طرز تهیه کوکی شکلاتی آرام و ترد به روش ساده

[ad_1]

بدون اغراق محبوب ترین کوکی، کوکی شکلاتی است. در این پست آموزش آشپزی، طرز پخت کوکی شکلاتی را به شما همراهان همیشگی مینویسم، می آموزیم.

کوکی ها به این سبب که از دسته کیک های تک نفره می باشند و راحت سرو می شوند، پر طرفدار هستند و برای مهمانی ها و مهمانی ها بهترین انتخاب می باشند. کوکی شکلاتی علاوه بر ظاهر خوبی که دارد، برای افرادی که عاشق شکلات هستند، فراوان دلچسب می باشد. در این پست آموزشی طرز تهیه کوکی شکلاتی را با شما به اشتراک می گذاریم.

طرز تهیه کوکی شکلاتی آرام

شاید بتوان کوکی شکلاتی را با انجام چند مرحله ساده تهیه کرد اما اینکه یک کوکی شکلاتی آرام تهیه کنید واجب است نکات مهمی را رعایت کنید که در این پست به تعریف از مینویسم طرز تهیه کوکی شکلاتی آرام با تمام نکات مهم اون را ارائه می دهیم.

مواد واجب کوکی شکلاتی

آرد 3 لیوان
جوش شیرین 1 قاشق غذاخوری
سپاس 1.5 لیوان
شکلات چیپسی به میزان واجب
وانیل 1 قاشق غذاخوری
کره 200 گرم
نمک 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
شکلات تلخ 1 لیوان

دستور تهیه کوکی شکلاتی بدون سپاس قهوه ای

تاریخ مورد نیاز: 1 ساعت.

  1. مهیا کردن کره

    کره را از 40 دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم تا آرام شده و به دمای مکان برسد.

  2. عقل کردن شکلات تلخ

    شکلات تلخ را با چاقو به قطعه‌ ها فراوان ریز تقسیم می کنیم و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه کوکی شکلاتی مهیا باشد.

  3. مهیا کردن مواد خشک کوکی شکلاتی

    آرد را در کاسه ای می ریزیم.

  4. اضافه کردن بیکینگ پودر

    بیکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم. بیکینگ پودر دلیل آرام شدن کوکی شکلاتی می شود.

  5. ریختن جوش شیرین و نمک

    جوش شیرین و نمک را به مواد خشک کوکی شکلاتی اضافه کرده و هم می زنیم و 3 بار الک می کنیم.

  6. تهیه مواد کوکی شکلاتی

    کره را در ظرفی گود می ریزیم و با چنگال از هم دوباره می کنیم.

  7. ریختن سپاس

    در این مرحله از طرز تهیه کوکی شکلاتی، سپاس را به کره اضافه می کنیم و با همزن دور شدید هم می زنیم تا سفید رنگ شود.

  8. ریختن تخم مرغ

    تخم مرغ را به مواد قبلی کوکی شکلاتی اضافه می کنیم.

  9. افزودن وانیل

    وانیل را در مواد فوق می ریزیم و با همزن هم می زنیم تا یکدست شود.

  10. ریختن قاتی آرد

    آرد را به 5 قطعه تقسیم کرده و طی 5 مرحله به مواد کوکی شکلاتی اضافه می کنیم و با لیسک هم میزنیم تا با مواد قبلی ترکیب شود.

  11. اضافه کردن شکلات تلخ

    شکلات عقل شده را به مواد قبلی کوکی شکلاتی اضافه کرده و با لیسک به خوبی هم می زنیم.

  12. استراحت دادن خمیر کوکی شکلاتی

    مواد کوکی شکلاتی را در کاسه ای عظیم می ریزیم و درب اون سلفون می پیچیم و در یخچال می گذاریم.

  13. پختن کوکی شکلاتی

    فر را در دمای 180 مقام روشن کرده و می گذاریم داغ شود. سپس از اینکه 40 دقیقه مواد کوکی شکلاتی در یخچال ماند، از یخچال خارج می کنیم و در سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و با قاشق از مواد کوکی شکلاتی با فاصله از هم در سینی می چینیم.

  14. افزودن شکلات چیپسی

    روی مواد کوکی را شکلات چیپسی می ریزیم و کمی فشار می دهیم تا در کوکی شکلاتی قرار بگیرد و سینی را در فر می گذاریم. سپس از اینکه کوکی ها پف کرد و پخت، خاموش می کنیم.

منظور می کنم دستور تهیه کوکی کرم دار و طرز پخت کوکی لاهیچان را از دست ندهید.

کوکی شکلاتی
کوکی شکلاتی آرام

نکات کلیدی برای تهیه کوکی شکلاتی خوشمزه

  • سپس از اینکه کوکی شکلاتی سرد شد، از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرفی درب دار می چینیم.
  • اگر کاغذ روغنی در دسترس نداشتید، سینی را چرب کنید و کوکی شکلاتی چیپسی را در اون سینی بریزید.
  • توجه کنید که سپس از پختن کوکی شکلاتی، سطح رویین کوکی آرام است و این به معنی ناپخته بودن کوکی نیست و سپس از اینکه سرد شود، سفت تر می شود.
  • می توانید کمی گردو، بادام یا فندق عقل شده در کوکی شکلاتی آرام بریزید تا خوشمزه تر شود.
  • اگر کوکی را در دمای مکان نگه دارید آرام می ماند و دقت کنید که زیادتر از 5 روز در دمای مکان نمی ماند.
  • همچنین اگر کوکی شکلاتی بدون سپاس قهوه ای را در یخچال بگذارید، باید قبل از مصرف کمی در دمای مکان قرار دهید تا آرام شود.
  • برای خوشمزه تر شدن کوکی شکلاتی، از کاکائو و شکلات مرغوب و جدید استفاده کنید.
  • شکلات چیپسی می تواند شیرین یا تلخ باشد و انتخابی است.
  • خوب تر است تخم مرغ نیز به دمای مکان برسد تا بافت کوکی شکلاتی خوب تر شود.
  • کوکی شکلاتی نباید فراوان درون فر بماند زیرا خشک می شود.
  • برای تست پخته شدن کوکی شکلاتی از خلال دندان استفاده کنید.
  • کوکی شکلاتی را با چای یا قهوه نوش جان کنید.
  • خوب تر است کوکی شکلاتی آرام را در سینی مخصوص شیرینی پزی بپزید و از سینی فر استفاده نکنید.
  • می توانید گلاب را جایگزین وانیل کنید تا کوکی شکلاتی خوش بوی خوش تر شود.

دستور پخت کوکی زردآلو

[ad_2]