[ad_1]
۱- یک قابلمه را پر از آب کنید و کمی نمک و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس از اینکه جوش آمد، آب پاستا را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند. سپس از 5-7 دقیقه با آب سرد بشویید و کنار بگذارید تا آب اضافی اون خارج شود.
۲- پیاز را نگینی عقل کرده و در کمی روغن تفت دهید تا آرام شود سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای عقل شده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت قرمز شود و سپس نمک و فلفل و پودر دارچین و پودر سیر و رب گوجه فرنگی قرمز شود. اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس کمی آبلیمو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
۳- کف قابلمه کمی روغن بریزید و سیب زمینی های حلقه شده را بچینید و روی سیب زمینی ها کمی پاستا بریزید و کمی سس پاستا روی اون بریزید (در قابلمه را 2-3 پوسته پر کنید) پوسته آخر را با پاستا بپوشانید و روی اون پودر آویشن بپاشید. اون را در قابلمه می گذاریم و به زمان 35-45 دقیقه روی حرارت مناسب می گذاریم تا بپزد.
۴- پس از پخت، پاستا را از روی حرارت بردارید، درب قابلمه را بردارید و 10 دقیقه حوصله کنید تا پاستا کمی سرد شود، سپس اون را در ظرف برگردانید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
هنر تهیه پاستا با سس گوشت چرخ کرده:
وقت آبکشی پاستا را فراوان نجوشانید تا خمیری نشود و همچنین رشته های پاستا را با آب سرد کاملا بشویید و جدا کنید.
اگر می خواهید پاستا خوش رنگ تر شود، 1 قاشق چایخوری زعفرون دم کرده را به سس پاستا اضافه کنید.
[ad_2]