[ad_1]

به نظر من اگر شما هم از اون دسته افرادی هستید که پیتزا را در منزل تهیه می کنید، حتما طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی را بیاموزید تا پیتزاهای خوشمزه تری طبخ کنید.
یکی از پر مصرف ترین غذاها در سطح دنیا، پیتزا می باشد و همچنین یکی از شاخص ترین مواد اولیه ای که برای تهیه پیتزا به کار می رود، پنیر پیتزا است. همانطور که می دانید پنیر پیتزا خانگی خوش مزه تر و تندرست تر از پنیر پیتزا های دیگر است. به همین سبب می خواهیم طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی را به شما آموزش دهیم تا پنیر پیتزا کشدار و خوشمزه تهیه کنید.
روش تهیه پنیر پیتزا
پنیر پیتزا به روش های متفاوتی تهیه می شود اما پنیر پیتزایی که کشدار و خوشمزه باشد، روش تهیه و نکات ویژه خود را دارد که در ادامه این روش را مطالعه می کنید.
منظور می کنیم در مینویسم با بهترین ادویه های مخصوص پیتزا دوست شوید.
مواد واجب برای تهیه پیتزا کش دار
شیر | 6 لیتر |
سرکه سفید | 1.5 لیوان |
نمک | 4.5 قاشق غذاخوری |
یخ | به میزان واجب |
آب | به میزان واجب |
دستور تهیه پنیر پیتزا با سرکه
تاریخ مورد نیاز: 40 minutes.
- حرارت دادن شیر
شیر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت مناسب قرار می دهیم تا کمی داغ شود.
- اضافه کردن سرکه
در این مرحله از طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی، انگشت خود را در شیر بزنید و اگر داغ بود ولی انگشتتان نمی سوخت یعنی تاریخ اضافه کردن سرکه به شیر است. سپس از ریختن سرکه تقریبا 7 الی 10 دقیقه هم بزنید.
- استراحت دادن شیر
درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت مناسب قرار می دهیم تا 30 دقیقه بماند.
- صاف کردن پنیر پیتزا
سپس از گذشت این تاریخ حرارت را خاموش کرده و از صافی رد می کنیم تا پنیر پیتزا از آب اضافی اون جدا شود. مواد مانده در صافی را با دست فشار می دهیم تا جمع شده و صفت شود.
- تهیه آب نمک
4.5 قاشق غذاخوری نمک را در آب اضافی که از صافی خارج شد ریخته و این آب نمک را روی حرارت مناسب قرار می دهیم تا کمی گرم شود.
- قرار دادن پنیر پیتزا در آب نمک
پنیر پیتزا را در آب نمک قرار می دهیم و سپس از 2 دقیقه خارج می کنیم و این کار را 3 بار تکرار می کنیم.
- قرار دادن پنیر پیتزا در آب
سپس از اون کمی پنیر را ورز داده و 4 بار در آب قرار می دهیم و خارج می کنیم.
- قرار دادن پنیر پیتزا در آب یخ
آب را در کاسه ای ریخته و یخ را به اون اضافه می کنیم. مجدد پنیر پیتزا را ورز می دهیم و 3 بار در آب و یخ قرار داده و خارج می آوریم.
- رنده کردن پنیر پیتزا
پنیر پیتزا را کمی فشار داده و در یخچال می گذاریم. می توانید با رنده سایز درشت رنده کنید.
مطالب پیشنهادی :
چکار کنیم پنیر پیتزا کش بیاد

نکات کلیدی برای تهیه پنیر پیتزا خوشمزه
- این پنیر پیتزا را می توانید به زمان 1 هفته در آب و نمک قرار داده و در یخچال بگذارید.
- همچنین می توانید اون را در کیسه فریزر قرار داده و در فریزر محافظت کنید.
- توجه کنید که در تهیه پنیر پیتزا، شیر نباید زیادتر از 30 دقیقه روی حرارت بماند.
- برخی افراد پنیر پیتزا را به شکل ناپخته با نان و گوجه و ریحان می خورند و یا در سوپ، سمبوسه، لازانیا و .. می ریزند.
- اگر دماسنج داشتید، دمای شیر را اندازه بگیرید و هنگامی به 45 مقام رسید، سرکه سفید اضافه کنید.
پنیر چدار چیست؟
[ad_2]