طرز تهیه کوکی رژیمی خوشمزه خانگی با ۳ دستور پخت ساده و راحت

[ad_1]

در این قسمت از آشپزی آرگا تصمیم داریم، طرز تهیه کوکی رژیمی تشکیل شده از موادی همانند موز، جو پرک، چیپس خرما و …مناسب برای افرادی که تصمیم لاغری دارند را معرفی نماییم، بنابراین در ادامه، مطلب ما را دنبال کنید.

در مطالب قبلی برای علاقمندان به پخت انواع شیرینی و کیک، نحوه ساخت کوکی نارگیلی، کوکی گردویی و کوکی شکلاتی را معرفی کرده ایم. حال در اینجا می توانید دستور پخت چند نوع کوکی رژیمی ساده و خوشمزه را آموزش دیده و به راحتی پخت آنها را در منزل امتحان کنید.

طرز تهیه کوکی رژیمی

مواد مورد نیاز

  • تخم مرغ : یک عدد
  • سپاس : یک چهارم لیوان (۵۰گرم)
  • وانیل : یک قاشق چای خوری
  • جو پرک دو سر : یک لیوان (۲۳۰ گرم)
  • بکینگ پودر : یک دوم قاشق چای خوری
  • بذر کتان خیس خورده : یک قاشق غذا خوری (۱۵ گرم)
  • کنجد تست شده : یک قاشق غذا خوری (۱۵ گرم)

آموزش طرز تهیه کوکی رژیمی

 روش تهیه این کوکی رژیمی فراوان آسان است، به طوری که در ابتدا همه مواد را با هم قاتی کرده و هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند، سپس با قاشق، کمی از خمیر برداشته و درون سینی فر که چرب کرده اید، با فاصله بچینید.

حالا کوکی ها را درون فر که قبلا در دمای ۱۸۰ مقام سانتی گراد گرم کرده اید، قرار داده و به زمان نیم ساعت حوصله کنید، سپس، سپس از پخته شدن، کوکی ها را از فر خارج کرده و میل نمایید.

جو دوسر فیبر بالایی دارد و به هضم فراوان کمک می کند، بنابراین استفاده از اون به دنبال کنجد و دانه کتان در تهیه کوکی به نام یک غذای رژیمی منظور عالی ای است که شما عزیزان می توانید سپس از یادگیری این کوکی ساده، اون را در منزل تهیه کرده و استفاده نمایید.

دستور تهیه کوکی رژیمی

نکته : در این نوع کوکی رژیمی از آرد استفاده نشده، زیرا جو دو سر به سبب چسبندگی که دارد می تواند مواد را در کنار هم نگهدارد. همچنین وقت استفاده از دانه کتان، اون را کمی خُرد کنید، زیرا هضم دانه های کامل اون برای بدن مشکل است.

دستور پخت کوکی رژیمی موزی

کوکی موزی نیز یکی دیگر از انواع کوکی های رژیمی است که همانطور که از اسمش مشخص است در تهیه اون از موز استفاده می شود و در کنار مواد دیگری همانند جو پرک و چیپس شکلاتی می تواند به نام یک کوکی خوشمزه و جذاب معرفی شود. بنابرابن در ادامه با دستور پخت کوکی موزی رژیمی دنبال ما شوید.

مواد واجب

  • موز : ۲ تا ۳ عدد
  • جو پرک : ۲ لیوان
  • چیپس خرما یا شکلات عقل شده : یک لیوان
  • روغن : یک سوم لیوان
  • عصاره وانیل : یک قاشق چای خوری

طرز تهیه کوکی رژیمی

برای طرز تهیه کوکی رژیمی موزی، در ابتدا فر را در دمای ۱۷۵ مقام سانتی گراد روشن کنید، سپس موز ها را در درون کاسه بزرگی با چنگال له کرده و چیپس خرما، جو پرک، وانیل، و روغن را به موز له شده اضافه کنید و خوب با هم قاتی نمایید و سپس به زمان ۱۵ دقیقه حوصله کنید.

حالا به وسیله یک قاشق، کمی از قاتی بردارید و بر روی کاغذ شیرینی قرار دهید، سپس از گذاشتن تمام قاتی بر روی کاغذ های شیرینی، آنها را در درون سینی فر چیده و به زمان ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند.

روش تهیه کوکی رژیمی با شیره خرما

بیسکویت ها و کوکی ها از خوراکی های محبوب در بین سنین مختلف مخصوصا کودکان هستند، حال در صورتی که تمایل به پخت یک کوکی رژیمی به نام یک خوراکی خوشمزه و تندرست در منزل دارید، می توانید از این کوکی ها تهیه کرده و به نام یک بین وعده تندرست برای صبحانه سرو کنید، در اینجا شما را با تهیه یک کوکی رژیمی با شیره خرما دوست می کنیم.

آموزش تهیه کوکی رژیمی

مواد واجب

  • تخم مرغ/ یک عدد
  • موز/ یک عدد
  • شیره خرما/ نصف پیمانه
  • بکینگ پودر/ یک قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل/ یک قاشق چای خوری
  • دارچین/ ۲ قاشق چای خوری
  • پودر تخم کتان/ ۲ قاشق سوپ خوری
  • آرد گندم سبوس دار/ یک و نیم پیمانه

روش تهیه کوکی رژیمی خوشمزه

برای تهیه این کوکی در ابتدا، موز را له کرده و سپس شیره خرما را به دنبال پودر تخم کتان و تخم مرغ بیفزایید، سپس این قاتی را به خوبی هم بزنید تا ترکیب یکدستی بدست آید.

حالا در مرحله بعدی طرز تهیه کوکی رژیمی با شیره انگور، دیگر مواد خشک همچون آرد، پودر دارچین، پودر زنجبیل و بکینگ پودر را به مایه این شیرینی اضافه کرده و مجدد قاتی مواد را هم بزنید تا یکدست شود.

نحوه تهیه کوکی رژیمی

حالا نوبت قرار دادن شیرینی درون فر که از چند دقیقه قبل روشن کرده و در دمای ۱۸۰ مقام سانتیگراد تنظیم کرده اید و گرم شده است، می باشد، برای این منظور کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس از مایه کوکی به مقدار یک قاشق بردارید و با کمک دست اون را گرد کرده و کمی فشار دهید تا به حالت گرد درآید، سپس اون را درون سینی فر بچینید، همه کوکی ها را به این شکل مهیا کنید و سپس سینی را درون فر گذاشته و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حوصله کنید تا بپزد، سپس از پخت کوکی ها، آنها را خارج کنید و اجازه دهید تا سرد شوند، سپس نوش جان کنید.

منبع : آرگا

[ad_2]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *