طرز تهیه چای سیب و خوشی نوشیدن این دمنوش معطر و خوش مزه

[ad_1]

یکی از انواع نوشیدنی های گرم و خوشمزه که می توانید در این دوره تهیه کنید، چای سیب است. این چای مزه فراوان عالی ای دارد و از دمنوش های پرطرفدار دنیا می باشد. در این قسمت می توانید طرز تهیه چای سیب را مطالعه کنید.

برای تهیه انواع چای های معطر و راحتی قسمت کافی است میوه های دلخواهتان را از قبل خشک کنید. شما می توانید از میوه های جدید نیز استفاده نمایید. چای آلبالو و چای به از معطرترین چای های میوه ای هستند که شما می توانید در کنار مصرف هر یک از این دمنوش ها از فواید نوشیدن چای سیب، چای آلبالو و چای به نیز استفاده مند شوید.

نحوه پخت چای سیب

مواد واجب

  • سیب رنده شده: به میزان دلخواه
  • عسل: اختیاری
  • چوب دارچین: ۱ قطعه

طرز تهیه چای سیب عالی

چای سیب یکی از انواع چای های خانگی است که در این دوره طرفداران زیادی دارد. تهیه کردن این نوع چای فراوان ساده است و شما می توانید به راحتی اون را مهیا کنید. برای داشتن این چای عالی خوشمزه باید، ابتدا سیب را بشویید و با همان پوست رنده کنید. خوب تر است از رنده درشت برای این کار استفاده نمایید تا آب سیب خارج نشود.

گاهی می توانید سیب را از میان نصف کرده و درون قوری انداخته و دم کنید اما چای سیب خشک شده مزه و عطری دیگر دارد همچنین می توانید در دوره های مختلف اون را در خانه داشته باشید. برای اینکه چای سیب خشک شده داشته باشید، باید سیب های رنده شده را درون سینی فر قرار دهید.

سیب ها را در کف سینی قرار داده و با یک قاشق اون را در کف سینی پخش کنید. الآن باید سینی را درون فر قرار دهید. کمترین مقام فر را انتخاب کرده و به ان تاریخ دهید تا خشک شود. ۳۰ مقام سانتی گراد دمای مناسبی برای خشک شدن سیب ها است. در صورتی که فر ندارید، می توانید از شوفاژ یا بخاری برای خشک کردن این میوه ها نیز استفاده کنید.

سپس از اینکه سیب های خشک را تهیه کردید، دو قاشق از سیب خشک ها را درون قوری ریخته و کمی آبجوش روی اون بریزید. الآن تاریخ دهید تا چای دم بکشد. شما می توانید از کمی دارچین و عسل نیز برای مزه دار کردن اون استفاده کنید. این دمنوش مزه و عطری عالی دارد.

دستور تهیه چای سیب

از نکات مهم در طرز تهیه چای سیب نحوه خشک کردن اصولی اون می باشد. در صورتی که سیب ها بیش از حد خشک شود، مزه و عطری ندارند. در صورتی که سیب ها را روی بخاری خشک می کنید، باید هر از چند گاهی اون را با قاشق جابجا کنید.

منبع : آرگا

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *