طرز تهیه پیتزا سیب زمینی (راحت بدون نیاز به فر)

[ad_1]

در این پست آشپزی قرار است طرز تهیه پیتزا سیب زمینی که پیتزایی ساده و خوشمزه است و در عین حال سریع مهیا می شود را به شما آموزش دهیم.

پیتزا از غذاهای محبوب می باشد که انواع مختلفی دارد. از طرفی سیب زمینی نیز یکی از صیفی جات پرکاربرد است که به هر روشی که طبخ شود، خوشمزه بوده و طرفداران زیادی دارد. حال برای شمایی که هم به سیب زمینی و هم به پیتزا علاقه دارید، خبر خوشی داریم؛ می خواهیم طرز تهیه پیتزا سیب زمینی را به شما آموزش بدهیم.

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی و قارچ

تفاوت خاصی که در پیتزا سیب زمینی با پیتزاهای دیگر می بینیم این است که در پیتزا سیب زمینی، به جای خمیر پیتزا از سیب زمینی استفاده می شود. می توان پیتزا سیب زمینی بدون فر و یا پیتزا سیب زمینی با پیتزا در فر تهیه کرد که در ادامه روش تهیه پیتزا سیب زمینی بدون فر را با شما در میان گذاشته ایم.

همچنین برای شما عزیزان روش تهیه سیب زمینی سنگی و سیب زمینی شکم پر را در مینویسم ارائه داده ایم.

مواد واجب برای تهیه پیتزا سیب زمینی بدون فر

سیب زمینی 4 عدد متوسط
فیله مرغ 300 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
دارچین نصف قاشق چایخوری
پنیر پیتزا 400 گرم
فلفل سیاه کمی کمتر از نصف قاشق چایخوری
آویشن نصف قاشق چایخوری
روغن به میزان واجب
نمک و زردچوبه به میزان واجب
سس کچاپ 1.5 قاشق غذاخوری
قارچ 100 گرم
فلفل دلمه ای 50 گرم

دستور تهیه پیتزا سیب زمینی در ماهیتابه

تاریخ مورد نیاز: 1 ساعت.

  1. عقل کردن قارچ

    قارچ را می شوییم و به شکل ورقه ای عقل می کنیم.

  2. عقل کردن فلفل دلمه ای

    فلفل دلمه ای را نیز شسته و برای تهیه پیتزا سیب زمینی به شکل نگینی ریز عقل می کنیم.

  3. اماده کردن پیاز

    همچنین پیاز را خلالی عقل می کنیم.

  4. پختن مرغ

    در این مرحله از طرز تهیه پیتزا سیب زمینی، فیله مرغ را در قابلمه ای ریخته و آب اضافه می کنیم.

  5. اضافه کردن پیاز

    پیاز عقل شده را به مرغ اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت فراوان بجوشد و سپس از اینکه جوشید، حرارت را مناسب می کنیم تا بپزد.

  6. ریختن دارچین

    سپس از پختن مرغ، دارچین را به اون اضافه کرده و 10 دقیقه تاریخ می دهیم و سپس حرارت را خاموش می کنیم تا مرغ را برای تهیه پیتزا سیب زمنیی عقل کنیم.

  7. عقل کردن مرغ

    سپس از این که سرد شد، اون را ریش ریش کرده و در ظرفی می ریزیم.

  8. رنده کردن سیب زمینی

    سپس از اینکه سیب زمینی را پوست کردیم، با رنده درشت اون را رنده می کنیم و برای تهیه پیتزا سیب زمینی کنار می گذاریم.

  9. تفت دادن سیب زمینی

    در تابه ای کمی روغن ریخته و سیب زمینی را در اون می ریزیم و کمی تفت می دهیم.

  10. اضافه کردن ادویه

    نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس از اینکه سیب زمینی تفت خورد و مزه ادویه ها خارج شد، خاموش می کنیم. توجه کنید که برای تهیه پیتزا سیب زمینی واجب است سیب زمینی کمی تفت بخورد.

  11. تفت دادن مرغ

    سیب زمینی را از تابه خارج کرده و مرغ ریش شده را در اون می ریزیم و کمی تفت می دهیم.

  12. افزودن پنیر پیتزا

    به مقدار فراوان کمی پنیر پیتزا به مرغ اضافه کرده و هم می زنیم و هنگامی آب شد، خاموش می کنیم و برای تهیه پیتزا سیب زمینی کنار می گذاریم.

  13. تهیه پیتزا سیب زمینی

    در تابه ای با اندازه مناسب سیب زمینی را می ریزیم و با پشت قاشق غذاخوری صاف می کنیم.

