط با 3 قلم مواد غذایی مهیا می شود و برای تابستان مناسب است را به شما آموزش می دهیم.
میشتی دودی (Mishti Doi) یکی از خوشمزه ترین دسرهای هندی است که تنها به سه قلم مواد اولیه نیاز داشته و به راحت ترین شکل ممکن صحیح می شود. شیرینی و غلظت دوست داشتنی این دسر را از دست ندهید! میشتی دوی مزه ای مانند به کارامل؛ کمی ترش دارد؛ مزه ای عالی که با کلمات قابل وصف نیست. در ادام ای مطلب طرز تهیه میشتی دوی ساده،سریع برای 4 نفر را با شما به اشتراک می گذاریم.
مطالب پیشنهادی: طرز تهیه 3 دسر هندی
روش تهیه دستر هندی میشتی دوی برای 4 نفر
میشتی دوی یک دسر سنتی بنگالی است که برای مراسم های ویژه مذهبی این فرهنگ تهیه می شود. بعلاوه، این دستور پخت آسان میشتی دوی، به شکل سرد، روشی خوشمزه برای غلبه بر گرما است و در آب و هوای گرم و مرطوب برای رفع تشنگی عالی است.
- تاریخ مهیا سازی مواد: 10 دقیقه
- تاریخ پخت: 15 دقیقه
- مقام حرارت پخت: 200 مقام سانتیگراد
- قابل سرو برای 4 نفر
مواد اولیه برای تهیه میشتی دوی
مواد واجب | مقدار |
کشک غلیظ | 1 فنجان |
خامه جدید | 3/4 فنجان |
شیر غلیظ شده با خامه | 3/4 فنجان |
مطالب پیشنهادی: طرز تهیه حلوای گاجار
طرز تهیه میشتی دودی
- مواد را ترکیب کنید
تمام مواد را در کاسه ای گود ریخته و ترکیب کنید.
- مواد را درون کاسه های یک اندازه بریزید
ترکیب را به اندازه های یکسان درون کاسه یا فنجان هایی بریزید که نسبت به دمای فر مقاوم هستند.
- کاسه ها را درون فر قرار دهید
فر را به زمان 10 دقیقه با دمای 200 مقام سانتی گراد گرم کنید سپس سینی مخصوص فر یا ظرف آلومنیومی مخصوص فر را که گود است برداشته و فنجان های ترکیب میشتی را به فاصله های یکسان درون اون قرار دهید. پس از این 1 فنجان آب را درون ظرف فر بریزید.
- کاسه ها را از فر خارج کنید
پس از اتمام این ده دقیقه میشتی های پخته شده از فر خارج آورده و حوصله کنید تا کاملا سرد شوند. در مرحله سپس قطعه ها را درون یخچال قرار داده و 2 ساعت حوصله کنید.
- نحوه سرو میشتی دوی
میشتی های دودی را سرد سرو کرده و نوش جان کنید.
مطالب پیشنهادی: طرز تهیه شریخند
نکات زرد در تهیه میشتی دوی
- در تهیه میشتی باید از کشک غلیظ و چرب استفاده کنید تا در نهایت ترکیب شما پش از سرد شدن ساختار منسجم و مقاومت داشته باشد.
- خامه شما باید مهیا باشد. خامه های دست ساز در این ترکیب خوب از آب در نمی آیند.
- یاد بردن نکنید که برای پخت درون فر حتما باید 1 فنجان آب درون ظرف ریخت تا با بخار آب ناشی از دمای فر میشتی ها خوب بپزند.
- میشتی زمانی به مزه واقعی می رسد که فراوان خوب درون یخچال سرد شود.
- قطعه های میشتی شما باید حتما نسبت به دما مقاوم باشند.
- میشتی دسری است که با ظرفی که در اون پخته شده سرو می شود. پس واجب نیست پس از سرد شدن از قطعه خارجش کنید.
[ad_2]