[ad_1]
سیبزمینی عظیم | ۴ عدد |
شیر | ۲ پیمانه |
آرد | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه و قرمز | ۱/۴ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱/۴ قاشق چایخوری |
پنیر چدار رنده شده | ۱ پیمانه |
فلفل دلمه ای قرمز درشت خردشده | ۲ عدد |
فلفل سبز شیرین | ۵ عدد |
مهیا سازی: | |
تاریخ پخت: | |
مجموع تاریخ پخت: |
طرز تهیه پوره سیب زمینی با شیر و پنیر چدار
برای تهیه پوره سیب زمینی و فلفل دلمه ای ، ابتدا یک قابلمه عظیم آب را دنبال با سیب زمینی روی حرارت بگذارید تا زمانی که سیب زمینی ها خوب بپزند. سپس پوست اون ها را بکنید و اون ها را رنده کنید و در یک کاسه عظیم بریزید.
شیر را در یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.
کم کم آرد، نمک ، فلفل و پودر سیر را به شیر گرم شده اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و بکدست شود. روی حرارت بگذارید تا مایع به جوش آید و غلیظ شود.
پنیر چدار و فلفل دلمه ای را اضافه کنید تا پنیر کاملا آب شود.
سس را بر روی سیب زمینی ها شده بریزید و میل کنید.

mashed potatoes with milk and cheese
[ad_2]