  14. اضافه کردن سس کچاپ

    در این مرحله از طرز تهیه پیتزا سیب زمینی، به اندازه دلخواه سس کچاپ را روی سیب زمینی می ریزم و روی سیب زمینی پخش می کنیم.

  15. ریختن مرغ

    حال مرغ تفت داده را روی سس می ریزیم و به طور یکنواخت پخش می کنیم تا مرغ در همه جای پیتزا سیب زمینی وجود داشته باشد.

  16. افزودن پنیر پیتزا

    نصف پنیر پیتزا باقی مانده را روی مرغ می ریزیم.

  17. ریختن فلفل دلمه ای

    فلفل دلمه ای عقل شده را روی مواد قبلی اضافه می کنیم. دقت کنید که باید در هر قطعه از پیتزا سیب زمینی فلفل دلمه ای باشد.

  18. افزودن آویشن

    کمی آویشن می ریزیم.

  19. اضافه کردن قارچ

    قارچ عقل شده را روی مواد قبلی پیتزا سیب زمینی می ریزیم.

  20. ریختن پنیر پیتزا

    حال بقیه پنیر پیتزا را به صورتی روی مواد بالا می ریزیم که سطح پیتزا سیب زمینی را لباس دهد.

  21. پختن پیتزا سیب زمینی

    ابتدا یک شعله پخش کن روی حرارت مناسب می گذاریم. سپس درب تابه را با دمکنی روی اون قرار می دهیم و تابه را روی شعله پخش کن داغ شده می گذرایم تا سیب زمینی کف پیتزا سیب زمینی زرد و قرمز شود و پنیر پیتزا نیز آب شود.

پیتزا سیب زمینی بدون فر
پیتزا سیب زمینی بدون فر

نکات کلیدی در تهیه پیتزا سیب زمینی بدون خمیر

  • روش عقل کردن فلفل دلمه ای و قارچ در تهیه پیتزا سیب زمینی به دلخواه است.
  • همچنین می توانید در پیتزا سیب زمینی، فلفل دلمه ای و قارچ را حذف کنید.
  • سوسیس و کالباس را می توان جایگزین مرغ کرد.
  • در برخی رسپی های پیتزا سیب زمینی، قبل از رنده کردن سیب زمینی ابتدا سیب زمینی را عقل کرده و در قابلمه ای می ریزیم و کمی آب جوش اضافه می کنیم و روی حرارت مناسب قرار می دهیم. سپس از اینکه 10 دقیقه جوشید، خاموش کرده و رنده می کنیم و مراحل بالا تکرار می کنیم.
  • توجه کنید که تابه انتخابی برای تهیه پیتزا سیب زمینی، باید نچسب و دارای قطر فراوان و گود باشد.
  • برای تهیه پیتزا سیب زمینی با پنیر پیتزا در فر، همین مراحل را تکرار کرده و ظرف پیتزا را جایگزین تابه کنید و در فر با دمای 180 مقام قرار دهید تا بپزد.
  • برای خوشمزه تر شدن پیتزا سیب زمینی، کمی ذرت را از کنسرو خارج کرده و به دنبال فلفل دلمه ای در این پیتزا بریزید.
  • می توانید از ریختن دارچین در مرغ صرف نظر کنید.
  • برخی افراد 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ و نصف قاشق غذاخوری آبجوش ترکیب می کنند و به جای سس کچاپ در پیتزا سیب زمینی می ریزند.
  • همچنین می توانید هر سس دلخواه را جایگزین سس کچاپ کنید ولی مزه پیتزا سیب زمینی با سس کچاپ خوب تر است.
  • آب شدن و زرد شدن پنیر پیتزا به معنی پختن کامل پیتزا سیب زمینی می باشد.
  • می توان گوشت را جایگزین مرغ کرد.
  • اگر می خواهید پیتزا سیب زمینی گیاهی تهیه کنید، کافیست مرغ را حذف کرده و سبزیجات دلخواه را جایگزین اون کنید.
  • برای اینکه پیزا رژیمی تهیه کنید، مقدار پنیر پیتزا را به حداقل برسانید.
  • همچنین پنیر ورقه ای، پنیر موزارلا یا پینر گودا را می توان جایگزین پنیر پیتزا کرد.
  • برای خوش مزه تر شدن پیتزا سیب زمینی، کمی گوجه گیلاسی یا گوجه عقل شده بریزید.
  • می تواند سیب زمینی را نازک و حلقه ای برش زده و در کف پیتزا سیب زمینی قرار دهید.
  • چون استحکام سیب زمینی رنده شده کمتر از خمیر پیتزا می باشد پس دقت کنید که مواد این پیتزا سیب زمینی نباید فراوان سنگین شود.

به علاوه بخوانید :

چکار کنیم پنیر پیتزا کش بیاد

بهترین ادویه های مخصوص پیتزا

[ad_2]