[ad_1]
پلو های شیرین یکی از انواع پلو های فراوان جذاب و پرطرفدار ایرانی هستند که دارای انواع مختلفی بوده و به سبب شکل و ظاهر مجلسی و حوس انگیزیشان فراوان در مجالس و مهمانی های رسمی از اون ها استفاده می شود. برخی افراد این پلو ها را با مرغ و برخی دیگر نیز اون ها را با گوشت تهیه می کنند که تمامی این موارد سلیقه ای بوده و متناسب با نوع غذا و سلیقه هر فردی متفاوت است. پلو های شیرینی به سبب شیرینی کمی که دارند با ذائقه ی مردم ایران سازگار می باشند و به همین سبب در بین مردم ایران طرفداران زیادی دارند. اکثر این پلو ها به شکل ترکیب و قاتی شده با انواع مغزیجات پخته می شوند و به همین سبب ارزش غذایی اون ها نیز فراوان بالا می باشد. برای تهیه این نوع پلو ها در مقدار فراوان خوب تر است که از ترکیب برنج ایرانی و هندی استفاده کنید تا پلوی شما شکل و ظاهری مجلسی تر و پخت اون ها نیز برای شما ساده تر بوده باشد. امروز می خواهیم آموزش آشپزی دو مدل از این پلو های لذیذ و خوشمزه را که عبارت اند از هویج پلوی مجلسی با مرغ، کشمش پلو مجلسی با مرغ را به شما بیاموزیم پس با ما دنبال باشید.
طرز تهیه هویج پلو
هویج پلو یکی از مجلسی ترین و دلچسب ترین انواع غذا های لذیذ ایرانی است که فراوان از اون به نام غذای اصلی در مجالس و مهمانی ها مهم و رسمی استفاده می شود. اگر به مزه و مزه شیرین درغذا علاقه مند می باشید هویج پلو نیز در دسته بندی غذا های شیرین ایرانی قرار گرفته و به همین سبب می توان اون را یک منظور خوب و عالی برای شما محسوب کرد. برخی افراد هویج پلو را با مرغ رییش ریش شده و برخی دیگر نیز اون را با مرغ قطعه ای و یا حتی برخی اون را با گوشت چرخ کرده و قلقلی شده تهیه ومیل می کنند که تمامی این موارد نیز سلیقه ای بوده و ممکن است متناسب با سلیقه هر فردی متفاوت باشد. دقت داشته باشید که شما می توانید برنج هویج پلو را یا به شکل ساده تهیه کنید و سپس روی اون را با موادی که از قبل تهیه کرده اید پر و سرو کنید و یا می توانید برنج اون را ابتدا زعفرانی کرده و سپس روی اون با مواد خود پر و سرو کنید. برای مشاهد دستور تهیه ی هویج پلو کافی است به سایت آلامتو مراجعه کنید.
طرز تهیه کشمش پلو
کشمش پلو یکی از انواع غذا های مقویی و پر انرژی ایرانی است که فراوان لذیذ و خوشمزه بوده و می توان از اون به نام وعده ناهار در برنامه غذایی روزانه خود استفاده کرد،همچنین می توانید اون را به نام غذای اصلی برای مراسم و مجالس خود تهیه کنید و ه وسیله اون به میز مهمانی خود جلوه و زیبایی ببخشید. به طور کلی برخی کشمش پلو را با گوشت چرخ کرده و یا گوشت قطعه ای و برخی دیگر نیز اون را با مرغ ریش ریش شده و یا مرغ قطعه ای تهیه می کنند. این غذا در بسیاری از منطق ایران نظیر اردبیل و تبریز و… تهیه و سرو می شود اما اصل دستور اون وابسته به شمال سرزمین ایران واستان زیبای مازنداران بوده و در بین مردم این استان فراوان معروف و محبوب می باشد. برای مشاهده دستور تهیه کشمش پلو به سایت آلامتو مراجعه کنید.
اگر اطلاعات و یا تصاویری در این صفحه به اشتباه درج شده است در قطعه دیدگاه (پایین صفحه) اعلام کنید تا اصلاح و یا حذف شود یا اینجا کلیک کنید و به مدیر سایت پیام بدهید
[ad_2]