[ad_1]
پیراشکی کرم دار خانگی عصرانه ای شیک و خوشمزه برای خانواده و پذیرایی از مهمانان و یک میان وعده سال و خوبه. در اینجا روی پیراشکی با کنجد سیاه تزیین شده، شما می تونین با هر چیزی که مایلین، مثلا پودر پسته، بادام، گردو، نارگیل و … تزیین کنید. این دستور کیفیتی نظیر پیراشکی بازاری ارائه میده. اگر به پختن پیراشکی در خانه علاقمندید حتما قسمت طرز تهیه انواع پیراشکی خانگی در جونی رو ببینید
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
سپاس | نصف لیوان |
کره | ۱۰۰ گرم |
نمک | ۱/۸ قاشق چایخوری |
پودر خمیر مایه سریع | ۱ قاشق غذا خوری سر پر |
آرد | حدود ۵ لیوان تاحدی که به دست نچسبد |
مهیا سازی: | |
تاریخ پخت: | |
مجموع تاریخ پخت: |
مواد واجب برای تهیه کرم
- آرد ۳/۴ پیمانه
- آب ۲ پیمانه
- سپاس ۱ پیمانه
- کره ۲ قاشق غذا خوری
- وانیل یک ۱/۸ قاشق مرباخوری
طرز تهیه کرم برای پیراشکی
ابتدا درون قابلمه ای سپاس و آرد را خوب با هم قاتی می کنیم. آب را آرام می ریزیم. مواد را روی حرارت اجاق قاتی می کنیم تا کمی سفت شود. وانیل و کره را ریخته و خاموش می کنیم تا سرد شود.
طرز تهیه خمیر پیراشکی کرم دار خانگی
پودر خمیر مایه را با ۱/۳ لیوان آب ولرم (ولرمی که رو به سردی می رود) قاتی کنید.
۱ قاشق غذا خوری سپاس به اون اضافه و در جای گرمی مثلا روی سماور خاموش شده بگذارید تا سریع عمل آید.
درون ظرفی گود تخم مرغ، کره آب شده، شیر ولرم، سپاس و مخمر مهیا را قاتی می کنیم.
آرد و نمک را با هم قاتی کرده و ۳ بار الک می کنیم تا سبک شده و کمی هوا بخورد.
آرام آرد را به بقیه ی مواد اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست آید.
نکته : اگر خمیر فراوان شل بود کمی آرد به اون اضافه کنید. ولی خمیر نهایی لطیف و کمی چسبناک است.
کف ظرفی را آرد پاشیده و خمیر را درون اون گذاشته و رویش را با کیسه و یا حوله کلفت پوشانده و ۲ ساعت به اون استراحت دهید.
سپس از اون خمیر را از ظرف خارج کرده کمی ورز دهید.
یک خمیر گرد برای پایه کار درون قطعه عریض کنید.
بقیه خمیر را به ۸ قطعه مساوی تقسیم کنید.
هر قطعه را گرد کرده و با دست کمی عریض کنید.
کمی کرم که میان اون بگذارید و خمیر را از دور و بر روی اون بیاورید و گلوله کنید.
گلوله ها را دور تا دور خمیر پایه بچینید.
خمیر را به شکل زیر برش زده و روی گلوله ها بگذارید.
الآن برای خوب تر شدن کیفیت نان نیم ساعت یا چهل دقیقه به اون استراحت دهید.
روی خمیر را با ۱ قاشق غذاخوری پودر قند، ۱ عدد زرده تخم مرغ، یک قاشق روغن مایع و کمی زعفرون رومال کرده و کنجد بپاشید.
فر را با حرارت ۱۸۰ مقام روشن کرده و یک ظرف آب در اون قرار دهید.
نکته : بخار آب جوش دلیل خوب تر شدن کیفیت نان میشود.
تاریخ پخت نان بسته به نوع و مقام حرارت فر متفاوت است معمولا با دمای ۱۶۰ حدود ۱ ساعت طول میکشد.
هر وقت روی نان ها همانند عکس زرد شد اون ها را از فر خارج کنید.
نکات
می توانید میزان سپاس را کمتر کنید.
همه ی آرد را یک دفعه اضافه نکنید.
[ad_2]