[ad_1]
طرز تهیه پاستا پنیری به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ماکارونی ساده ماکارونی یکی از گونه های پاستا می باشد که همان طور که مطمئنا می دانید اصالت اون وابسته به …
پاستا پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ایتالیایی است که به نام یک غذای بین المللی معروف است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنیری در ادامه با سایت پانا مگ دنبال باشید.
مواد واجب برای ۴ نفر | |
پاستا | ۲۵۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری سرپر |
شیر | ۲ لیوان |
پنیر گودا | ۲ ورق |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار کافی |
طرز تهیه پاستا پنیری
مرحله اول
برای تهیه پاستا پنیری خوشمزه در ابتدای کار یک قابلمه حاوی آب روی حرارت فراوان گذاشته و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. در ادامه فر را با حرارت ۲۰۰ مقام سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
مرحله دوم
در ادامه ماکارونی را به دنبال کمی نمک به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم ماکارونی پخته و لطیف شود، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و ماکارونی را آبکشی می کنیم. حاالا یک تابه روی حرارت می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله کره و آرد را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. در ادامه شیر را آرام به تابه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا غلیظ شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
در ادامه این پنیر پیتزا و گودا را به دنبال کمی نمک فلفل سیاه و پاپریکا به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا پنیر ذوب شود. حالا پاستا آبکشی شده را به تابه اضافه کرده و قاتی می کنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله پاستا را درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس روی آنرا با مقدار زیادی پنیر پیتزا می پوشانیم. حالا ظرف را طبقه بین فر قرار می دهیم تا پنیر پیتزا کاملاً ذوب و روی اون زرد و خوشرنگ شود. نوش جان.
طرز تهیه پاستا پنیری به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر
5 2
[ad_2]